23.01.2010
kl.17:29

Hei.

Jeg er ei jente som lenge har drømt om de fine amerikanske husene, ferier på andre siden av jordkloden, og ikke minst funnet ut at USA er best uten å ha vært der en gang.

 

Jeg kan overdrive, jeg drømmer og jeg er rar. Nettopp. Hvor ofte ser du at 16 åringer ser på flybilletter til ei reise man skal på om 2-4 år? Og når du i tillegg begynte med det allerede som 13 åring? Joda. Det påvirker det jeg vil bli: nemlig reisespesialist.

 

Bortsett fra å være rar, elsker jeg musikk. Metal, rock og punk er det som står meg nærmest. Før var det country, men resten av musikken min overtar nå, best slik. Jeg digger ikke topp 20 lista, og heller ikke hip hop, noe mitt hode er allergisk mot. Techno derimot kan være greit nok, men ikke ordentlig musikk i mine øyne.

Band jeg liker er: Green Day, AC/DC, Slipknot, Metallica og In Flames, Iron Maiden (disse er fav. band) så liker jeg Children of Bodom, Airbourne, Avenged Sevenfold, Cinderella, HelloweenDope, Nickelback, Bon jovi,Bruce Springsteen, My Chemical Romance...

Så må jeg si det at jeg elsker å dra på konserter!

 

Spotify Last.fm:

 

Jeg har heller aldri likt å lese. Bortsett fra Lizzie Mcguire som 12 åring; men tro meg. Det endret seg da June lånte meg Harry Potter bøkene. En etter en leste jeg de ut. Jeg hadde tidligere sett filmene, men bøkene: de var bare fantastiske. Jeg har ikke ord. Fant ut at jeg måtte skaffe meg bøkene, og det gjorde jeg. Etterhvert på engelsk også. Ikke at jeg har lest dem (skjønner ingenting.. vel noe) Så for å sette årstall ble jeg trofast Harry Potter fan i 2002. Denne serien har vært så og si en del av livet mitt, og for å få perfekt avsluttning på det hele J.K Rowling startet skal jeg og June på førpremieren i London sommeren 2011 for å se skuespillerene. Det blir perfekt!

 

Skolens atlas.

Det var tittelen jeg fikk da jeg gikk ut av ungdomskolen. Var det noen som trengte hjelp i geografi gikk de til meg. I løpet av mine 8 år som geofreak har jeg lært meg masse, og vist resultater. Jeg elsker geografi, og alt som har med land, hovedstader og flagg å gjøre. Husker en sommer... jeg var 8 år og var så stolt da noen tok opp flagget til Antigua og Barbuda.. og jeg kunne det avanserte navnet. Han ble imonert for å si det sånn ;) Ellers har jeg lenge ønskt meg et nytt atlas, men jeg skal ha det beste av det beste, og det er komplisert å få tak i når de ikke har gitt ut noen nye utgaver.

Yeah. Får fortelle litt: jeg ble født den 10. desember 1993 på Lillehammer sykehus. Fikk en lillebror da jeg var 8 år, og bor sammen med mamma + stefar (mamma og pappa bor IKKE sammen). På fritiden liker jeg å se på film, data, ta bilder, venner, twintip, reiser og lese. Går mitt 3. år på Medier og kommunikasjon nå :)

 

Ellers har jeg gode venner, kjæreste og familie som jeg er veldig glad i ^^,

 

Det var vel det!PS: Kommentarer som «Heiii!!! :D fin blogg, kommenter tilbake da? :D:D:D <<3<3<3» vil ikke bli svart på. Grunnen til dette er at jeg vil at folk skal kommentere det jeg skriver, og ikke reklamere for sin egen blogg.


23.01.2010 kl.17:29 i Om meg   6 kommentarer    Permalenke   Tips en vennVelkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign fra
hits