09.11.2010
kl.09:44

For å komme til den må du trykke på denne linken.

Dette er jo ei side vi lager i HTML-timene på skolen, men har tenkt å lage ei mer privatside også etterhvert! Som du vil se er den ikke helt 100% ferdig, men skal jobbe nå og neste time med den, så den ser litt bedre ut enn det den gjør nå! Ikke minst mer ting...
Hva syns du om sida?


09.11.2010 kl.09:44 i Hobbyer   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

05.10.2010
kl.13:19

Jeg har vært våken i snart to timer og er fortsatt like trett... De siste fem nettene har jeg sovet dårlig, og jeg er fortsatt forkjølet. Kjennes faktisk ikke ut som jeg er på bedringens vei heller. For nøyaktig 2 uker siden ble jeg småsyk deretter forkjøla. Det skal ikke være greit!

 

Hadde det koselig hos Charlotte i går, og vi fikk pratet ut om ting og tang samtidig som vi hadde det morsomt!      Nå sitter jeg og spiller, og vurderer å gå opp snart.

 

Hahah...

 


Hva skal du idag?


05.10.2010 kl.13:19 i Hobbyer   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

13.12.2009
kl.04:29
Ja, jeg er jo fortsatt oppe (fått til å få headeren min til å funke også; lettere en jeg trodde)

Jon Marius sendte invitasjon til meg om jeg ville være med å spille dam; jeg sa ja selvfølgelig (lenge siden jeg har spilt det) Men kan si jeg ble grusa.. Nå  skal vi spille tre på rad, og da skal jeg vinne!

Jeg vil være oppe <3
_________________________________
-Bloggest

13.12.2009 kl.04:29 i Hobbyer   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

29.11.2009
kl.15:29
Etter videregående begynte har jeg spilt mer enn noen sinne. de spillene jeg har spilt er:

-Super mario 64
-Super Mario kart
-Run
-Icy tower.

Nå går det som regel i Icy Tower. jeg spiller det hele tiden, og til sammen har jeg spilt 1 dag og 8 timer. Rekorden min er ikke noe å skryte av, men har greid 310 floors på "facebook versjonen".

Jeg kom helt til 116 stjerner på Super Mario 64 da jeg gikk over til super mario kart, som jeg ikke spilte så lenge. Gikk deretter over til run, hvor jeg har kommet til level 44.

1icytower
=)


Hva spiller du?

Hvor langt har du kommet på Icy Tower?

29.11.2009 kl.15:29 i Hobbyer   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

18.10.2009
kl.21:38
Mario er en ting jeg har blitt veldig hekta på etter skolen begynte, jeg har jo vært det før også, men nå har jeg fått det på dataen. Til nå har jeg 116 stjerner og strever med å få til de siste (100 mynter i noen verdener, høres egentlig ikke så vanskelig ut men..) I går satt jeg nesten 3 timer i strekk og prøvde å ta den samme stjerna; fikk tatt den til slutt da. Føler at jeg spiller det for mye, og sikkert slitsomt å høre på at jeg roper "nei!!!", "yes!!" osv når jeg spiller. Jeg kan virklig leve meg inn i spill. Men sånn får det da så være, gir meg ikke uansett.

Noen bilder:

spelling
Da  jeg hadde tatt 100 mynter i lava-verdenen. Streva, men fikk det til.

mariooooo
Verdenen jeg driver med nå: tiny-huge island, 100 mynter

Kristin sendte over noen bilde til meg, som hun hadde funnet:
752627ff4b28223a42f2d396f5b604b7
Luigi m/fam.

afamilyportraitmariobythebourgyman

Mario og Peach m/fam.
marioslastkartbydanielmoos
Gammel Mario.

Flere som har Mario-dilla ?:)

18.10.2009 kl.21:38 i Hobbyer   3 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

12.04.2009
kl.17:14
Nå er det ikke lenge før Charlotte kommer, og siden hun ikke er så dataavhengi som meg, skriver jeg et innlegg om dagen min nå. I går skrev jeg at jeg skulle legge meg, sånn ble det egentlig ikke. Jeg begynte å snakke med Henriette på msn, om jorda rundt reise og sånt, i tillegg fant jeg en reiseblogg jeg helst ville lese ferdig. Da jeg gikk av dataen og gikk på badet så jeg meg i speilet og så at jeg var helt rød i øyne.. Er blank i øyne, men har ikke noe særlig store planer for å være på dataen etter Charlotte kommer;)

 Idag hadde ikke jeg og Robin noe hast om å komme i bakken; jeg satt å skrev hvilke land jeg vil til på jorda rundt reise, og Robin følger i sin søsters fotspor og tegna et kart (som jeg hadde gjort på baksiden) Men til slutt kledde vi på oss og kjørte til bakken. Jeg og Robin tok heisen opp og fikk sjokk: De hadde sperra av hoppsiden!  som resulterte til at vi kjørte ned, sa i fra til de andre og kjørte opp igjen. Det var grått og trist vær idag. Jeg hadde med meg MP3 spiller, og hørte på musikk når jeg kjørte (ikke si det er uansvarlig; jeg hørte på "høyt" i heisen, og lavt i bakken) Vi fikk også vite at vi fikk lov til å kjøre på hoppsida, men det var ikke offentlig. Da vi kom ned fikk vi vite at vi ikke fikk lov til å kjøre der allikevel. Vi kjørte opp og tok vår siste tur for denne sesongen...

Jeg tenkte jeg skulle lese litt eller høre på musikk da jeg kom hjem, men så tenkte jeg at jeg like så godt kunne være på data til Charlotte kommer. I morgen er ikke skisenteret oppe, og det er meget forståelig. Det er dårlig føre, men synnes det var litt godt føre. I tillegg er det spådd sol, og da kan man jo tenkte hvordan det blir i bakken da, med fullt med gress, steiner og sånt "allerede" nå.
dsc02713
My eye.

Nå kom Charlotte! hade! :D

12.04.2009 kl.17:14 i Hobbyer   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

11.04.2009
kl.23:08
Jeg hater å skrive korte innlegg, selv om noen ganger må det bare bli korte innlegg, men forhåpentligvis blir dette ett langt et. Idag ble jeg vekt av broren min som ga meg en kos og sa at jeg måtte stå opp. Han er så grumm^^. Idag har vi vært i bakken fra ca halv 11 til litt over 4. jeg fikk kjørt èn gang før Ingri og Hanna kom; sa hallo til dem, og tok heisen opp igjen. Det er ikke så bra føre i bakken nå; mange steder måtte de ha stengt av, eller sett ut pinner for å gjøre så ikke vi kjører der. Jeg er kjempestolt over Robin. Han begynte å stå på slalom i vinterferien og nå hopper han, svinger og mye annet. Han er kjempeflink!!!

I heisen ringte jeg til Ingrid for å høre om hun kom oppå, men fikk bekjed litt senere at hun ikke kunne. Senere snakket jeg også med Linn:) Jeg har hoppa i hele dag, har ikke kjørt på andre siden i det hele tatt ;D Jeg og Robin tok heisen, hoppa, tok heisen og hoppa. Ble ikke Robin med, kjørte jeg ned alene. jeg var også litt med Ingri og Hanna. Jeg kjørte kanskje litt sakte først på noen av hoppene, men etterhvert ble det større fart. Morsommere også;) Det har vært sol og blå himmel i hele dag, ville ikke reise i det hele tatt. Da vi kom til hytta igjen hørte jeg på musikk, vaska opp, spiste og satte meg på data. Nå har jeg tenkt på å entenvære på data, lese i boka mi, se på lange flate ballær 2 eller høre på musikk.

I morgen skal vi kanskje i bakken igjen, håper det. Ellers kommer Charlotte i morgen også. Vet ikke om vi reiser hjem igjen i morgen eller på mandag, men mandag er det spådd stor sol, og da er kanskje ikke skisenteret åpent. Håper virkelig det; ellers var det den siste gangen idag viss vi ikke skal stå i morgen!

jklkkl  bjbjkjbn
Meg.                                                               Robin har akkurat hoppet. Meg i bakgrunn.
jhoio  jsddn
Robin og Vilde :)                                        Robin hopper:)
bhbkkj  robin me pusur
jeg hopper.                                                    Robin, pusur og meg,
jkbjkb  hbkjbk
Meg og Robin.                                               Jeg hopper.

Hade ;) Forresten: svaret om hva jeg skal gjøre etter dette er enkelt: Natta + Musikk:)

11.04.2009 kl.23:08 i Hobbyer   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

29.03.2009
kl.22:46
Fredag:
Da jeg våkna gikk det ikke lenge før jeg hørte en melodi.. eller ei tone. Jeg trodde egentlig at det var en alarm, men etter at Pusur hadde tråkket mer på pianoet mitt skjønte jeg at jeg hadde glemt å slått av pianoet mitt. Skolen var uinteressant (untatt geografi...) Etter skolen reiste vi opp til hytta, men først henta vi søskenbarnet mitt, Vilde somvi skulle være barnevakt for :)

Lørdag
:
Skulle i bakken for å stå på slalom idag, godt føre! var mye nysnø så det var mykt:)  det var mange der som ikke hadde stått på slalom før også:) (utlendinger) Så ble kanskje litt for mye for de som jobba der, og han sa til meg og noen andre gutter foran meg at idag kunne vi bare snike i køa. Det ble ikke så mye da, men det var kjempegøy å stå!

Det var også Earth Hour. Timene før vi skulle slokke lysene kom det ut bilder fra Sydney! tøft! Har ennå ikke funnet bilder fra USA, men blir vel i morgen eller noe ;) Her var lysene også av :)

Søndag:

Idag var vi også i bakken. Jeg har hoppa idag! veldig morsomt, men datt også, men eneste som skjedde da, var at jeg bare lo. Var utrolig fint vær idag, og varmt! Etter å ha vært i bakken i 4,5 timer kjørte vi tilbake til hytta, og pakka og kjørte hjem igjen. Siden det var så fint vær ble jeg med Robin ute litt. hakka is, og lagde en "Snødame som viser hvor lang tid det tar før den smelter" An idea by Veronika ;) xD jeg har sett oppigjen "Love Actually" også, det er så fantastisk bra film!helgaa
1. Snødama. 2. Robin. 3. Ari. 4. Meg   5(bakgrunn): Robin og himmelen:)

Natta :D

29.03.2009 kl.22:46 i Hobbyer   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

19.03.2009
kl.22:24
Idag var det skidag. Jeg har gått og hatet meg selv i hele dag, skulle heller ha stått på slalom! Men altså det ble langrennski. Jeg holdt på å lo av folk som holdt på og stupte, jeg var jo en av de selv, men skulle få hevn senere. Etter et par stopper så begynte jeg å komme i skikkelig trassehumør. Jeg kasta snøballer på 3 veninner... Fikk igjen da, ble snøburtxD. Det var helt nydelig dag. Nedover bakkene til blåbærfjell hyla jeg.. Linn sa da vi så på et skilt før den-verste-bakken-jeg-noen-gang-har-vært-bort-i at det eneste som manglet på skiltet var et dødningsshode. Det tenkte jeg på hele tiden nedover bakken.

Da vi kom til blåbærfjell grilla jeg, og snakka med noen venner:)  Også venner som hadde vett i hodet å velge slalom. Jeg gikk og tenkte "Jeg VIL stå på slalom" Heldigvis ville Marit låne meg skiene hennes, da var det å bevege seg opp i heisen! Gøy^^ Fikk bare kjørt en tur, men det er mer en null!

Tok bussen ned igjen, bytta buss og kjørte hjem. Da jeg og Robin skulle gå nedover ved Ingri, falt jeg. Selv om jeg ikke slo hodet, fikk jeg vondt, og nå er det verre. Jeg har også sett på film idag, og siden har jeg vært her.

fjlll
1. Geografi<3 2. Charlotte&Helene 3. Meg&LInn 4:Styggbakken

fjl
1. Linn i farta 2. Folk 3. Meg&LInn 4. Charlotte.

Imorgen skal jeg bake lefse :D  Gleder meg :) Nå får jeg bare håpe at hodepinen snart går over. Det e rjo også en dårlig idè å sette seg ned på dataen også da... Men ;D

19.03.2009 kl.22:24 i Hobbyer   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

02.03.2009
kl.22:33
Idag var det skole igjen. Fagene gikk greit, men var trett i begynnelsen av dagen. I Engelsktimen idag skulle vi først skrive opp ting vi visste om USA.(6 sider på meg;))Så var det å skrive opp ting på tavla. I norsk fikk vi igjen stilen våres; Fornøyd:) Vi skal også ha dramatisering: Okei, det var greit på vusikalen, det var gøy, men å dramatisere et dumt stykke for ca 80 år siden? :(  Men...

På bussen hjem igjen las jeg i boka mi. Da jeg og Ingri gikk av snakka vi litt, men så gikk jeg hjem igjen, siden begge har lekser. Men det ble ikke gjort før 8. tida. Jeg las i boka mi nok en gang. Er på rundt side 400, og gleder meg til jeg skal begynne på Dødstalismanene.

 Idag har jeg også sendt mail til Explorius for å høre om ulike ting om utveksling som gjelder programmet deres. Viss det er "stor" mulighet for at jeg kan komme med på programmet så reiser jeg heller med de (kansje).

Akkurat nå fant jeg en ny Harry Potter trailer, på selve sida, www.harrypotter.com :O  Er ikke mulig! at jeg, som e så oppslukt fan, kunne gå glipp av en trailer ?:O Det er helt strålende at de tar med scener som jeg overhodet ikke trodde de skulle ha med i det hele tatt!  Jeg elsker warner bros!  Traileren er helt fantastisk! Jeg gleder meg drit mye! Etter skuffelsen av forrige film er jeg kjempe fornøyd med alle trailerne jeg har sett av neste film!

Men nå tror jeg at jeg skal se på traileren en gang til eller to så skal jeg finne meg mat ;)  + lese! :D

Take care :D

harryronginnyburrow
Gleder meg!
ronweasleygryffindorkeeper
Gleder meg mer!
harryandginny3
Gleder meg mer enn dere aner! :D


02.03.2009 kl.22:33 i Hobbyer   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

07.02.2009
kl.21:41
Yatzy er absolutt ikke noe for meg. Jeg vinner sjelden, er sikker på at av alle de gangene jeg har spilt yatzy har jeg vunnet totalt 5-6 ganger, AV 1000 GANGER. Ja grunnen til at jeg nevner dette er pga at idag spilte jeg og Charlotte yatzy. Jeg vant en gang, og det var bare flaks, vant med 12-20 poeng eller no. Jeg gir ikke opp... det vil jeg ikke, for jeg vet jeg kan.

Denne helga har gått altfor fort. Lørdagskveld allerede... Men til fortere dagene går desto fortere går det til jeg kan til USA.

 take care!

07.02.2009 kl.21:41 i Hobbyer   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en vennVelkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign fra
hits