29.08.2012
kl.18:52

Jeg elsker jo i utgangspunktet rock, punk og metal - men mange av dem har helt legendariske ballader. Den ene nydeligere enn den andre. Jeg kunne rmaset opp en hel del sanger som burde sjekkes ut, men vil anbefale denne på det sterkeste:

> Hva syns du? :)

29.08.2012 kl.18:52 i Musikk/filmer   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

28.08.2012
kl.00:15

Jeg sitter i forelesningsalen og ser rundt meg - Alle snakker, alle smiler og alle ler. Det virker som at alle har noen å snakke med. Mens jeg sitter alene. Uten noen form for aning for hva jeg skal si. Jeg føler meg tom for ord - og alle tanker former seg til en stor virvelvind og vil ikke formulere seg til en setning. Jeg er sjenert, og jeg er ikke stolt av det. Det er slitsomt å være den personen som alltid er passiv og ikke tør å rekke opp hånda for å si sin mening. Når vi er i grupper er det noe lettere for da kan jeg komme på tomannskontakt med noen og da blir det straks lettere. Saken er at det har gått en lang stund hvor vi ikke har vært i grupper - og vi starter med dette på onsdag.

Jeg har som sagt begynt på ny skole. Vi er ca 130 studenter i klassen min og jeg kjenner INGEN (vel - hun ene bor i leiligheten over meg, men utenom det kjenner jeg ingen) Så for meg er det nokså nytt - ikke bare det å komme i en så stor klasse på en stor skole - men også med den bakgrunn av å ikke kjenne noen. Sist jeg var helt ny i en klasse var i 6. klasse, men det var i en klasse med bare 20 stykker så det blir annerledes. Jeg håper at dagene vil hjelpe meg til å endelig bli kjent med noen, og i dag så jeg en endring. For jeg vet at jeg absolutt må jobbe med det selv for at det skal bli bedre. Idag ble jeg med en gruppe og snakket litt (ikke mye innspill, men det ble i allefall litt snakk!) Før vi fikk enda en oppgave hvor jeg var nokså passiv. Jeg kjente prikking på skuldra og snur meg. Det var en gjeng på tre gutter som spurde om jeg ikke ville være med de siden de hadde sett meg være alene. Jeg kan ikke takke dem nok for at de gjorde det. Det får meg til å føle at jeg ikke er usynlig og det hjelper meg veldig da jeg sliter veldig med å ta kontakt med noen selv. Jeg føler også det at når jeg går på en så stor skole føler jeg meg megaliten, og at alt er "for stort".

Hva kan jeg gjøre for at det skal bli bedre?
For det første vil jeg ta tiden til hjelp - og vente til onsdag da vi skal ha oppstartsseminar (kick-off) og da skal vi ha gruppeoppgaver. Jeg ser særlig frem til dette da jeg endelig kan få muligheten til å få sagt noe, og ikke minst er det mye lettere å bli kjent med noen i en mindre gruppe enn på en forelesning der 130 stykker deltar. Dessuten er disse de gruppene vi skal jobbe i gjennom hele semesteret så jeg tror dette skal gå bra til slutt. For dere vet jo hva de sier - Det løser seg for snille piker.


> Er du sjenert?
> Har du det samme problemet?

28.08.2012 kl.00:15 i Veronika   12 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

20.08.2012
kl.13:18

Klokka var 9, og min forferdelige alarmlyd ringte. Jeg sto opp og gikk på balkongen og kjente varmen slå mot meg i det sekundet jeg åpnet balkongdøra. For en herlig følelse av å ENDELIG være her! Jeg dusjet og ordnet meg før jeg fikk opp de andre. Vi gikk ned å spiste frokost som bestod av en tallerken med egg, skinke, salami, ost (som ikke var god), tomat, agurk, syltetøy og noe til som jeg ikke husker. Vi bestemte at vi skulle ta tyrkisk bad før vi startet solingen. Vi fikk hotellet til å fikse det for oss og vi fikk det for bare 50 lire (mellom 150-200kr).

Det var ulike ting vi skulle gjennom og det hele startet med et aldri så lite opphold i en veldig varm sauna. Dette ble nesten uutholdelig fordi det var så varmt! Etterpå ble vi ledet til et boblebad (vi kunne tilbringt hele dagen der) etterfulgt av to rom med damp + menthol (skal si det hjalp mot den tette nesa). Det var da vi var ferdige her vi skulle gjøre det vi alle hadde sett frem til: Nemlig skummassasje. Det var et "bord" som var rundt og en diameter på ca 5 meter. Alle steder lå det folk som ble skrubbet og ble skummet inn. Først fjernet han dødhuden min før han helte en pose (ja, EN POSE) med skum over meg. Da han var ferdig snurret han meg rundt et par ganger før Jeg gikk og dusjet før jeg gikk på rommet til de andre. Her fikk vi te mens vi satt og ventet på oljemassasje. Det ble fort min tur og det var kjempegodt! Det var da jeg også kjente for fullt at jeg hadde betennelse i skuldra- noe som ikke var en fornøyelse, var plaget med det så og si hele turen (bare glad jeg pakket ned ibux gele som er betennelsenedsettende!). Jeg fikk til slutt ansiktsmaske som luktet kjempegodt! Jeg anbefaler ALLE å ta tyrkisk bad! Så billig og så godt! Dessuten fjerner du all dødhud noe som gjør at du får en finere brunfarge og den vil vare lenger - du blir heller ikke så fort brent.

Når vi var ferdige fant vi ut at vi skulle gå til stranda en tur. Jeg ble egentlig skuffet over stranda siden det var grovkornet strand, men vannet var herlig! Vi fant senere en restaurant som lå ved stranda som vi spiste lunsj på. Her fikk jeg også mitt første møte med drinker, og med happy hour kan jeg si det ble en mer en planlagt. 

Da kvelden inntraff tenkte vi at vi skulle sjekke ut sentrum. Her syns vi tyrkerne ble litt for innpåtrengenes, men vi fikk kjøpt noe! og ikke minst fant vi starbucks! Det var lys over alt og det var ordentlig gjort - dessuten var det gågater så man var ikke preget av trafikken - noe som var godt! Så ble klokken mye og vi fant ut at vi skulle dra tilbake til hotellet.


Kjempefint vær!


... og godt og varmt !
"man blir jo ikke solbrent av å bare gå fra stranda og tilbake til hotellet" tenkte jeg...


Palmer <3


Blue Hawaii!

Forrett! nam!


Lasagne og mojito!


Strawberry Daiquiri


Sentrum!


Masse lys.


VI FANT STARBUCKS!


Min favoritt: Caramel cream <3

 


>Hvor var du på ferie denne sommeren?

20.08.2012 kl.13:18 i Tyrkia 2012   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

19.08.2012
kl.16:14

Det ble en tidlig morgen for min del. Jeg hadde knapt fått sovet noe, og jeg var like spent som en lite unge som gleder seg til jul. Klokken var sju og det var enda en time til jeg skulle stå opp. jeg fant hygge i mac1 og snakket med de få folkene som faktisk var oppe. Etter en stund fikk jeg ordnet meg og spiste frokost og vips så ble klokka 10. Klar for avreise. Jeg var innom jobben for å levere en film (og for å brife litt - det hølja jo ned her!) Så møtte jeg Andreas. Vi stakk videre til Vilde så var vi klare til å reise. Vi møtte Siv-Eline og Sondre på Lillehammer før vi bestemte oss for at vi skulle ta en felles middag på Rudshøgda. Etter det ble det strake veien til Gardermoen! Alt gikk glatt og fint der og plutselig startet boardingen. Flyturen i seg selv var kjedelig og langtrekkelig (spennende å se hvordan det bli gå når jeg skal til USA...) men vi så på en film og plutselig startet landingen.

Vi landet klokken halv 11, og da vi gikk ut av flyplassen var det som å få ei varm vifte mot seg - og det stoppet ikke - Det var faktisk så varmt der! Det ble to lange timer på buss før vi var vel fremme på hotellet i Alanya. Siden det var så godt å varmt ville vi ikke avslutte kvelden enda så jeg, Vilde og Andreas gikk ned på stranda for å nattbade. Personalet på hotellet fikk sjokk over at vi skulle ut så sent og de sa det klart og tydelig at vi IKKE måtte finne på å ha med noe som helst verdisaker. Fint for oss - vi hadde jo bare håndkle. Vi badet i rundt en halvtime før vi gikk opp til hotellet igjen - og jeg sa natta til de to andre. Jeg hadde jo som et mål å være tidelig oppe neste dag og klokka hadde bikka 4.

 


Jentene klare for tur!


På flyet.


Jeg hadde ikke vindusplass - men jeg fikk tatt dette allikevel!


Endelig kommet frem til Tyrkia og klare for å sitte på bussen i 2 timer.


Tror alle ble glade å fornøyde da vi fikk drikke på bussen!


Sett fra balkongen.

19.08.2012 kl.16:14 i Tyrkia 2012   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

19.08.2012
kl.16:02

Jeg har som sagt vært i Alanya i Tyrkia og vil ved det lage en reisedagbok! har alt startet på dag 1 så stay tuned!> Har du vært i Alanya før?

19.08.2012 kl.16:02 i Tyrkia 2012   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

18.08.2012
kl.22:39

Nå har jeg vært hjemme i fire dager og jeg har hatt det helt fantastisk i Tyrkia. På mandag flytter jeg til Lillehammer så denne kvelden ble rett og slett en kosedag sammen med lillebror, siden mamma er borte.
>Hva skal dere til høsten?

18.08.2012 kl.22:39 i Veronika   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

12.08.2012
kl.15:16

Tenkte jeg skulle komme med en liten oppdatering fra Tyrkia!

Vi koser oss kjempemasse!

12.08.2012 kl.15:16 i Tyrkia 2012   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

07.08.2012
kl.08:00

Jeg visste hele tiden at denne natta kom til å bli den verste av dem alle! Jeg sovnet vel litt over to før jeg våknet klokka fem, sovnet igjen og nå har jeg vært våken siden klokka sju. Nå er det ikke lenge før jeg må stå opp uansett før jeg stikker til Gardermoen! Jeg gleder meg og har skikkelig reisefeber! I morgen skal jeg ligge på stranda å kose meg! for idag blir det ikke annet en å gå rett i sengs siden vi ikke kommer frem til hotellet før 2-3 i natt. Så i mellomtiden sitter jeg og spiller sudoku for å få tiden til å gå - et spill jeg lastet ned i går for å bli søvnig.>Hva skal du idag?

07.08.2012 kl.08:00 i Tyrkia 2012   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

05.08.2012
kl.14:06

Hele designet mitt er for tiden helt forskrudd. Skal prøve å se på det  - men nå skal jeg til Oldemor og senere får jeg besøk så har ikke tid. Men takk til www.latediamant.blogg.no som fortalte at det ikke gikk ann å kommentere. Dette er nå mulig! :)

 

05.08.2012 kl.14:06 i Hverdag   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

05.08.2012
kl.12:55

Det virker helt uvirkelig. Da vi bestilte turen var det igjen 70 dager til vi skulle reise og nå reiser vi i overimorgen! Det beste er at jeg rekker ikke annet en å ordne meg før vi må dra til Gardermoen på tirsdag! Selv om flyet ikke går før i 6-tiden er det fint å ha god tid! Jeg skal for første gang kjøre inn til Gardermoen som sjåfør - og hver gang jeg har vært med familien og skal parkere har vi rotet oss bort - jeg har dog pugget kartet og lagt inn ekstra tid så vi kan kjøre litt feil uten at vi skal få det travelt. Jeg er allerede i gang med pakkingen og mangler bare noen småting. Jeg har lyst til å lage en liten film fra oppholdet men vi får se ! 

Det skal bli så godt å reise til syden igjen! Sist jeg var i Syden var jeg på Skiathos og vi var kjempeuheldige med været - hadde et par dager med fint vær og resten var skiftende vær. Så nå skal det bli herlig å dra fra regnværet her og komme hit:Skal bli så herlig! Bildene er hentet fra Tyrkiareiser.no.

 

 


>Har du vært i Tyrkia før?
>Hvor har du vært på ferie denne sommeren? 

05.08.2012 kl.12:55 i Tyrkia 2012   4 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

05.08.2012
kl.01:25

Fått hekta!

 


>Hva syns du om sangen?

05.08.2012 kl.01:25 i Musikk/filmer   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en vennVelkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign fra
hits