30.07.2012
kl.01:52Dette er altså mine planer fremover! Som dere ser skal jeg opp på jobb i morgen før jeg stikker på hytta for noen dager! så er det jobb igjen noen dager før jeg må begynne å pakke før jeg reiser til Alanya! Gleder meg mye !

 


>Hva skal dere i løpet av de neste ukene?

30.07.2012 kl.01:52 i Veronika   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

28.07.2012
kl.01:13

Jeg heter Veronika A. Rannstad

Jeg er for øyeblikket Kjempeglad!

Jeg er flink til å utsette ting 

Jeg liker ikke å rydde...

Jeg er kjempedårlig til å få gjort ting jeg skal i tide.

Jeg liker å reise å oppdage nye steder

 

Jeg synger
 når jeg kjører bil alene!

Jeg elsker musikk

Jeg ønsker meg En jorda-rundt reise!

Jeg liker PALMER <3 Jeg er avhengig av
 mobilen, mac1, ipod1 og bilen min!

Jeg har på meg singlet og kortbukse!

Jeg drikker Pepsi max.

Jeg hører lyden av Bruce Springsteen og bakgrunnstøy fra OL.

Jeg er redd for å miste de jeg er mest glad i.

Jeg kan ikke forstå at jeg snart reiser til syden og at jeg flytter fra det trygge livet på Vinstra og under mammas tak til et kollektiv på Lillehammer sammen med June!
Jeg er pinlig dårlig
 i sport

Jeg er oppvokst på Vinstra!

Jeg har lyst på penger. Så jeg kan reise til New York nyttårsaften!

Din tur!

28.07.2012 kl.01:13 i Veronika   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

27.07.2012
kl.02:42

Nå er det bare 11 dager igjen til jeg og fire venner av meg reiser nedover til Alanya i Tyrkia! Ettersom denne sommeren har vært grå og trist og ikke minst påvirket humøret mitt betraktelig har denne turen vært det jeg har sett mest frem til i hele sommer. Jeg brenner for å pakke - og vet allerede hva jeg skal ha med meg. Jeg har lært fra hver tur jeg har vært på at jeg har med meg for mye, men er vel litt for tidlig å pakke ? Jeg har i allefall fått kjøpt meg det jeg skal ha og fikset med helsetrygdekort dersom det skulle skje noe! Alt som gjenstår er å få 5-6 euro så jeg har penger til visum.
Denne er kjempegod!Må jo ha litt av vært - har sololje på solfaktor 40 også.

Kjøpte meg en bilig stransveske for å kunne frakte håndkle, mobil, noe mat og drikke enkelt til stranda 
Noe av det jeg skal ha med meg! 

 

 


>Skal/har du vært i syden i sommer?

27.07.2012 kl.02:42 i Utfordring   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

24.07.2012
kl.01:45

Jeg har alltid likt å planlegge, utforske og se alle muligheter jeg har foran meg. Neste sommers ferie er ikke et unntak. Jeg har tenkt frem og tilbake. Jeg vil være borte lenge, og oppleve en hel del. I starten tenkte jeg på å melde meg på rundtur i Mellom-amerika. Det høres utrolig spennende ut! Jeg har også hatt lyst til å reise dit lenge - men da jeg så flybillettene ble det i det meste laget. Maten var dog heller ikke inkludert noe som satte en stopper for turen (men en dag skal jeg!) Jeg tenkte da videre at jeg kunne reise til Los Angeles i 3 uker, men det ble også litt i det dyreste laget - og vanskelig å få med seg noen. Sydentur visste jeg jo hele tiden kunne være en mulighet - men ville i mitt tilfelle bli litt "kjedelig" dessuten har jeg planer om å dra i påskeferien om det går! Så da tenkte jeg feriehus i Spania - Da kunne jeg reist til Alicante, Barcelona og lignende for å opplevd både by og strand... Helt til jeg oppdaget at mine tideligere klassekamerater Frøydis og Aebykier er på interrail i Europa. Jeg begynte å søke mer på dette og tenkte dette kunne passe meg utmerket! med et pass på 1 måned kan jeg ta hvilke som helst tog i Europa (noen unntak) og jeg kan oppleve kjempemye! Nå kan min drøm om Paris og den franske riveria bli oppfylt! 

Så var det reiserute. Jeg er jo en person som vil alle steder - men er fleksibel og vil gjerne kunne stoppe på steder jeg minst ventet at jeg skulle stoppe.

 

Men en rute jeg gjerne ser for meg er:

Amsterdam - Brussel - Paris - Madrid - Barcelona - Den franske riveria - Monaco - Sveits (besøke en venn av meg!) - Venezia og kanskje Praha.

 


AmsterdamEiffel tower!Madrid^^BarcelonaNiceMonacoGeneveAlpeneVenezia
Praha

 

 


> Har du vært på road trip før?
 

 

24.07.2012 kl.01:45 i Reise   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

19.07.2012
kl.22:31

Nå hadde jeg egentlig planer om å rydde rommet mitt - men med lite motivasjon og et kamera ved siden av meg som er mye mer interessant kommer jeg ikke noe særlig på vei.... Give me some motivation please?


Hører på syden lista.Skrev pakkeliste til Alanya istedet for å rydde.Lekte meg med kameraet.Motivation please? :(((((Enda mer musikk må til.Så fikset jeg nytt facebook profilbilde. Hva syns du?


>Hva gjør du?
> Har du motivasjon til å rydde rommet ditt ofte? 

19.07.2012 kl.22:31 i Hverdag   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

19.07.2012
kl.19:55

Vi skal selge vår flotte russebil som vi ble så glad i! Den gikk som ei kule gjennom hele russetiden, men nå skal vi selge den. Det er en ford transit og den bruker diesel - virkelig en fordel da man skal kjøre mye i russetiden. Vi kjørte den fra Vinstra - Tryvann t/r og fra Vinstra - lillehammer t/r samt hit og dit i Gudbrandsdalen, det var svært sjelden den sto i ro for å si det slik! Vi fikset en hel del rust under bilen og den er EU-godkjent til 2014 - så det trenger dere ikke å beskymre dere for. Skiltene har vi tatt av - men de er lagt inn på vegvesenet, så null problem å få de. 

Bilen vår har en åpen løsning med 2+4 seter og et bord ved siden av 2 seteren. I "bagasjerommet" er det stor plass til å frakte ting - noe som kan være kjekt til et evt. landstreff. Det er bare et sete fremst - men til gode er det god plass der også (Også til å sove ;)) Det følger med et JBL annlegg og CD-spilleren har både USB inngang og AUX- inngang!


Bordet er vi utrolig fornøgde med! (lysene kan lett slås av ved bryteren som er under bordetStøtter WMA/MP3, USB og AUX.Forsetet.Vi valgte å ta av de røde trekket etter at det ble ødlagt i russetiden (party hard...) så den selges uten trekk (bortsett fra 4setern - der følger trekket med)Den har ikke gått langt heller.


Vi fikk pakket med oss en hel del for å si det sånn.Bilen vår <3

 

ANNONSEN FINNER DU HER.

 

19.07.2012 kl.19:55 i Russ 2012   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

19.07.2012
kl.19:25

Jeg fikk somlet meg til å fikse et nytt et til slutt - Det ble gratis design denne gangen også; selv om headeren lagde jeg selv i photoshop.Etter at jeg sluttet på media har jeg rett å slett ikke orket å sette meg ned med html koder. Dessuten blir det aldri så jeg har tid og motivasjon til det heller. Var virkelig vanskelig å velge blant alle de fine designene der ute, men jeg falt altså for dette.Det er ceecce som har laget det - og linken til bloggen hennes er her. Hun har utrolig mange tips; både når det kommer til foto og design!  Anbefaler virkelig å ta en tur innom bloggen hennes. 


>Hva syns du?


19.07.2012 kl.19:25 i Design   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

18.07.2012
kl.23:21

Jeg er så glad! Skikkelig spent hvordan det kommende skoleåret kommer til å bli! kjenner jo INGEN som skal gå reiseliv!

 

 


>Hva skal du gå til høsten?

18.07.2012 kl.23:21 i Veronika   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

18.07.2012
kl.23:16

Når jeg nå sitter i sofaen og tenker på hva som har skjedd siden sist jeg blogget har jeg egentlig en hel del å fortelle, flaks for dere har jeg noen bilder også! Nå som vi ikke har sett bare blå himmel og sol på veldig lenge har humøret mitt senket betraktelig. Jeg skulle jo jobbe med fargen til jeg reiser til Tyrkia! Jeg skal jo egentlig ikke klage når jeg faktisk ligger i 40 grader om 20 dager! Håper bare det går fort!

Jeg har også vært i Åsgårdstrand og på tusenfryd (regna ned..) vært på Lillehammer og gjøvik på shopping og kino! Den nyeste Spider-man filmen var kjempebra! Vil anbefale den! Det var jeg, Siv-Eline, Sondre og Andreas som reiste og vi så den i 2D. Noe som ikke gjorde meg noe da jeg ikke er så fan av 3D! Ellers driver jeg å søker etter sommersanger vi kan høre på for å få litt sommerfølelse, så SKRIK UT!

Orker jeg blir det nytt design snart også! er ikke sikker om jeg skal prøve meg på å lage et selv eller om jeg bruker et gratis design! I allefall skal det bli ny header!

Alle bildene er tatt i Åsgårdstrand.

18.07.2012 kl.23:16 i Reise   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

03.07.2012
kl.00:24

Hei! 

På torsdag tok jeg bilen for å se en liten del av Norge! Jeg hadde fri fra jobb og det var fint vær så jeg tenkte at dette ville være en fantastisk dag å ta bilder! Jeg startet bilen klokken 10 på 7 og hentet en kamerat av meg før vi reiste strake veien til vestlandet. Grunnen til at jeg valgte vestlandet er av mange grunner: jeg syns fjordene er så vindunderlige og fantastiske.  Det er rett og slett vakkert! 

Reiseruten ble:
Vinstra -> Lom -> Bismo -> Strynefjellet -> Stryn -> Strynefjellet -> Geiranger ->  Eidsdal -> Nordal -> Eidsdal -> Vestnes -> Molde -> Atlanterhavsveien -> Molde -> Trollveggen -> Kvam -> Vinstra

Her kommer noen bilder fra turen:

 
På tur ned fra strynefjellet 

'Cause I'm free!Må jo smøre seg inn med solkrem.Helt nydelig..

.. Vår første ordentlige stopp! STRYN.Måtte jo ha softis :)Det er lov å late seg etter lang biltur!En av Moods Of Norway butikkene i Stryn - Måtte jo handle litt der også.Ble jeg som måtte sitte foran rattet på denne turen :)Strynefjellet - på tur mot Geirangerfjorden!Det var faktisk ikke kaldt.

Etter en stund kom vi til Geirangerfjorden. Så fint som det var der!... Men Geiranger var LITE. trodde det var en by jeg.Costa Luminosa :)Fornøyd turist :)


Så var det å bestemme seg for om man skulle dra til Åndalsnes eller ta en avstikker for å kjøre atlanterhavsveien... Det ble sistnevnte! Her er fra Eidsdal!Så skulle vi reise mot Molde og Kristiansund da. Tror vi kjørte feil vei, vi skulle visst være med på ferga som jeg tok bilde av på bildet over...!Ser virkelig ut som at noen har tatt et bitt av fjellet!På fergen fra Vestnes til Molde. Må tilfløye at jeg overrasket "tremenningen" min som bor her! så vi slo av en prat - koselig!Vi kom riktig nok for sent til å shoppe i Molde - men det så virkelig ut som en fin by!Dette var virkelig oppturen med turen! Vi rakk til Bud og atlanterhavsveien da det var solnedgang! Så nydelig!Meg med solnedgangen i bakgrunnen.Atlanterhavsveien! Atlanterhavsveien.Trollveggen!

 

Jeg kom hjem klokken 08.00 morgen etter og møtte mamma ute på trappa. Det ble riktignok ikke mye prat da jeg masjerte rett i seng etter et par ord som "Hei, trøtt, natta"!

Dette er absolutt en tur jeg vil anbefale alle der ute! Det var en kjempefin tur - og morsom tur! Jeg fikk også testet ut hvordan det er å kjøre så mye på en dag - og for en som er glad i å kjøre bil er ikke dette noe problem! Gleder meg allerede til neste tur. Har i grunn veldig lyst til å reise til Nord-Norge men man får se! Idag snakket jeg med Siv-Eline om en Eurotrip, noe jeg har drømt om lenge, men jeg synes det kan være en fordel å få litt mer kjøreerfaring først før man drar ned til Monaco! But one day.... One day!

 


 HUSK Å STEM PÅ MEG HER (for å vinne en reise til USA - noe jeg har drømt om siden jeg var 8 år!)

03.07.2012 kl.00:24 i Reise   2 kommentarer    Permalenke   Tips en vennVelkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign fra
hits