23.09.2012
kl.02:51

Endelig har den kommet!

Shampoo og balsam som lukter jordbær og en krøllekrem som jeg er meget spent på! Går fra ene produktet til det andre når det komme til krøllene... Så er spent om dette fungerer!

 


> Har du prøvd noe av dette?


23.09.2012 kl.02:51 i Veronika   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

28.08.2012
kl.00:15

Jeg sitter i forelesningsalen og ser rundt meg - Alle snakker, alle smiler og alle ler. Det virker som at alle har noen å snakke med. Mens jeg sitter alene. Uten noen form for aning for hva jeg skal si. Jeg føler meg tom for ord - og alle tanker former seg til en stor virvelvind og vil ikke formulere seg til en setning. Jeg er sjenert, og jeg er ikke stolt av det. Det er slitsomt å være den personen som alltid er passiv og ikke tør å rekke opp hånda for å si sin mening. Når vi er i grupper er det noe lettere for da kan jeg komme på tomannskontakt med noen og da blir det straks lettere. Saken er at det har gått en lang stund hvor vi ikke har vært i grupper - og vi starter med dette på onsdag.

Jeg har som sagt begynt på ny skole. Vi er ca 130 studenter i klassen min og jeg kjenner INGEN (vel - hun ene bor i leiligheten over meg, men utenom det kjenner jeg ingen) Så for meg er det nokså nytt - ikke bare det å komme i en så stor klasse på en stor skole - men også med den bakgrunn av å ikke kjenne noen. Sist jeg var helt ny i en klasse var i 6. klasse, men det var i en klasse med bare 20 stykker så det blir annerledes. Jeg håper at dagene vil hjelpe meg til å endelig bli kjent med noen, og i dag så jeg en endring. For jeg vet at jeg absolutt må jobbe med det selv for at det skal bli bedre. Idag ble jeg med en gruppe og snakket litt (ikke mye innspill, men det ble i allefall litt snakk!) Før vi fikk enda en oppgave hvor jeg var nokså passiv. Jeg kjente prikking på skuldra og snur meg. Det var en gjeng på tre gutter som spurde om jeg ikke ville være med de siden de hadde sett meg være alene. Jeg kan ikke takke dem nok for at de gjorde det. Det får meg til å føle at jeg ikke er usynlig og det hjelper meg veldig da jeg sliter veldig med å ta kontakt med noen selv. Jeg føler også det at når jeg går på en så stor skole føler jeg meg megaliten, og at alt er "for stort".

Hva kan jeg gjøre for at det skal bli bedre?
For det første vil jeg ta tiden til hjelp - og vente til onsdag da vi skal ha oppstartsseminar (kick-off) og da skal vi ha gruppeoppgaver. Jeg ser særlig frem til dette da jeg endelig kan få muligheten til å få sagt noe, og ikke minst er det mye lettere å bli kjent med noen i en mindre gruppe enn på en forelesning der 130 stykker deltar. Dessuten er disse de gruppene vi skal jobbe i gjennom hele semesteret så jeg tror dette skal gå bra til slutt. For dere vet jo hva de sier - Det løser seg for snille piker.


> Er du sjenert?
> Har du det samme problemet?


28.08.2012 kl.00:15 i Veronika   12 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

18.08.2012
kl.22:39

Nå har jeg vært hjemme i fire dager og jeg har hatt det helt fantastisk i Tyrkia. På mandag flytter jeg til Lillehammer så denne kvelden ble rett og slett en kosedag sammen med lillebror, siden mamma er borte.
>Hva skal dere til høsten?


18.08.2012 kl.22:39 i Veronika   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

30.07.2012
kl.01:52Dette er altså mine planer fremover! Som dere ser skal jeg opp på jobb i morgen før jeg stikker på hytta for noen dager! så er det jobb igjen noen dager før jeg må begynne å pakke før jeg reiser til Alanya! Gleder meg mye !

 


>Hva skal dere i løpet av de neste ukene?


30.07.2012 kl.01:52 i Veronika   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

28.07.2012
kl.01:13

Jeg heter Veronika A. Rannstad

Jeg er for øyeblikket Kjempeglad!

Jeg er flink til å utsette ting 

Jeg liker ikke å rydde...

Jeg er kjempedårlig til å få gjort ting jeg skal i tide.

Jeg liker å reise å oppdage nye steder

 

Jeg synger
 når jeg kjører bil alene!

Jeg elsker musikk

Jeg ønsker meg En jorda-rundt reise!

Jeg liker PALMER <3 Jeg er avhengig av
 mobilen, mac1, ipod1 og bilen min!

Jeg har på meg singlet og kortbukse!

Jeg drikker Pepsi max.

Jeg hører lyden av Bruce Springsteen og bakgrunnstøy fra OL.

Jeg er redd for å miste de jeg er mest glad i.

Jeg kan ikke forstå at jeg snart reiser til syden og at jeg flytter fra det trygge livet på Vinstra og under mammas tak til et kollektiv på Lillehammer sammen med June!
Jeg er pinlig dårlig
 i sport

Jeg er oppvokst på Vinstra!

Jeg har lyst på penger. Så jeg kan reise til New York nyttårsaften!

Din tur!


28.07.2012 kl.01:13 i Veronika   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

18.07.2012
kl.23:21

Jeg er så glad! Skikkelig spent hvordan det kommende skoleåret kommer til å bli! kjenner jo INGEN som skal gå reiseliv!

 

 


>Hva skal du gå til høsten?


18.07.2012 kl.23:21 i Veronika   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

07.02.2012
kl.22:17

Ja, da var det endelig i boks! Har rulla rundt i Vinstra sentrum idag med Siv-Eline. For en herlig følelse å bare kan dra hvor jeg vil! Nå mangler jeg bare å få bilen min som jeg skal overta av Pappa. Mangler å fikse noe før jeg kan få den, men satser på å rulle gjennom bygda i helga. Awesome!> Har du førerkort?


07.02.2012 kl.22:17 i Veronika   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

20.01.2012
kl.11:59

hei igjen!

 

Denne uken har bestått av Oslo tur og utdanningsmesse! Jeg og Nina reiste i 10 tiden fra Vinstra og rakk selvsagt ikke toget vi skulle på siden et tog hadde sporet av på Dombås. men vi kom fram! Etter å ha spist på McDonalds gikk vi og lette etter hostellet vi skulle ligge på. Vi fant det, og gikk ut på byen og shoppet litt (bilde kommer senere om jeg husker det) Så gikk vi tilbake for å ha spa-kveld. Vi tok ansiktsmaske og sminket oss og gikk deretter ut på byen en tur igjen. 

Dagen etter dro vi på utdanningsmessen i Lillestrøm og kom igjen med rundt 50 brosjyrer vil jeg tro.Det var en liten update :)

 


>Hva har du gjort i det siste? 


20.01.2012 kl.11:59 i Veronika   3 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

16.01.2012
kl.09:27


Bukse: husker ikke...
Tunika: Match
Singlet: Cubus
Skjerf: Match

 

Da reiser jeg til Oslo! så blir det utdanningsmesse i morgen! 

 


> Hva skal du idag? 


16.01.2012 kl.09:27 i Veronika   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

14.01.2012
kl.11:55

Akkurat nå har jeg satt meg ned i sofaen med mediekommunikasjonsboka på bordet og arbeidsarket som vi skal være ferdige med i løpet av neste uke! Siden jeg skal til Oslo (nevnt i forrige innlegg) blir jeg og Nina borte i alle mediekommunikasjonstimene neste uke - så vi fikk dem før. Så siden jeg ikke har mer jeg skulle gjort tenkte jeg at jeg kunne begynne på dem! Stolt av meg selv ja.Vi har også begynt med særemne, og jeg har valgt å ha om Harry Potter. Å finne problemstilling var i grunn lett - men jeg ble egentlig aldri fornøyd før jeg fikk snakket med læreren min som ga meg inspirasjon. Så nå har jeg valgt "Hvordan får J.K Rowling frem kampen mellom det gode og det onde i Harry Potter bøkene?" Fornøyd! jeg har valgt Harry Potter og De Vises Stein, Harry Potter og Føniksordenen og Harry Potter og Dødstalismanene. Siden jeg har lest bøkene kjempemange ganger, men aldri lest dem fullt ut på engelsk satte jeg meg ned i går og begynte på Harry Potter And The Philosopher's Stone! Kanskje jeg blir litt flinkere i engelsk også..
> Hva gjør du idag?
> Har dere begynt med særemne? I såfall, hva har du valgt?
> Har du lest Harry Potter bøkene på engelsk? 


14.01.2012 kl.11:55 i Veronika   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

14.01.2012
kl.11:35

Tirsdag denne uken hadde vi besøk av rådgiveren på skolen vår. Hun hadde med en del papirer som handlet om blant annet at forsvaret kommer på besøk, og ei avis som interesserer meg nokså mye! Det er nemlig ei avis som handler om utdanning! Ikke nok med det, men det er utdanningsmesse i Lillestrøm neste uke! Jeg så straks bort på Nina og spurte om vi skulle dra. Vi får jo en dag med S-fraver siden det har med skolen å gjøre - men det hadde en forutsettning - og det var at vi måtte skaffe skyss selv. Jeg og Nina diskuterte dette og fant ut at vi like så godt kunne overnatte der! Så da drar vi inn til Oslo på mandag etter to timer med historie. Da er det rett på toget så har vi nesten en hel dag i Oslo før vi reiser på utdanningsmessen tirsdag.

Gleder meg så mye! Kommer sikkert hjem med mange brosjyrer! Jeg vet jo hva jeg skal gå - men jeg vil gjerne se hvilke utenlandske skoler som er der - siden jeg vi ta noe av utdanningen min i utlandet. Kjenner jeg meg rett vil jeg også ta med alt som har med reiseliv å gjøre. Vil også se litt på pilotutdanning - selv om det er svindyrt. Går ann å drømme? 

 


> Skal du på utdanningsmessen?
> Skal du gå på høgskole, i så fall, hvilken?


14.01.2012 kl.11:35 i Veronika   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

10.01.2012
kl.17:26

Da stikker jeg straks til Siv-Eline for å ha en photoshoot! Bilder kommer senere i kveld.

>Hva skal du i kveld?


10.01.2012 kl.17:26 i Veronika   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

10.01.2012
kl.08:27Genser/tunika: Vero Moda
Singlet: Cubus
Tights: Primark, London
Sko: Husker ikke helt
Skjerf: Lånte av mamma.


> Hva syns du?


10.01.2012 kl.08:27 i Veronika   6 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

09.01.2012
kl.20:40

Dette er hovedhendelsene så og si frem til sommeren. Om jeg flytter til USA vil jeg prøve å få til en tur til Miami og   New York ved juletider. Blir det ikke så jeg får jobben, går jeg rett på studiene - Bachelorgrad i reiselivsledelse! utrolig  spennende, var på omvisning der for noen måneder siden og ville egentlig bare starte undervisningen med en gang!

Blir det skole på meg regner jeg også med en sydentur i løpet av året + kanskje en USA tur om økonomien strekker seg til det!  Fremtiden vil vise :)

 


   >Hva er dine fremtidsplaner?09.01.2012 kl.20:40 i Veronika   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

07.01.2012
kl.23:57

Jeg har lenge tenkt å lete etter en app hvor jeg kan skrive direkte fra telefonen, og jeg fant det (har sikkert vært lenge i market..) så dette er jo supert!

Nå har jeg også fått vist at jeg kan ta med meg iPhonen til Roma siden kamera og minnekortet på mobilen min er defekt. Så da kan det hende at jeg blogger fra Italia! Vel kanskje poste noen bilder nå og da :) 7 uker igjen nå! :-D

Følte jeg burde legge til et bilde, så valgte det eneste bilde jeg har på mobilen som jeg har tatt selv.. antrekket mitt på juleaften :) (se bort i fra sokkene og et meget rotete rom)


07.01.2012 kl.23:57 i Veronika   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

06.01.2012
kl.18:20

Idag reiste jeg og mamma ned på senteret her så jeg kunne få bruke opp gavekortene mine. jeg visste akkurat hvor jeg skulle bruke dem: Match Så da ble det nye klær i garderoben min! Noe jeg har lengtet etter lenge....

Her er hva jeg kjøpte:


- Svart strikkegenser
- Brun/hvit stripete gensertunika
- Hvit genser
- Oransj tunika 
- Sjerf med hjerter på. 

 


>Hva syns du?


06.01.2012 kl.18:20 i Veronika   5 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

06.01.2012
kl.10:14

Jeg missliker matte. Særlig når vi driver med funksjoner og moduler. Noe jeg egentlig ALDRI har skjønt meg på! Skulle heller ønske vi hadde om prosent som faktisk er gøy! Men når jeg tenker meg om er det igjen bare et halvt år igjen med matte så er jeg ferdig for godt! 
Så trenger kofferten min et navn også... har selv tenkt på Arnulf Britjof, men har også fått inn forslag som bertil, Gudleif, Kjøttulf, og du kan jo bare lure på hvorfor jeg vil navnfeste den? Jo... Bare fordi jeg har lyst. Så jeg tar gjerne imot navneforslag! 

 


>Liker du matte?


06.01.2012 kl.10:14 i Veronika   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

03.01.2012
kl.03:40

I går tilbringte jeg tiden med Siv-Eline. Vi fant ut at vi skulle lime inn London-bildene våre i album! Følte det i grunn var på tide med tanke på at det faktisk er snart to år siden vi var der! Så det ble musikk, bilder og masse snakking før vi gikk tom for lim. Siv-Eline hadde heldigvis en reserveløsning som fungerte like så bra - nemlig en slags ting som setter  på teip/lim bit under bildene. Jeg fikk limt inn noen bilder til før den også var tom. Da var det bare å rydde opp sakrene å gjøre resten senere. Har vi lim her hjemme tror jeg kanskje jeg skal gjøre resten i morgen. Om jeg har tid da. Skal også være barnepike for min lillebror også så ^^,


Har ingen anels på hva jeg egentlig drev med her."Hvor skal jeg lime inn dette henn?"Siv-Eline tok kamera mitt og lekte seg med det.


Siv-Eline ^^


Hadde bare 540 bilder å velge mellom.


Tok bilde på ferden hjem :)... og kom hjem til verdens søteste pusekatt <3So adorable <3


DESIGNET ER UNDER OPPHUSSING. (Klokken er 03.36 nå, og jeg vil sove derfor kan malene være litt ulike)


03.01.2012 kl.03:40 i Veronika   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

12.12.2011
kl.21:28

Hei igjen!

Nå gleder jeg meg virkelig til helg! Jeg og Nina skal til Gjøvik for å handle julegaver lørdag. Vi skal gå rundt som noen zombier siden vi må ta kjempetidlig buss, og vi skal gå rundt på CC med 0 rettningsans! Noe som kan bli en spennendes tur. Redd for at det blir litt shopping på meg selv også, og ikke minst se på ting som kan være aktuelt å ha med i russebilen. Tror jeg også skal se på priser på ting til Iphone 4s, siden jeg forhåpentligvis kjøper meg det snart.

> Så, hva skal du i helga?


12.12.2011 kl.21:28 i Veronika   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

10.12.2011
kl.10:28

Endelig kom dagen jeg har ventet så lenge på! idag skal det feires!  Endelig er jeg 18 år og myndig :D Skal snart fikse meg, så blir det Vinstra en tur hvor jeg skal tippe, kjøpe flaxlodd og sånne ting :) Det er enda uvirkelig at jeg faktisk er myndig. Jeg husket for 100 dager siden så skrev jeg på facebook om denne dagen, og nå er den faktisk her! skal nyte hvert eneste minutt av den! 


10.12.2011 kl.10:28 i Veronika   3 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

09.12.2011
kl.21:18

...Måtte bare få det ut!


09.12.2011 kl.21:18 i Veronika   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

05.12.2011
kl.15:04

Når jeg ser over ukeplanen min denne uken ser den utrolig chill ut! Nå har jeg ikke vanlig skoledag før torsdag!
(Måtte dele den i to siden det ble uklart)

 

Denne uken skal jeg altså feire bursdagen min, ha min aller siste obligatoriske kjøretime før oppkjøring og skaffe meg konsert billetter til Metallica! Håper vi blir en stor gjeng som skal dra! 

 


Men nå er det middag, snakkes!


05.12.2011 kl.15:04 i Veronika   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

28.11.2011
kl.23:29

VILLE DU:
51. Kysset kjæresten til din bestevenninne: Nei!
52. Sovet alene med åpenhimmel: Spørs hvor.
53. Dumpet en venn framfor kjæresten: Nei.
54. Ha sprunget naken på en fotballbane bare for å komme på tv?n: øhm. nei.
55. Brukt en hel dag på shopping: JAA! 
56. Kysset en av samme kjønn: Nei.
57. Tatt på puppene/brystet til en av samme kjønn: Nei. 
58. Blottet deg for en du er glad i på web?: Nei.
59. Ha oppkaldt barnet ditt etter deg: Nope. ville nok funnet på noe annet.
60. Sprunget 1mil bare for å se noen du er glad i for siste gang: Ja, men hadde vel vært raskere og bare tatt bilen?

AKKURAT NÅ:
61. Spiser: Knekkebrød
62. Drikker: Pepsi max.
63. Nå skal jeg: Spise og sitte her resten av dagen
64. Venter på: At morgendagen skal komme.
65. Hører på: TV'en right now.

FRAMTIDEN DIN:
66. Lyst på barn: Ja.
67. Lyst til å gifte deg: Ja.

HVA ER BEST MED DET MOTSATTE KJØNN?
69. Lepper eller øyne: Hmm... begge deler.
70. Kyss eller klem: Kyss
71. Høyere eller lavere: Høyere.
72. Eldre eller yngre: Eldre.
73. Romantisk eller spontan: Both.
74. Fin mage eller fine armer: Mage.
75. Tattovering eller piercing: Tattovering.
76. Voldsom eller forsiktig: Både deler.
77. Forhold eller bare lek: Forhold
78. Bråkmaker eller tilbakeholden: Tilbakeholden

HAR DU NOENSINNE:
79. Kysset en fremmed: Nei.
80. Drukket sterk alkohol: Spørs hva du ser på som sterkt.
81. Mista brillene/linsene: Niks.
82. Vært dritings på første date: Nei.
83. Knust noens hjerte: Aner ikke.
84. Fått ditt eget hjerte knust: Joda.
85. Blitt arrestert: Nei.
86. Takket nei til en invitasjon til date: Ja. 
87. Grått når noen har dødd: Ja..
88: likt en gutt: Ja.

TROR DU PÅ:
89. Deg selv: Joda.
90. Mirakler: Ja.
91. Engler: Englevakt!!!
92. Himmelen: Nei.
93. Nissen: Nei.
94. Kyssing på første date: Kan vel skje det.
95. Kjærlighet ved første blikk: Ja.

SVAR HELT ÆRLIG:
96. Er det noen du har lyst til å være sammen med nå: Ja! Kennet! 
97. Hatt mer enn en kjæreste av gangen: Nei.
98. Tror du det er mulig å være trofast for alltid: Ja

SPØRSMÅL: 
99. Turte du å svare på alle?: Ja
100. Var dette teit?: Tja. jeg kjeder meg jo så gjorde ikke meg så mye.28.11.2011 kl.23:29 i Veronika   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

28.11.2011
kl.23:29

100 SPØRSMÅL: 

1. Siste du drakk: Vann
2. Siste du ringte : Pappa
3. Siste mottatte sms: Susanne
4. Siste sangen du hørte på : Children of Bodom - The Final Countdown (Cover)
5. Sist du danset : Togaparty!

JA ELLER NEI:
6. Ville du hatt en med samme kjønn som kjæreste: Nei.
7. Har du noen gang vært utro: Nei
8. Har du tatt noe fra dine foreldre uten at de vet det: Ja.
9. Har du spist noe som er giftig: Tror ikke det.

ENTEN ELLER:
10. Dansing eller synging: synging
11. Cola eller Pepsi Max: Pepsi max!
12. Jordbær eller bringebær: Jordbær!
13. Facebook eller nettby: Facebook det :)
14. Svart eller hvit: Hvit

DETTE ÅRET:
15. Har du fått nye venner i år: Ja!
16. Sluttet å være forelsket: Nei, er i et forhold nå <3
17. Ledd til du har begynt å gråte: Ohyes!

AKKURAT NÅ:
18. Møtt noen som har forandret deg: Hmm.. har vel egentlig det.
19. Funnet ut hvem dine virkelige venner er: Ja.
20. Funnet ut at noen har snakket om deg bak din rygg: Jada :)
21. Kysset noen fra din top friends liste: ja.

SANNHET
23. Hvor mange barn vil du ha: Aner ikke. 2-3.
24. Har du kjæledyr: Ja, noen fisker og katter ^^
25. Vil du forandre navnet ditt: Nei.
26. Hvordan feiret du din siste bursdag: Jeg feiret den med å vinne beste film og beste filmmusikk på gullkua!
27. Når våknet du i dag: kl. 06.50.
28. Hva gjorde du midnatt i går: Så film sammen med Kennet^^,
29. Nevn noe du IKKE kan vente på: BURSDAGEN MIN SOM ER OM 12 DAGER!
30. Sist gang du så pappan din: Søndag.
31. Hva ville du forandra i livet ditt: Hemmelig.
32. Har du noensinne pratet med en person som heter Victoria: Det har jeg.
34. Hva går deg på nervene akkurat nå : Ingenting akkurat nå :)
36. Hva er ditt virkelige navn?: Veronika A. R. :))))
35. Sivilstatus: kjæreste ^^
36. Stjernetegn: Skytten.
37. Gutt eller jente: Jente.
40. Alder: 17 snart 18 år.
41. Ungdomsskole: Vinstra ungdomsskole.
42. Videregående: Vinstra Vidaregåande skule.
43. Hår farge: Brun
43. Langt eller kort hår: Langt.
45. Høyde: 160
46. Er du betatt av noen: Kennet <3
48. Piercinger: Bare øredobbler.
49. Tattovering: 0.
50. Høyre- eller venstre hendt: Høyre.
 


28.11.2011 kl.23:29 i Veronika   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

25.11.2011
kl.22:34

Akkurat nå sitter jeg og chatter med Nina over facebook. Ikke nok med at vi diskuterer alt mulig - men vi har kjempelyst til å feste. Da vi egentlig hadde tenkt å vente til bursdagen min - fant vi ut at vi kunne finne på noe neste helg! Gleder meg allerede. Skal feire bursdagen min med pappa osv den helgen også - men det er bare koslig! Så akkurat nå skulle jeg ønske at vi helst var 2 uker frem i tid og jeg hadde bare 1,5 time igjen som 17 åring! 

Hvert år når det har nærmet seg bursdag har jeg alltid sagt jeg er det året jeg fyller - i år er det ikke sånn. Føler meg fortsatt som en 17 åring, og det kommer jeg til å føle helt til klokken viser 00.00 den 10. desember 2011. Det skal bli så utrolig gøy. Vi skal feste - jeg har masse planer! Jeg skal tippe i lotto - kjøpe flaxlodd og fikse en haug med ting til festen om kvelden! Hadde jeg bare vunnet noen kroner hadde jeg vært overlykkelig! Håper det går fooort! Man blir jo 18 bare en gang, ikke sant? :-) Må dra den helt ut!


technoooo in my eaaaars... faktisk.

 


>Har du fyllt 18? 


25.11.2011 kl.22:34 i Veronika   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

25.11.2011
kl.16:27

Nå slår jeg virkelig på stor tromma, andre innlegget på to dager! 

Vel, jeg tenker for å få igjen noe av motivasjonen til å blogge bør jeg skaffe meg nytt design (jeg vet jeg har nevnt det mange ganger) men siden jeg har tid i kveld regner jeg med at jeg får satt sammen en header og design etterhvert. Skal jo jobbe i helgen så er begrenset hva det blir til. På skolen har vi også fått en portrettoppgave - noe som jeg gleder meg kjempemye til! Har hentet noe inspirasjonsbilder og håper på at dette blir bra! 
Bare noen bilder broren min tok for en stund siden :) Redigert av meg.


Nå er det vel middagstid også, så snakkes!>Hva skal du i helga?

 

 


25.11.2011 kl.16:27 i Veronika   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

24.11.2011
kl.22:16

Hei igjen!

Akkurat nå sitter jeg i sofaen hjemme og chiller. Denne dagen har gått i surr siden jeg kom hjem. Da klokken var 17 trodde jeg klokken var 20. og nå er jeg bare trett og gleder meg til å sove. Selv om morgendagen ikke blir så særlig gøy. Vi har først to timer med foto (som alltid e gøy) deretter 4(!) timer med matte! så blir det norsk i to timer før vi kan dra hjem. Blir chill med helg - selv om jeg skal jobbe - men jeg trenger virkelig penger! Ettersom jeg har greid å knust skjermen på BÅDE mobilen min og dataskjermen min er ikke det billig. Dessuten driver jeg med førerkortet også...

Hvordan greide jeg det? Vel for å si det sånn - det med Mac'en har jeg virkelig ikke peiling på. Vi hadde i allefall vors hos meg før togafesten og rett før vi reiste tok jeg med mac1 (som vi hadde brukt til å høre på musikk med) min opp, sånn at jeg slapp å hente den dagenderpå. Så reiste vi - og dagen etterpå skulle jeg åpne skjermen og den var knust. hvorfor? Aner virkelig ikke.


Vi er russ - hva er din unnskyldning? :)

Mobilen min derimot kan plusse sammen fall og is. Jeg som alltid har vært så heldig med skjermer og som aldri har knust en skjerm i mitt liv greide altså å ødelegge to stykker med fire dagers mellomrom. Kan ikke si jeg er happy akkurat.

 Atm hører jeg på "You Give Love A Bad Name" og mimrer. Jeg vil på konsert igjen, og når jeg nok en gang tenker meg om er det faktisk 1 ÅR SIDEN jeg og Henriette var på Avenged Sevenfold konsert! En av de beste konsertene jeg har vært på! Ikke nok med stemningen - men allsangen og!

Dessuten nå er det skikkelig nedtelling til bursdagen min! 15 dager igjen - og da er det klart for festing! Det er rart hvor fort det har gått! har ryddet dataen i det siste og idag fant jeg et bilde jeg hadde tatt da det var 170 dager igjen... ! Tiden går fort. Ikke nok med at jeg kan handle min egen drikke selv - men jeg kan endelig få handlet på nett uten å få faktura, noe jeg virkelig ser frem til! Så kan jeg kjøpe meg flakslodd - lenge siden sist! OG JEG KAN TA LAPPEN!!!!

 

Idag viste det dette:

 


>Når har du bursdag?

 


24.11.2011 kl.22:16 i Veronika   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

08.11.2011
kl.18:29

Sitter nå og har gleden av å rydde mitt rotete rom. Jeg hater å rydde - og jeg har utsatt dette så lenge at nå ser hele rommet ut som et bomba hus. Heldigvis har jeg fått sortert Friends cd'ene i rett cover, fått klærne inn i walk-in og jeg begynner og ser golvet mitt igjen. 

Jeg tenker også på å få fikset et nytt design igjen snart - men når det blir det vet jeg ikke. I morgen har jeg også fri fra skolen - noe som skal bli utrolig godt. Må få gjort ferdig egentreningsinnlevereringen da. Så skal jeg innom jobben i et par timer så blir det kanskje svømming. Spørs hva det blir til da jeg kanskje har andre planer også.

Om jeg ikke får besøk senere vurderer jeg å se på "How Do You Know?" har du sett den?


Fra hytteturen i oktober :)

 


08.11.2011 kl.18:29 i Veronika   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

06.11.2011
kl.02:17

 

01. Har du vært forlovet?
Nei, det har jeg ikke :)

02. Lengste forhold?
Er i et forhold nå :)

03. Siste gave du mottok?
Rise Against billetten min - bursdagsgave til meg selv på forskudd.

04. Noen gang mistet en mobil i gulvet?
Hele tiden.

05. Når var sist gang du trente?
Onsdag, svømte 2000m.

06. Ting du bruker mye penger på?
Mat og festing

07. Siste jeg spiste?
Hjemmelaget pizza! :)

08. Første du legger merke til ved det motsatte kjønn?
Holdning og utsende.

09. En favoritt-sang?
Vanskelig valg... Det er altfor mange! Men må jeg virkelig si en så må det bli "Wake Me Up When September Ends" av Green Day.

10. Hvor bor du?
Vinstra!

11. Hvilken ungdomsskole gikk du på?
Vinstra ungdomsskole.12. Mobiloperatør?

One Call :)

13. Yndlingskjøpesenter?
Westfield i London :)

14. Lengste jobben du har hatt?
Mix - der jeg jobber nå.

15. Eier du ett par terninger?
Tja, si det, har vel noen i noen spill jeg har :)

16. Tulleringer du?
Nei, men gjorde det da jeg var yngre!

17. Siste bryllup du var i?
For snart 10 år siden - i min mammas og stefars bryllup!

18. Den første vennen du hadde ringt om du hadde vunnet i lotto?
Jeg hadde face't det med en gang så alle hadde fått visst det! Neida, jeg bare tuller.. Jeg vet faktisk ikke må være enten Siv-Eline, Kennet, Gøran eller Nina.

19. Siste dagen du så en venn?
Idag, da jeg jobbet :)

20. Yndlings fastfood-sted?
Gjestivern eller senterkafeen. Jeg elsker hamburger. 

21. Største løgnen du noen gang har hørt?
Sier jo ikke det her.

22. Yndlingsresturang?
Peppes, Milano kinan eller noe i den dur.

23. Kan du lage mat?
Jaja, superkokk jeg.

24. Hva slags bil kjører du?
Passat!

25. Beste kysser?
Kennet^^,

26. Sist gang du gråt?
tjaaa.. rundt en måned siden eller noe.

27. Vondeste mat?
Jeg hater grøt.

28. Det jeg liker best med meg selv?
Håndleddene mine, haha

 29. Det jeg liker minst ved meg selv?
Tja..kroppen min generelt.

30. Lengste skift du har jobbet?
12 timer! 

31. Yndlingsfilm?
Det må bli Independence day/Notting Hill og Harry Potter filmene.

32. Kan du synge?
Kan alt i fylla.

33.  Siste konsert du var på?
Bon Jovi 15. juni ^^34. Siste kyss?
Fredag :)

35. Siste film du så?
The Uninvited

36. Drar aldri hjemmefra uten?
Mobilen min.

37. Bærbar eller stasjonær PC?
Bærbar MAC.

38. Yndlingskomiker?
øøhhh...

39. Røyker jeg?
Nei. Det har jeg aldri gjort :)

40. Sove med eller uten klær?
Med.

41. Hvem sover med deg hver natt?
Ikke vær natt - men Kennet. Ellers er Mac'en min til selskap noen ganger. 

42. Fungerer avstandsforhold?
Aldri hatt det selv, så jeg aner ikke. For noen går det vel, men for andre kan det skje komplikasjoner.

43. Hvor mange ganger har du blitt stoppet av politiet?
Nei, men var svært redd for at jeg kjørte for fort da det var kontroll fredag!

44. Pannekaker eller French Toast?
Pannekaker!

45. Liker du kaffe?
Joda, men drikker det ikke regelmessig.

46. Hvordan liker du egg?
Eggerøre eller omelett.

47. Tror du på astrologi?
Nei, men kan vel bli litt med i det når jeg leser om det.

48. Siste person jeg snakket med på telefon?
Bestefar ^^

49. Siste tapte anrop?
Robin - broren min :)

50. Hva sier den siste meldingen på mobilen din?
"Yepp, Gla i de å finaste <3"

51. Antall puter?
Har rundt 7-9 puter totalt i senga, men bruker helst 0-2 :)

52. Hva har du på deg akkurat nå?
Tights, mix-tskjorta, undertøy og sokker.

53. Velg en sangtekst og skriv fra første vers og til refrenget begynner...
Ånei.. seriøst?

Summer has come and passed
The innocent can never last
Wake me up when september ends

ike my father's xome to pass
Seven years has gone so fast
Wake me up when september ends

here comes the rain again
Falling from the stars
Drenched in my pain again
Becoming who we are 

Noe av den (det går jo bare til "wake me up when september ends" som kommer i mange av versene.)

54. Hvilket syltetøy liker du best?
Jordbær.

55. Kan du spille biljard?
Har jeg egentlig aldri spilt

56. Kan du svømme?
Svømmer 2000m hver uke, så klart kan jeg ikke å svømme da.

57. Yndlings-is?
Soft-is med oreokjeks, evt krokanis med masse karamellsaus.
58. Liker du kart?
Alltid elsket kart!

59. Ett fakta om deg selv?
Jeg elsker geografi!

 60. Noen gang vært på tema-fest? 
Mange ganger :)

61. Yndlingsårstid?
Sommer!

62. Sist jeg lo av noe dumt?
En gang idag!

63. Når våknet du idag?
Halv 10.

64. Det beste med vinteren?
Jul, bursdag og ski.

65. Er pirater kule eller overvurderte?
Joda. så som så.

66. Hva skal du denne helgen?
Denne helgen har jeg jobbet! og i morgen kommer Kennet ^^,

67. Bursdag?
10. Desember - altså om 34 dager!

68. Hva vil du bli?
Noe innenfor reiseliv. Helst sjef.

69. Smiler du?
Ikke nå, siden jeg sitter konsentrert i dette.

70. Savner du noen akkurat nå?
JA!

71. Om du kunne dratt hvor som helst i verden, hvor?
Tahiti. Seriøst. søk på google og dra inn i drømmeverden med en gang.

72. Går du på ungdomsskolen?
Nei.

73. Er du betatt?
Joda.

 


06.11.2011 kl.02:17 i Veronika   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

27.10.2011
kl.17:35

Da har jeg tatt teorien på bil - og jeg bestod! :D


27.10.2011 kl.17:35 i Veronika   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

14.10.2011
kl.14:49

Jeg sitter her, venter på at klokken skal gå fortere, til å komme hjem, til å pakke... Deretter reise. Akkurat nå er jeg langt i fra motivert til å gjøre noe som helst på skolen. Sånn har det vært i hele dag, alle tankene har heller vært på den awesome turen i helga. Jeg og noen venner stikker på hyttetur, og jeg ser for meg at det kommer til å bli kjempebra! Jeg og Nina var der i går for å fikse noen småting, og for å ta med noen saker (er en del du må ha med deg har vi funnet ut!) Så det skal bli godt å bare komme seg bort fra sivilasjonen for ei helg! 


Lei av norsk..Tenker på hyttetur!

 

27 minutter igjen....

 


>Hva skal du i helga?14.10.2011 kl.14:49 i Veronika   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

06.10.2011
kl.00:49
Alle synes vel at det er svært godt med ferie (vel - de som har det), men jeg lengter egentlig bare å komme tilbake til skolebenken. Ikke misforstå meg - jeg liker ferie men når skolen begynner igjen blir kommunikasjon mye bedre og alle vennene mine er tilbake fra deres ultra super duper morsomme ferie. Jeg skal jobbe jeg. Penger blir det, og det trenger jeg.
Jeg og tre andre har nå skaffet oss en russebil, så kan trygt si det vil gå en hel masse penger der. Hjelper ikke at jeg har shoppet en hel masse idag! Trengte virkelig nye klær. Tør ikke engang å sjekke kontoen min...
Jaja, mer er det vel ikke å skrive så da sier jeg bare god natt ^^

06.10.2011 kl.00:49 i Veronika   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

12.09.2011
kl.18:44

For å si det helt mildt- jeg har ingenting å skrive om (som jeg skrev i forrige innlegg også), ikke kommer det opp noen temaer jeg gjerne vil ta opp - og for tiden blir det for det meste teorilesing. Har planer om å ta teorien så fort som mulig så må lese. Andre ting jeg kan nevne er svømming.  Gleder meg utrolig mye til å begyne på svømming igjen - bare de få timene jeg tilbringte der i uka var gode. Bare hoppe i vannet og la tankene flyte..

Nå skulle jeg egentlig ha ryddet rommet mitt, sortert filmene mine og bøkene mine, men blir småoppgitt da jeg skal rydde - jeg trenger en uke minst - Det er så sykt mye... siden jeg ikke er flink til å rydde litt etter litt.Men jeg må innrømme at jeg har vært flink. Tror jeg begynner å bli forkjøla også, men det er sikkert bare 1/8 gangene i høst jeg får det.. (ja, det var faktisk så ille i fjor) men, håper jeg holder meg frisk.

 

DESSUTEN MÅ JEG GRATULERE CHARLOTTE SOM TOK LAPPEN IDAG! :D *stolt*

 


>Hva gjør du?


12.09.2011 kl.18:44 i Veronika   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

04.09.2011
kl.11:27

Det blir utrolig lite blogging har jeg lagt merke til. Har egentlig ikke så mye og blogge om, da jeg ikke gjør noe spesielt. Skole og jobb står på timeplanen, og når jeg kommer hjem er jeg så sliten at jeg ofte tar en powernap. For tiden prøver vi og få til en hyttetur, men det er vanskelig å få til siden jeg jobber + jeg har andre planer. Jeg skal blant annet til Kongsvinger igjen snart, noe som blir koselig da jeg satser på å få møtt June igjen!

Akkurat nå sitter jeg i sengen, og følger med klokka. om to timer skal jeg på jobb. Så da er helgen over da jeg kommer hjem så og si. I morgen er det fotografering på skolen også.

En annen ting jeg vil meddele er at jeg har begynt med kjøretimer! Det gikk faktisk bra, og skal ha en ny time fredag. Gleder meg. Føler jeg endelig er igang, og jeg føler jeg har bedre taket på det. Men tenker som så at jeg er glad for at jeg enda har igjen 3 måneder, men mye skal bli gjort innen den tid, så jeg krysser fingrene for at jeg greier det! Hadde vært utrolig godt å hatt bil så fort som mulig etter jeg er 18 år.

For en stund siden fikk jeg også teleobjektivet mitt; noe jeg er kjempefornøyd med! Har ikke fått testet det "helt" enda, men så langt er det veldig bra!


Robin og meg i Oslo for noen uker tilbake :)


04.09.2011 kl.11:27 i Veronika   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

29.08.2011
kl.10:33
29.08.2011 kl.10:33 i Veronika   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

20.08.2011
kl.23:32

I hele dag har jeg tilbringt tiden inne på russ.no for å bestille diverse ting til russetiden! Har allerede bestemt meg for hvilken bukse jeg vil ha! Trodde virkelig ikke at jeg skulle bestemme meg så fort. I grunnen ville jeg ha ei bukse med mange lommer (siden det er veldig praktisk), men det ble ikke noe av da jeg syns buksa var kjedelig og den jeg egentlig hadde tenkt på var bare å få hos russesiden...


I allefall blir det en av disse, vet ikke om jeg skal ha med norskeflagget eller russ 2012 på framlommen, hva syns du? I allefall vet jeg at jeg kommer til å bli kjempefornøyd med den!

I tillegg har jeg lagt til joggebukse, småtingpakke, vannpistol (haha), strykemerker, t-skjorte og sko. Jeg skal bestille noe til, men er enda litt usikker på hvilken fleecegenser, hettegenser, hettejakke og singlet jeg skal bestille. Venter med å bestille det til jeg kommer på skolen og kan diskutere med de andre hva de skal ha :)
Så bestilte jeg denne for en stund siden... Åhh can't wait! :D

I tillegg til å diskutere mye om russetiden har Nina nettopp kommet hjem fra syden, så ble mye snakk om det i dag. Nå er det også bestemt at vi reiser en vennegjeng ned til Gran Canaria i påskeferien også (ikke mindre enn 223 dager til.. ehe) men mye skal skje før det! Så dette blir bra! Så når vi kommer hjem er det vel kanskje bare å sette seg på flyet til etter annet sted på skoletur om vi er heldige, deretter RUSSETID! Åh, jeg gleder meg!
Playa Del Inglès!


London! Det blir kanskje skoletur hit, og om det ikke blir det, stikker jeg uansett hit en tur med familien etter nyttår! 

 


> Er du russ i år? i såfall: har du bestilt enda?
> Skal du på Lillehammer treffet?

> Har du vært i Playa Del Inglès før? 
 


20.08.2011 kl.23:32 i Veronika   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

11.08.2011
kl.19:30

Etter en bra fest i går er jeg nå kommet hjem igjen. For tiden sitter jeg ute, siden jeg ikke har nøkkel og mamma er borte... Fin kombinasjon, så ser ut som jeg er strandet her en god stund til. Egentlig skulle jeg ha vært inne for å skiftet og sminket meg... men det ble ikke helt som planlagt...

 

>Hva gjør du? :)11.08.2011 kl.19:30 i Veronika   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

10.08.2011
kl.16:51

Akkurat nå sitter jeg på senteret og venter på Nina. Føler meg utrolig sosial her jeg sitter. Ikke nok med at jeg sitter på mac1, men jeg lader telefonen min også. Hurra for internett og strømuttak her. Vel, i kveld skal vi ha før-skolestart-fest siden Charlotte reiser til Trondheim dette skoleåret, og Nina reiser til syden fredag var det best å ha festen nå. Gleder meg! Det skal bli koselig, og ikke minst gøy!

Nå er det vel ikke lenge før jeg må stikke, så me prekast!>Hva skal du ikveld?

 


10.08.2011 kl.16:51 i Veronika   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

30.07.2011
kl.19:30eller:Jeg og broren min har akkurat vært på photoshoot, og har vansker med å velge hvilket jeg skal bruke på FB...


30.07.2011 kl.19:30 i Veronika   4 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

29.07.2011
kl.21:46

Her skal jeg tilbringe helgen - og jeg skal kose meg max!

 


29.07.2011 kl.21:46 i Veronika   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

19.07.2011
kl.20:53.. Ikke så lite som et ryddekick! 

 

Ikke nok med at det har sett ut som om en bombe fra 2. verdenskrig har blitt sluppet ned på rommet mitt, men jeg har utsatt det så VELDIG lenge! Nå er jeg stolt over meg selv, og syns det er unormalt ryddig...!

 


19.07.2011 kl.20:53 i Veronika   4 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

19.07.2011
kl.14:04

De siste dagene har det ikke skjedd så mye. Bortsett fra at jeg har startet å jobbe på Sundheim (eldresenter) som renholder. Syns det er koselig å jobbe der hvor jeg jobber: koslige, blide og hyggelige folk; både de gamle og kollegaer. Det er bare en ting jeg kan si er negativt og det er allergien min. Jeg har astma og reagerer da hardere på vaskemiddel,parfyme, røyk og lignende. Går rundt og snufser hele tiden, men det gjør ikke så mye i grunn. En annen ting jeg har gjort sjokkerte de fleste, bilde kommer senere.

Nå vurderer jeg å sove litt, siden jeg sto opp klokken 5 idag.Togaparty for en uke siden ^^,
>Hva har du gjort de siste dagene?19.07.2011 kl.14:04 i Veronika   6 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

16.07.2011
kl.16:34Vært ute i sola i hele dag, og er nå solbrent på bringa, magen og låret. Så nå må jeg nesten stikke til butikken for å se om de har noe for solbrenthet!
>Hvordan har været vært hos deg idag?


16.07.2011 kl.16:34 i Veronika   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

06.07.2011
kl.16:36Så er jeg snart klar for jobb. Akkurat nå sitter jeg ute og soler meg, og reiser om ca 2 timer. Gleder meg skikkelig! Får forresten høre VON og Hellbillies idag også. Jaja!
 


> Har du jobbet på en festival før?

 


06.07.2011 kl.16:36 i Veronika   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

06.07.2011
kl.02:33

Så ble det sånn at jeg starter allerede idag på jobb! Herlig! Før jeg drar ned på festivalen skal jeg passe min lillebror, noe som kommer til å bli kos. Hadde skikkelig Robin-Veronika tid i går også (photoshoot) så! Nå må jeg nesten sove, så nå blir det dårlig med blogging de neste 4 dagene! Har 12-timers vakter på festivalen; og det gjør meg ikke noe. Dette kommer til å bli kjempemorro! 


En av bildene jeg tok idag; Hva syns du?06.07.2011 kl.02:33 i Veronika   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

30.06.2011
kl.16:28Leker meg med webcam før jeg stikker til besteforeldrene mine for noen netter. og mac1 min er selvfølgelig med.
>Skal du noen steder de neste dagene?30.06.2011 kl.16:28 i Veronika   4 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

30.06.2011
kl.00:53

 
>Hva er dine planer fremover?
PS: designet er enda ikke helt komplett.

30.06.2011 kl.00:53 i Veronika   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

28.06.2011
kl.04:01

Så nydelig!

 

Saken er at jeg er veldig usikker på om jeg skal ta tattovering. Av to grunner:
 

1.) jeg har LITEN smerteterskel så det kommer til å gjøre vondt uansett hva folk sier

2.) Man skal ikke ha synlige tattoveringer om man skal jobbe i Epcot. Ikke at denne er så synlig, men er fortsatt redd det kan bli sånn "nei, du får ikke lov" Men dette skal jeg sjekke opp.

 

Om jeg skal ta blir det kanskje så jeg og Nina tar det samtidig. Helst etter sommeren da vi har fått inn sommerjobb pengene våre. Viss vi rekker skal vi innom tatoveringstudioet på Lillehammer før peppes og HP del 1 og del 2! Bare for å se å høre hvor mye det ca kan komme på! Så dette blir spennende :)

 


 >Har du Tattovering?

 

Ps: designet er fortsatt under oppussing!


28.06.2011 kl.04:01 i Veronika   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

22.06.2011
kl.01:14

... Er det virkelig så lenge til jeg kan handle ting på nettet, få lappen og kjøpe alkohol? 

 


22.06.2011 kl.01:14 i Veronika   4 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

28.05.2011
kl.11:44

 

1.) Siden jeg nesten sovnet i natt da jeg skulle se Hangover må jeg nesten se resten idag!

 

2.) Rydde rommet mitt:

 

3.) Rydde Walk in Closet, og få inn klærene mine.

 

4.) Finne klær til festen i kveld!

 

5.) Dusje og fikse meg!

6.) Tilbringe tiden på Mac1, for å få tiden til å gå! 7.) Når tiden lir på, og Nina har kommet hjem fra Lillehammer skal jeg møte henne på senteret.

8.) Når klokken nærmer seg 5 skal jeg møte Nina og Kim på skysstasjonen så for å ta tog til Otta!

Deretter: PARTY!

Q: Hva skal du idag?
28.05.2011 kl.11:44 i Veronika   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

27.05.2011
kl.10:55

StudentTorget kjører i denne stund en vervekampanje. Jo flere folk du inviterer til større premie kan du få. Så da trenger jeg DIN hjelp! Ved å være medlem på denne siden kan du sende gratis sms, få rabatter flere steder og bli medlem av en av de største student sidene i Norge!

 

Bare trykk på denne linken: http://www.studenttorget.no/?partner=7046836953a678a4471cf14219f25752

Takk :) 

 


27.05.2011 kl.10:55 i Veronika   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

27.04.2011
kl.08:10

For å komme seg inn i USA uten noe familieforbindelser, skills eller skole er det vanskelig å få jobb og bo. Så amerikafrelst som jeg er dette en virkelig ulempe. Jeg vil ikke bare besøke USA men jeg vil BO der, og oppleve, og leve i den kulturen de lever i, selv om den ikke er såååå ulik den norske.

 

1.) Utvekslingsår: Dette er utrolig dyrt, men hver en krone er verdt det. Selv ble det aldri så jeg reiste, men gir ikke opp amerikadrømmen så lett.

2.) Høgskole: Joda. Noen av studiene kan du ta i utlandet og da er det to land som har stått på listen min; USA og Australia. 

3.) Jobbe i Disney World, Florida: Dette skal jeg gå nærmere inn på.


 

 

 

Sistnevnte er noe jeg har tenkt mer og mer på i det siste. Jeg merker nå at mitt andre år på videregående snart er slutt og vi er klar for å gå nye veier etter et siste år som slutter i 2012. Jeg er veldig skolelei og har veldig dårlig samvittighet over at engelsken min er så dårlig da jeg vil jobbe innen reise og vil trenge engelsk både muntlig og skriftlig. 

Når du jobber i Disney world har du tre jobbmuligheter:  Du kan jobbe i attraksjonen, i restauranten eller i butikken. Dersom du jobber i restauranten har du mulighet til å ta i mot tips da du serviterer. Her må du kanskje vente opptill et halvt år før du kommer inn.

Ved siden av mye jobb har du fri tilgang til Disneyworlds parker når du vil. Du bor på The commons hvor andre kollegaer også bor, og du vil ha tilgang til tennisbane, badebasseng, treningsenter m.m! Du bor også 3,5 timer unna Miami, og to timer unna kysten. I tillegg er innenlandsprisene gode, og du kan f.eks reise til New York.

Så dette er rett og slett bare noe jeg vil gjøre når jeg har fullført videregående, noe som er bare 1 år til!

 


Har du vært der?
Vil du jobbe der?
Har du tenkt å søke? 

 


27.04.2011 kl.08:10 i Veronika   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

22.04.2011
kl.20:58

Ja, da sitter jeg her etter 22 timers Harry Potter maraton med June som for øyeblikket sviker meg med å sole seg! jaja! Når du har sittet pal i sengen å sett på TV i 22 timer begynner du å kjenne smaken av å sitte så lenge. Au! Selv om det ble noen pauser inni mellom (middag, sove) totalt sov  jeg 4,5 time, så er spent på hvordan dette vil slå seg ut. Det var utrolig gøy å sitte å sitere filmene og kritisere dem, selv om Halvblodsprinsen var klikk fikk vi sett deler av den også!  Gleder meg enormt til juli!Joda. Sånt ser det ut etter et døgn....


nomnom


og vi elsker webcamera, og "sommer" evt. påske...


 >Har du hatt Harry Potter maraton før?

>Hva har du gjort i påsken?

 


22.04.2011 kl.20:58 i Veronika   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

03.04.2011
kl.18:27

Lite motivasjon og lite tanker om hva jeg kan blogge om blar jeg gjennom bloggen min just for fun. Trær og gråtoner passer lite bra nå som det er vår. Skal se om jeg får mikset sammen et design, har sånn halvveis en ide om hvordan det skal se ut. For tiden hører jeg bare på glad sanger. Metal blir for hardt og man kan si det at nå som nyeste live albummet til Green Day har kommet ut går det utrolig mye i det, samt Bon Jovi og Kings of Leon. 

Idag har jeg snakket utrolig mye med Jea om London også. Det er så herlig å snakke med noen som er like London ivrig som seg selv! Samtiig burde jeg få i orden filmen også, siden jeg kan fikse menyer og sånn va iDVD, men jeg er lat :o) men nå skal jeg åpne photoshop og bare se om jeg får mikset sammen noe.

>Hva har du gjort idag?03.04.2011 kl.18:27 i Veronika   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

30.03.2011
kl.14:39

Nå sitter jeg på min Macbook pro. Det ble et hyl da jeg oppdaterte sporingen på mobilen min og så den hadde kommet på posten. Hentet den i matfri og ventet i allefall ikke til jeg kom hjem. Åpnet den med en gang og ble sjokkert over hvor blank skjerm det er! Samtidig skal jeg laste ned Adobe programmene i natt så jeg får photoshop og lignende. Spennede! Har allerede blitt glad i den, og ser frem til å få fikset en del ting her og få utforsket den mer. Er det noe must jeg bør laste ned? Har jo de vanlige tingene jeg brukte på vanlig PC.


Weeee :D photo booth it is :)

 

30.03.2011 kl.14:39 i Veronika   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

27.03.2011
kl.17:50

 

Mandag klikket det for meg. Alle vet jeg har vært på IKT 1000 ganger i løpet av tiden min på Vinstra Videregående skole. Alt fra å bytte harddisk til rensking av vifte på skoledataen, fikk jeg nok. bare noen uker før hadde ene Adobe programmet klikket så jeg ikke fikk levert en logo oppgave. Sinna som jeg ble tenkte jeg "Ok. Nå har Adobe programmene hengt seg opp , skjer dette igjen går jeg til IKT, jeg orker bare ikke dette mer. Bridge (nesten som windows utforsker) gjør så MSN og Chrome henger seg opp flere ganger. Illustrator klikker hver gang jeg lager noe (etter en stund.. men allikevel!) og om jeg har oppe flere programmer av adobe da klikker det også.

Så denne mandagen. Siste frist for å levere magasinoppgaven var klokken 15.15. Illustrator klikket, og det gjorde alt annet også. bare jeg skulle lagre tok det tusen år. Jeg klappet igjen pc´en med et smell med tårer i øynene og sinnere enn noen gang. Denne PC´en skulle på IKT så fort jeg kom meg på skolen neste dag.

Såså. IKT fikk dataen min og jeg var fast bestemt på å låne meg en Mac imens. IKT gjorde ingenting med PC`en min. Men skjedde det igjen, skulle jeg komme opp med PC´en.

Lenge har jeg sett på Mac, og hatt en rekke diskusjoner med våre mediefag lærere som bruker mac. De syns selvfølgelig at vi skulle hatt det, men vi får det ikke. Så jeg leverte ikke Mac´en da jeg fikk igjen min egen.. Ikke neste dag heller... og ikke neste deretter heller. Jeg sitter faktisk på den nå.

Lørdag, altså i går bestilte jeg meg Macbook Pro. Etter en lang stund med en ubrukelig skolepc vil jeg ha en som funker, og en som kan klare å ha mange programmer oppe. Selvfølgelig er det best til mitt bruk også. Levetiden på Mac er også større enn på vanlig PC så jeg er glad at i løpet av den kommende uken får jeg den! Gleder meg utrolig mye, siden jeg har ønsket meg Mac i flere år, og har vært innom Apple sin hjemmeside en rekke ganger. Åh. kan ikke vente lenger!! :D

>Har du mac?
- Hvilken?27.03.2011 kl.17:50 i Veronika   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

27.03.2011
kl.17:21

 

Nå har jeg ikke blogget siden jeg reiste på MCR konserten 16. mars. Nærmere omtale om konserten kommer i eget innlegg, jeg vet bare ikke når. Bloggpausen har vært utrolig god og jeg har rett og slett ikke hatt lyst til å blogge. "alle" som leser bloggen min vet også at jeg bare plutselig stopper opp å skrive, unnskyld for det, men her skriver jeg når jeg har lyst :)  Jeg vet ikke om motivasjonen er her enda, for sant må sies har vi hatt en del og tenke på da innlevering av magasinoppgaven skulle bli levert, noen festligheter, konserter og andre ting enn bare blogg. Dessuten har vi nesten ikke tatt bilder i det siste! (vel... bortsett fra webcam bilder...)

Håper på i allefall et innlegg til idag, da jeg har noe og fortelle! :) haha... spente nå?


Nina og meg... Kjeder oss i en random skoletime!27.03.2011 kl.17:21 i Veronika   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

09.03.2011
kl.12:13

Nå er vi plassert i kvitfjell! Her skal vi være i 5 dager og dekke saker som skjer under world cup! er her sammen med Nina, Linn og Yngvild fra klassen og er spent på hvordan dette vil gå utover de neste dagene. Hovedoppgavene våre er jo å skrive saker og ta bilder (noe som vil si at vi kan intervjue alpinistene..!) så her er det om å gjøre å droppe bekjedheten og inn med å greie å snakke!

Bilder o.l kommer sikkert senere!


09.03.2011 kl.12:13 i Veronika   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

24.02.2011
kl.10:07

 

Det å sitte i et klasserom og ha webdesign når du nesten er på gråten er ikke lett. Jeg har bare lyst til å få ut noe av aggresjonen min og bare snakke høyt til den person det gjelder. Akkurat nå er jeg så sint at det går ikke ann å sette ord på det. Når folk du tror du kan stole på går ut med VISSE ting er ikke dette lenger gøy, i hvertfall ikke da en random person kommer og spør deg om det.

Det at vedkommede later som ingenting har skjedd er også ikke gøy. heller ikke det å bli ledd opp i ansiktet da du prøver å si at dette er galt. Jeg sprang ned med tårer. ja...

såå.. back to work..

 

>Har du noen gang opplevd det samme?

 


24.02.2011 kl.10:07 i Veronika   3 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

18.02.2011
kl.19:00

Da er jeg klar for årets første fest. Gleder meg! Snart kommer det folk hit, så håper på morsomt vorspill med beerpong, drikkelek og mye prating og latter! :D
mobilbilder.

 

>Hva skal du idag?

 


18.02.2011 kl.19:00 i Veronika   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

06.02.2011
kl.21:47

 

Da sitter jeg hjemme hos mamma og hører delvis på musikk samtidig som jeg ser på TV. Siden jeg ikke har vært i form i helgen har det ikke vært en særlig innholdsrik helg. Jeg har pugget på sangtekster til My Chemical Romance konserten i mars og føler jeg begynner å komme på vei. Dessuten har jeg, Ida og Henriette fått snakket sammen mer angående konserten. Gleder meg utrolig mye! Siden jeg ikke er noe særlig bedre blir jeg hjemmeværende fra skolen i morgen også. Heldigvis får jeg selskap av mamma som har fri og en liten søt lillebror som er sur på meg fordi "E VIL ITJE SITTA VE DE FORDI DA BLI E MÆR SMITTA!!" Unnskyld Robin, håper du tilgir meg! Så får se hva vi kommer til å gjøre. Kanskje vi ser en film eller noe?

Tror jeg snart skal ta natta siden jeg er trett...

R.I.P Gary Moore!

 

>Hvordan har din helg vært?

 


06.02.2011 kl.21:47 i Veronika   4 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

04.02.2011
kl.10:26

 

I natt våknet jeg klokken 5 og fikk ikke sove igjen. Jeg merket fort at for hver stilling jeg prøvde å sovne i gikk ikke. Det gjorde vondt og om jeg løftet på hodet var jeg svimmel, Kvelden i går satt jeg også foran peisen og var kald. Så jeg sto opp og sa fra til mamma hvordan jeg følte meg og sitter nå hjemme. Disney Channel er på (som alltid) og jeg har lagd meg kakao og fyret på ovnen. Kosedressen er også på. Jeg føler meg litt bedre nå, selv om uansett vinkel jeg går i eller snur meg i er jeg kjempesvimmel.

I dag skal jeg jo i bursdag til pappa så jeg skulle jo egentlig ta bussen dit idag, jeg må kontakte min kjære bestefar snart for å høre om han vil hente meg, så kan jeg være der en stund ^^


En stk syk VeronikaKakaaaaoPCDisney is oooon.

>Hvordan føler du deg?

 


04.02.2011 kl.10:26 i Veronika   3 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

01.02.2011
kl.13:41

yes, yes, yes yes!!

 

01.02.2011 kl.13:41 i Veronika   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

28.01.2011
kl.21:17

...Spørsmålsrunden søndag! Still i vei :)

28.01.2011 kl.21:17 i Veronika   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

26.01.2011
kl.18:55

 

Ok. Før jeg eksploderer av sinne må jeg fortelle noe. I dag skulle jeg som sagt til Otta for å hente min kjære mobil. Jeg og Anette gikk på elkjøp og alt var bare bra. Helt til alt slår feil. Mobilen er ikke godkjent på verkstedet siden minnebrikka manglet. Den har blitt levert så det er altså ELKJØP som har rotet den bort. Noe som gjør at alt går utover meg og jeg får ikke ny telefon før de får godtatt mobilen min. Jeg skal ringe dit i morgen og fortelle at minnebrikken skal være levert. Jeg er sint, irritert og vil bare skrike ut hvor sint jeg er. Prøver å la være. HVORFOR SKAL DE VÆRE SÅNN? DE MÅ DA HOLDE ORDEN! Klart, jeg vet jo det at ei minnebrikke er liten, men selv skal det ikke gå utover andre. Har tross alt brukt reservemobil siden juli, så er nokså kjipt å få vite at jeg må leve med den eldgamle nokiaen i en til to uker til.... Så. Jeg skal IKKE levere mobilen min eller ipoden min (om den slår seg vrang) på Elkjøp der mer. Vær du trygg!

 

>Hvordan hadde du kommet til å reagert i en sånn sak?26.01.2011 kl.18:55 i Veronika   5 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

24.01.2011
kl.18:54


Robin allerede i gang før jeg kom meg inn!


Så ryddig! Skal si jeg håper på bedre system når vi flytter!Må pakke i London-veska også, - Jeg og Siv vet jo hvor mye som er plass i den. Haha.Litt fullt i sekken med klær...


Robin er opptatt med å hjelpe storesøster!


Pakket og klart!


Lille søte pus kom ned også!


Sånn går det når man har for mye klær.


Sååå.. Jeg flytter i februar. Herlig!

 

>Hva har du gjort idag?

 

 


24.01.2011 kl.18:54 i Veronika   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

23.01.2011
kl.15:54


I 2,5 år har jeg bodd nokså avsides fra Vinstra. Nå skal jeg endelig flytte ned igjen. Bo i et nabolag, mye nærmere skolen. Nærmere venner, nærmere ALT! Jeg gleder meg så utrolig mye! Skal kanskje se på huset idag, men vet ikke enda, siden jeg sitter alene hjemme hos pappa og vet ikke når han kommer hjem. Uansett må jeg si at det skal bli godt å komme ned til.. folket igjen. Kan bli igjen med venner etter skolen uten å tenke på skyss og alt blir mye enklere. Samtidig er det LYS! gatelys! Så som jeg har savnet det! Der jeg har bodd nå er det jo rolig og fin natur, men må nok si det er best å bo nærmere sivilasjonen!


Natur er det mye av!

 

>Bor du i by, tettsted eller avsides?

 


23.01.2011 kl.15:54 i Veronika   5 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

19.01.2011
kl.21:07

 

Idag er jeg motivert til å gjøre lekser, noe som vil si veldig lite blogging. Til nå har jeg fått svart på 12 oppgaver om skrift og bokstaver og laget en plakat med ulike virkemidler som var skrevet. Skal fortsette med å brekke en tekst, så får jeg se hvor langt jeg kommer. Det er helt sykt hvor "mye" lekse vi skal få i grafisk design i grunn...

 

Denne perioden skal vi lage et magasin:

Først skal vi (dette skulle egentlig kanskje vært ferdig til mandag denne uken...)

15 spørsmål om skrift og bokstaver
Lage en invitasjon
Lage en plakat
Lage et visitkort.


Deretter skal vi:

- Svare på 15 spørsmål
- Manipulere en tekst to ganger
- Designe eventyret slik vi vil

Dette skal være ferdig til neste mandag. (Det som er skrivet med kursiv er jeg ferdig med)


Invitasjonen/plakaten.

 

Deretter skal vi lage et magasin hvor vi skal lage:

- En fremside
- Innholdsliste/10 på topp (jeg vil ha begge..)
- Et oppslag på minst to sider.

 

Magasinet er nærmest bare morsomt. Gleder meg til å begynne! Før den tid må jeg nok sette meg inn i InDesign igjen for å bli ferdig med noe av det over!>Har du mye lekser?

 


19.01.2011 kl.21:07 i Veronika   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

19.01.2011
kl.16:18

 

Så kunne ikke doktoren si mer enn "Jeg aner ikke hva det kan være, så jeg vil anbefale å gå til ortoped". Da blir det nok en Lillehammer tur i løpet av februar kan jeg tenke meg. Ikke aner jeg hva som er feil med meg. Nå har jeg tross alt vært hos doktoren to ganger, røntgen + MR. Håper noen finner en løsning. Ikke at jeg plages; selv om ortopeden skal se på knærne mine også; de er vonde... Doktoren trodde det var patellofemoralt smertesyndrom, men vi får se! De som ikke vet hvorfor jeg har vært gjennom alt dette er pga noen kuler og fargeendring rundt kulene på leggen, så vet dere det.


Har dessverre verken kamera eller mobilkamera her så fant dette "fine" julekortet jeg laget til jul. Hehe.

>Har du vonde knær?19.01.2011 kl.16:18 i Veronika   3 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

17.01.2011
kl.23:00

17.01.2011 kl.23:00 i Veronika   4 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

16.01.2011
kl.20:19

Dette er første gangen i livet mitt jeg tar ansiktsmaske. En gang må være den første ikke sant?  Tror det snart er på tide å  ta den av også. Den er stiv!

 

>Har du tatt ansiktsmaske før?

 


16.01.2011 kl.20:19 i Veronika   4 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

16.01.2011
kl.17:20

 

Merkelig nok går videregående fortere enn jeg hadde trodd. Jeg er nå halvvegs ferdig og har forlengst begynt å tenke på hva jeg vil gjøre etterpå. Jorden rundt reise er noe som har fristet utrolig lenge, men trenger da tid og penger. En annen ting er høyskole, så er jeg ferdig med det liksom. Akkurat høyskole er vanskelig i disse dager da jeg ikke lenger har peiling på jeg vil bli. Hadde kanskje passet med et år i Disney world da? Jobbet og levd der, så får jeg tatt igjen for at jeg IKKE var utvekslingsstudent i år? Fantastisk. Tremenningen min var der for et par år siden, og hadde det kjempefint! Selv om det går mange rykter om at de tjener lite så trenger du bare å komme inn på rett jobb så tjener du bra! Hvor gøy hadde det ikke vært å jobbet der et år og kommet hjem med bedre kunnskaper i engelsk og opplevd en hel masse?

Norsk vinter er jeg lei av. Selv om twintip er gøy, så lengter jeg frem til sommer. Uansett hva jeg velger (bortsett fra høyskole) vil jeg kunne leve i sol, sommer og varme et helt år. Det frister ikke sant?

Det er bra for CV å jobbe et år i f.eks Disneyland - Samtidig kan det bli et tenkeår for hva jeg vil bli. Lenge trodde jeg at det var reisespesialist jeg ville bli, men da dette gjør så man blir sittende på et kontor er jeg litt skeptisk. Jeg vil være sosial. Til gjengjeld får jeg mange gode tilbud på reiser og lignende, noe som hadde vært utrolig herlig da jeg vil reise mye. Webdesigner har jeg ikke lest så mye om. Alt jeg vet er at dette hadde vært gøy! Det er så mange muligheter, men jeg aner ikke. Tross alt er det ikke mange i en alder av 17 år som vet hva de vil bli. Det er da alle tankene kommer inn. Man kan gjøre sykt mye gøy så lenge man er ung... Så best å nyte det, ikke sant?
>Har du tenkt å gå på høyskole, i såfall hva?

>Har du tenkt på Jorden rundt reise?

>Har du tenkt å jobbe i Disney Land i USA et år?

 


16.01.2011 kl.17:20 i Veronika   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

16.01.2011
kl.02:18

 

Ikke noe trøkkmusikk på Vh1 og en stk trøtt Veronika er det vel på tide å legge seg!

Natta :)


16.01.2011 kl.02:18 i Veronika   3 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

15.01.2011
kl.17:47

 

Min kjære lillebror ville prøve ut å redigere litt:


Liquify ftw^^

 

>Hva syns du?15.01.2011 kl.17:47 i Veronika   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

15.01.2011
kl.13:35

 

Det er helg, daffedressen er på og jeg har lite planer for dagen! Tenkte jeg kunne ta noen bilder, men vi får se. Samtidig burde jeg følge Siv-Elines fotspor når det gjelder å holde orden inne på eksterne harddisken...

Jeg vil også høre med dere lesere om det er noe spesielt dere vil lese om, eller om det er noe dere liker å høre/se/lese her :-) Så come on!


Bulgaria 07 <315.01.2011 kl.13:35 i Veronika   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

14.01.2011
kl.17:14
Idag kom jeg hjem til taco, utrolig godt! Så nå sitter jeg og slacker i stolen min og bare glaner inni skjermen. Fikk svaret fra Curato idag også, om at de så INGENTING på MR-bildene mine noe som fører til at jeg skal til doktoren neste uke. Hohoi! Ingen finner ut hva som er galt med meg.. hehe. For den som ikke vet hvorfor jeg har tatt MR så er det pga jeg har hatt noen kuler på leggen min siden høstferien!
velvel.

^^

 

>Hva har du gjort idag?

 


14.01.2011 kl.17:14 i Veronika   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

14.01.2011
kl.14:18

 

Joda. hele nettverket på skolen har vært nede for en del. Nå funket det endelig igjen - og det er igjen 4 minutter igjen av dagen. Straks skal vi filme resten av filmen vår. Så er veldig spent på hvordan det vil gå idag! Etter det er det rett hjem og HELG! Skal bli så utrolig godt nå! Planene er ikke store. Skal gå på ski litt i dag, data, sove og håper på en tur på Gålå for å stå på twintip søndag! :-) men nå må jeg nesten stikke ^-^

Så forresten vusikalen istad! Morsom!^^


14.01.2011 kl.14:18 i Veronika   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

13.01.2011
kl.23:14

 

Det frister hver gang reklamen kommer på tv'en. Jeg har så lyst til å se "We Will Rock You" musikalen! I grunn skulle vi kanskje se den i england, men vi hadde ikke tid... Og nå kommer de jo til Norge... Jeg vil...!

Give me a ticket somebody!

 

>Har du sett denne musikalen?

 


13.01.2011 kl.23:14 i Veronika   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

13.01.2011
kl.19:55


Metallica!


Jeg og June hadde photoshoot!June!London!Første smak av Starbucks!Looondon!Bilde jeg tok til en skoleoppgave!Enda et bilde til skoleoppgaven.Jeg og broren min hadde photoshoot på campingplassen.

Dette er nok det beste bilde jeg noen gang har tatt tror jeg!Tur til Oslo!Oslo!Oslo!


Green Day<3


Campingliv!Hyling, skriking.. det er sommer og edderkopper blir et vanlig syn...Satt oppi til langt på natt for å se på friends!Hytta it is!


Kubbespill ble spilt så mye at jeg ble lei til slutt!Photoshoot!


Photoshoot med Siv-Eline!:)


Siv-Eline og meg!Bilde


På tur til Bergen!Bryggen!Iron Maiden konsert!


Sto så og si fremst på Maiden konserten. woho!


<3Robin på Color MagicTysklandColor magic promenade!ParteyyyParty it was.Gøran og meg på festen min!Taste of Chaos!Taste Of Chaos!A7X konsert med Henriette!Avenged Sevenfold!Julekvelden 2010!


Nyttårsaften!Singstar og jentekveld med Charlotte, Siv-Eline og KristinUffda Siv..Gikk ned til Vinstrahallen for å se på fyrverkeriet og ble utdelt stjerneskudd!

 

Så ble 2010 om til 2011 og et nytt år ga oss nye muligheter!

 


>Hva syns du om bildene?

>Har du vært i noen av stedene/konsertene jeg var på?13.01.2011 kl.19:55 i Veronika   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

13.01.2011
kl.07:03

 

Har enda ikke våknet opp skikkelig og håper på å få sove litt på bussturen til skolen! Nå må jeg pakke ned tingene mine før jeg drar så bye!


Aw, da jeg og Robin spilte for et par dager siden^^,

Ha en fin dag! :)

 


13.01.2011 kl.07:03 i Veronika   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

12.01.2011
kl.17:42

 

Etter skolen reiste jeg til "storbyen" Otta for å levere mobilen min. Nå er jeg hjem kommet og om ikke så altfor lenge stikker jeg til badelandet for å svømme litt. Herlig.

Ikke nok med at mobilen er klikk, jeg greide å slette all musikken på Ipod'en min også. Fikk innpå noen sanger før skolen sluttet heldigvis, menmen. Dette er altså ikke min dag, i det hele tatt.

Det kommer uansett noen bra dager, om ikke denne skulle være bra!


Cold.

 


12.01.2011 kl.17:42 i Veronika   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

12.01.2011
kl.07:12


....med å fikse mobilen min har jeg innsett at den må bli innsendt. Jeg prøvde å programmere den igjen selv, men da den fremdelses kommer til "HTC" er det ikke mer å gjøre enn å sende den i å reklamere på den.


Så nå stikker jeg på skolen uten mobil, buhu. Jeg vil spille Drop og Jewelled. Haha... Kanskje jeg stikker til Elkjøp om jeg får kapret en telefon idag og ringt til forhandler. wooohooo.My beauty!

 

Nuh er det schooltime!


12.01.2011 kl.07:12 i Veronika   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

11.01.2011
kl.18:58


Min kjære mobil har tatt kvelden siden klokken 1 i dag så nå har jeg ikke mobil. Har prøvd alt. Har restartet den, tatt ut simkort, minnebrikke, batteri x ganger. Har også brukt en metode som vil slette alt på mobilen, men enda fungerer den ikke.

Nå er jeg redd jeg må sende den inn og evt. ikke vil få den tilbake før om en måned.... great.

 

>Har du opplevd noe lignende?

>Har du hatt mobilen din på reperasjon før?

 


11.01.2011 kl.18:58 i Veronika   4 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

10.01.2011
kl.22:47

 

Jeg holder å fikse en hjemmeside. Har ikke satt den opp mot nett eller noe enda, men her er en lite sneakpeak:

 

Ja jeg vet. 0 orden, men så bynte jeg idag! Mange endringer igjen... Skal også spørre og lete etter hvordan man får satt opp kommentarbokser og evt. blogg!

 

>Vet du noe om hvordan man får kommentarfelt og lignende på egne nettsider?

 

 


10.01.2011 kl.22:47 i Veronika   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

10.01.2011
kl.09:58

 

Her sitter jeg på skolen og prøver å ikke si "au" hver gang jeg bøyer meg. Søndags morgen våknet jeg av at jeg lette etter hånden min. Den sto rett opp og jeg hadde kjempevondt i hånden, men sovnet tvert og tenkte ikke mer over det før jeg våknet noen timer senere med vondt i øverste del av ryggen. Jeg håper inderlig at dette aldri skjer mer! Det gjør rett og slett VELDIG vondt!

Illustrasjon

 


Nå er de back to work! Indesign it is!10.01.2011 kl.09:58 i Veronika   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

09.01.2011
kl.14:39Long live metal \m/ ♥

 

>What tycks?


09.01.2011 kl.14:39 i Veronika   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

08.01.2011
kl.13:45

 

Når jeg nå ser på klokken føler jeg at det snart er på tide å stå opp... Men dette rotet trekker meg unna:


Samtidig ser disse vakre mennene på meg!:


Så hører jeg selvfølgelig på musikk! Noe som fører til "Skal-bare-høre-på-en-sang-til!"


Samtidig prøver jeg å få til et passe ok morgen bilde av meg selv, noe som ikke går bra:

-Men samtidig må jeg dra meg opp snart. Ikke noe poeng i å sminke seg eller noe, da jeg skal joine Kim på badeland idag! Kommer til å bli morsomt :-) Etter det blir det vel movietime igjen^-^

 

>Hva skal du idag?

 


08.01.2011 kl.13:45 i Veronika   3 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

07.01.2011
kl.22:54

 

Dette har vært en kjempegøy dag! VI har sittet PAL på biblioteket i hele dag på grunn av fravær hos lærere. Juhhuu, Så vi har vært på Pc'en tatt noen bilder og spilt på telefonen! (må innrømme at vi hadde vikar de fire første, men hun satt bare på kontoret sitt da...)

Når klokken viste 14.00 fant jeg ut at jeg skulle ta tidlig buss hjem. Vi hadde jo ikke lærer uansett, så da gjør det ikke noe, og uansett går bussen min da nest siste timen er ferdig, deretter fritime. Jeg forventet at Grete var hjemme da jeg kom hos pappa. Jeg ventet en låst dør og et mørkt hus. Jaja. Fant frem kamera knipset noen bilder og satte meg på pc'en.

De andre kom litt senere. Vi spiste og så to filmer etter hverandre (Horton finner en Hvem og Toy Story 2 (HAHA!!!)) så det var gøy.

Planene i helga er ikke mye. Eneste jeg vet er at vi skal bort søndag :-)


Did you say white?AwwwJeg er veeeeeldig glad i blitz... hvordan skrur man den av på HTC?!

 

>Hva har du gjort idag?

 


07.01.2011 kl.22:54 i Veronika   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

07.01.2011
kl.22:26

07.01.2011 kl.22:26 i Veronika   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

06.01.2011
kl.08:17
I går skulle jeg egentlig blogge mer enn det jeg gjorde, men siden noe kom i veien ble det ikke noe av. Jeg har altså fått min kjære mobil! Den er fantastisk! Ikke bare kan jeg endelig laste ned en haug med apps, men jeg kan være på internett uten problem, ha touch mobil, MSN som er mye bedre enn på tastemobiler og musikken min blir scrobblet til Last.fm Herlig skjønnhet.

Herlig.
>Noen som vet om noen kule apps?


06.01.2011 kl.08:17 i Veronika   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

05.01.2011
kl.14:00

 

Nok en gang må vi på media gjennomgå fravær hos lærere. Selv om det blir jubelrop når fraværsmannen kommer går like vel dette utover vår læring, men så lenge vi får oppgaver er det vel ok?

I går hadde vi tre timer fri pga fravær. to timer idag. Når man går på media er det også vanskelig å sette inn lærere som vikarer siden de fleste neppe har utdanning og skjønner hva vi driver med. Så kommer det til allmennfagene, her burde de vel greie å sette inn vikarer? Ser ikke ut sånn på Vinstra Videregående skole.

Hvordan takler vi det? Det er jo godt å få fri en gang i blant. Samtidig må jeg ærlig innrømme at fire timer i strekk uten lærer og uten å ha noe særlig å gjøre kan bli slitsomt i lengden. Det er da det er godt å samle en vennegjeng og sitte på biblioteket.

Her på skolen har vi et rom før bibiloteket som lett har innganger til både bygg, og fire andre klasserom, så her er vi ofte og snakker med folk fra både bygg, studiespesialisering (siden biblioteket er innenfor dette rommet) og 1-3 MK.


Random

 

>Hva syns du om fravær hos lærere?

>Er lærerne deres mye borte?


05.01.2011 kl.14:00 i Veronika   3 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

04.01.2011
kl.20:35

 

I stedet for å gå måned til måned som jeg egentlig skulle gjøre tenkte jeg at jeg kunne gjøre en vri, og plukke ut favoritttingene og fortelle deretter. Dette gjør det enklere for å se hva som faktisk gjorde 2010 til et bra år.


Årets:


Måned:

Så vanskelig å si da jeg var totalt gira før London turen i februar... Samtidig var juni en helt uforglemmelig måned med tanke på Green Day konserten! Så.. De 3 første månedene og juni.

Bilde:


Jeg må le hver gang jeg ser dette bilde. Ser jo ut som han har veldig lyst på min Starbucks...

 

Ferietur:

For et spørsmål! Selvfølgelig er den beste ferieturen i 2010 da jeg var i London. Aldri før har jeg kommet hjem og tenkt på den turen hver dag siden. Det var en morsom tur med pappa, stemor og Siv-Eline. Denne turen gjorde ikke bare så jeg og min stemor fikk bedre kontakt, men den styrket virkelig vennskapet til meg og Siv-Eline! Turen bestod jo av attraksjoner, shopping for alle pengene og mye latter. Alle minnene vi har fra der vil bli evig bevart. Kan jo nevne noen: Vår fantastiske tur til Westminster. Da vi gikk på butikken i solbriller (i mørket), potetgullskål, skulle se OL-finale i Ishockey og begge sovnet, vonde føtter og mye mer!


Du finner mange av innleggene mine om London her

 

Beste konsert:


(Bilde fra Dagbladet)

Mest fantastiske, morsomste, minnerike konsert noen gang. Billie Joe gidde alt han hadde og allsangen var på topp. Verre ble det ikke da han sto alene på scenen og introen på "Wake Me Up When September Ends" startet! Denne hadde jeg tross alt gått og håpet på i flere måneder! What a wonderful concert, and I really had the time of my life ♥

 

Beste album:

Her sliter jeg. Det er tre album som virkelig har gjort inntrykk og som har blitt spilt på repeat utallige ganger. her snakker vi om:

Iron Maiden - The Final Frontier

Beste sang: When The Wild Wind Blows

 

Volbeat - Beyond Hell/Above Heaven

Beste sang: Thanks

 

Avenged Sevenfold - Nightmare

Beste sang: Nightmare

 

Det er jo noe. Ellers har jo året vært omringet av mitt første forhold, mitt andre forhold. En ferietur til Tyskland, deretter rett til Bergen på konsert. Jeg fikk min data haverert, jeg har oppdaget ny musikk, blitt kjent med nye folk, vært på 5 konserter og min kjære oldefar gikk bort.

Et år fullt med glede, problemer, sorg og latter. Rett og slett mye som har skjedd!

 


04.01.2011 kl.20:35 i Veronika   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

30.12.2010
kl.15:23

I går natt bestilte jeg meg min nye mobil:

 

HTC Desire.. Gleder meg til å få den!

Bilde er tatt fra Google.

 

>Hvilken mobil har du?30.12.2010 kl.15:23 i Veronika   3 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

28.12.2010
kl.00:50

 

Dessverre skal julen være en uforglemmelig tid hvor man koser seg med familie og venner.  Jeg har gjort det... til en viss grad. Tanker som strømmer rundt i hodet mitt er ikke enkle å fjerne, og vonde kan de også være. Jeg vet ikke hvor mange som har hørt det... samme hva jeg får høre vet jeg at jeg må gjøre noe med dette. Satser på at som folk sier "nytt år, nye muligheter" virkelig funker.

I morgen skal jeg til pappa. Håper jeg får en fin tid der, og at jeg ikke kollapser.. som jeg er veldig redd for. Jeg vil ikke si hva det er som er galt, men familien og vennene = verdens beste!

 

Over til noe mer positivt er hva jeg fikk til julegaver:

- Atlas !:D

- Ipod høytalere +beksyttelsesdeksel

- Konsertbillett til Bon Jovi (denne visste jeg om; siden jeg bestilte den, men pappa betalte)

- Cd'er

- Penger

- Gavekort

- Hårprodukter fra Toni and guy

- Bodylotion

- Shower gel og deo fra Nivea

- Andre såpegreier, EOS, parfyme og ansiktsmaske

- Gavekort på de to lokale sentrene her + på platekompaniet

og mer :)

 

Så må jeg glede dere alle (lol) med at jeg endelig skal bestille meg ny telefon som jeg sikkert vil få i begynnelsen av nyttår.. <3 herlig. Jeg skal ha HTC Desire:

Herlig

 

 

>Så... hvordan har din jul vært?

 


28.12.2010 kl.00:50 i Veronika   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

20.12.2010
kl.20:51

 

Dette året tar jeg "tidlig" juleferie. Fra i dag i allefall! Siden jeg skal på sykehuset i morgen for å ta MR var det like greit å ta seg fri.. Så slipper man å få hastverk og sånn når man må til Gjøvik. Så nå sitter jeg og prøver å få det inn i hodet at jeg faktisk har ferie, samtidig som jeg er irritert over knærne mine som ikke gir seg. De gjør vondt.... men men. Kanskje de på sykehuset vet noe.


Dagens outfit.

 

>Vurdere også ny header... Skal jeg bytte?20.12.2010 kl.20:51 i Veronika   3 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

20.12.2010
kl.13:39

ingenting vil funke, alt der er bedre, pc'en burde blitt slengt i veggen og språk mitt burde vært bedre

 

MÅ FÅ UT LITT SINNE!!

 

...ellers har vi tatt bilder i dag, jeg får juleferie i dag, sykehuset i morgen, hoho. God jul


20.12.2010 kl.13:39 i Veronika   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

10.12.2010
kl.07:09

Hvert år... Det slår ikke feil. Kommer min kjære mamma, stefar og min halvtrøtte bror for å gratulere meg med dagen og gir meg bursdagsgave på senga, mens jeg våkner et titalls minutter før den tid, spent. Nå har jeg fikset meg, og tiden har gått over klokkeslettet når jeg ble født, og jeg er offisielt 17 år!

Av mamma, stefar og bror fikk jeg Regines bok og penger :') Så blir det feiring i kveld med familien!

På skolen blir det utrolig chill. Vi skal til Lillehammer for å se filmene vi har jobbet med i to uker, og det blir prisutdeling! Heia gruppe 4!!!!

Happy Birthday

 

>Hva skal du idag?


10.12.2010 kl.07:09 i Veronika   3 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

08.12.2010
kl.08:10

Vel. Første jeg gjorde var å legge meg sent i går noe som tilsvarer fem timer med søvn. Så Kom jeg til å sparke borti kulen min, så den er småvond fremdeles. Etter det måtte jeg lete etter Ipod'en min som er borte, og med leting etter denne fikk jeg ikke spist frokost, så nå er jeg sulten. Måtte spurte opp i bilen, fordi jeg har vært sinnsykt treg idag. Så hva skjer resten av dagen tro?

 

Glemte forresten igjen periodeplanenog boka mi i samfunnsfag hjemme også... Yay :3

 

>Hvordan har din dag vært så langt?


08.12.2010 kl.08:10 i Veronika   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

03.12.2010
kl.17:38

 

Nå sitter jeg hjemme hos mamma i Slipknot genseren min og en svart tights. Klar for juleball sa du? Ikke akkurat. Skal snart reise hos min kjære far hvor jeg kommer til å fikse meg. Grunnen til dette er at vi har vannproblemer her (siden det har fryst et par ganger allerede...) Så da må jeg dusje og fikse meg der. Rundt 20.00 tiden kommer Charlotte. Vi skal ha verdens minste vors før Eirik kjører hos til Bygdahuset hvor den store "juleballfesten" er. Nå er nok mange klare på skolen og skal spise julemat, men jeg valgte da i år å kutte ut dette. Litt synn, men blir morsomt å treffe alle sammen etterpå.

Etter juleballet blir jeg med Charlotte hjem for å sove over. Fun. Ellers i helga skjer det ikke så mye. Har faktisk ingen planer. Eller jo: Få en bedre fot. Ikke at det hjelper stort når det er fest idag. Jaja, får ta noen spillrunder til før jeg stikker (wow, random) Hva skal du i kveld?

 

-Bloggest.


03.12.2010 kl.17:38 i Veronika   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

02.12.2010
kl.10:10

 

"Men vi må jo også få filme!"

"Har vi kameraet som havarerte?!"

 

Sånne spørsmål kommer opp nå. Jeg er drittlei. For å si det rett ut. Vi er åtte grupper som skal filme. VI har 2 kameraer som funker, siden det ene havarerte, og hvem har ikke booket det kameraet før det havarerte? Jo, meg. Noe som vil si at de to som faktisk funker er ute etsteds; hos en annen gruppe. Jeg vet i allefall om ei gruppe som var så smarte at de har filmet alt nå, så da blir det jo ei gruppe mindre som skal ha kamera, men hjelper lite på når resten skal ha. Klart er et filmkamera dyrt, men argh. Skolen bør da ha mer utstyr! i allefall hatt låneavtaler med andre selskap og lignende til et sånn prosjekt. Nå skulle egentlig jeg begynne å redigere, samme hva, men filene funker ikke. great. Må få Ida til å sende de over en gang til.... Edit jeg har de nå så skal begynne å redigere. Hoho. Dette blir nice.

Skal si jeg er glad når hele dette er over. Alt har bare vært kaotisk og frem og tilbake. Ellers har det jo vært gøy også.
02.12.2010 kl.10:10 i Veronika   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en vennVelkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign fra
hits