29.06.2012
kl.22:10

I mange år (ja faktisk fra da jeg bare var 8 år!) har jeg drømt om å reise til USA! Da jeg nå fant ut at det fantes en konkurranse som kunne gi meg akkurat denne muligheten fant jeg ut at  alt jeg trenger er stemmer.

Mange ønsker å reise. Jeg kan si det at på ungdomsskolen så ble jeg sett på som en USA-freak på grunn av at jeg tilbringte så mye tid med å søke opp USA-reiser og var en mester innen USA-geografien. Jeg drømte fremdeles å kunne tilbringe et år på High school der, men da økonomien ikke strakte seg til det ble jeg knust. Jeg angrer den dag i dag at jeg lot denne muligheten gå fra meg.Nå når jeg nå blir student og må flytte hjemmefra blir det vanskligere for meg å kunne reise. Så jeg håper at alle kan ta seg 2 sek å stemme på mitt bidrag til denne konkurransen - og jeg setter pris på hver enkel stemme! :)

 

STEM HER.

29.06.2012 kl.22:10 i Reise   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

25.06.2012
kl.02:31

Er med i Canon sin fotokonkurranse! :)

 

STEM PÅ MEG HER!

Setter pris på hver og en stemme jeg får! 
ix8vip

25.06.2012 kl.02:31 i Bilder   5 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

17.06.2012
kl.20:24

Etter å ha lett huset rundt etter en hårspray fant jeg endelig en! Selv om den stinka dritt, funka den i allefall! Så nå er det å forte seg å ta bilen og dra til Vinstra, for på 7 minutter skal vi møtes på kina'n! (noe jeg GARANTERT ikke kommer til å rekke....) Så hade!


Stinka dritt..Antrekk.Make up!Armbånd!Klar!

17.06.2012 kl.20:24 i Hverdag   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

17.06.2012
kl.18:22

Her om dagen ble jeg med Andreas ut for å ta noen bilder! Nokså spesielt med tanke på at klokken var 00 da jeg kom til Kvam!
>Hva syns du?

17.06.2012 kl.18:22 i Bilder   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

16.06.2012
kl.00:00

Husker du at jeg skulle fortelle dere noe for en stund siden? Jo, her kommer det:
JEG SKAL PÅ NICKELBACK KONSERT! I LONDON! MED DAUGHTRY SOM OPPVARMINGSBAND! JEG GLEDER MEG!
 

16.06.2012 kl.00:00 i Konsert   3 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

15.06.2012
kl.21:52

Her går det i:... og rydding av rommet! SNART ferdig nå!

 

 


>Hva driver du med?

 

15.06.2012 kl.21:52 i Hverdag   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

15.06.2012
kl.21:38

Onsdag møtte jeg på skolen for å høre om jeg kom opp i eksamen! Skal si det ble jubel fra meg og Nina da assisterende rektor ved skolen ropte opp "Så har vi ei gruppe i 3MED i BILDE!" Det var det faget vi hadde krysset fingrene og drømt om å komme opp i! Så fikk vi oppgavene... og jeg må si jeg ble skuffet. En litt krevende oppgave men jeg fant heldigvis en rask løsning!

 

Oppgaven var som følger:

"Moods of Norway skal lansere en ny kleskolleksjon som heter "Frukt og bær". De ønsker to bilder i studio og to tatt på location."

 

Jeg hadde fremføring idag og før det kunne jeg ikke annet enn å skjelve. Jeg gruet meg sånn! Vel, jeg ble ropt inn og jeg hadde en presentasjon som var i grunn litt for kort. Jeg var også veldig uheldig med spørsmålene mine... Fikk spørsmål om Analyse og tolkning, Fotohistorie/utrykkshistorie og Digital bildebehandling. Jeg greide å fortelle en del om nasjonalromantikken og analyse + digital bildebehandling. Så etter disse spørsmålene så jeg virkelig svart på en god karakter. Jeg gikk ut på gangen i noen minutter og snakket med Cathrine og Anette før jeg ble ropt inn igjen...

(Må takke til Siv-Eline for all hjelp disse dagene! )

 

...OG JEG FIKK EN 5'ER!

 

Jeg er så fornøyd! Han sa at presentasjonen min var for kort, og at jeg kunne svart mye bedre på spørsmålene mine MEN han syns bildene mine var kjempefine og proffe! Han syns også at jeg hadde gjort et veldig bra research og viste at jeg hadde jobbet grundig og mye med disse bildene!

 


>Hva kom du opp i?

 

15.06.2012 kl.21:38 i Livet på media!   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

08.06.2012
kl.21:48

Nå sitter jeg hjemme med musikken på ørene. Denne dagen har vært meget spesiell på mange slags måter. Det var trist, men samtidig godt da jeg gikk ut fra Vinstra Vidaregåande skule for siste gang med undervisning idag. Nå har jeg sommerferie - alt jeg mangler er å møte opp på trekkdagene for å høre hva jeg kom opp i i eksamen. For all del håper jeg for min egen del at jeg kommer opp i bilde. Jeg har vært skolelei hele året - og særlig siden jul. Oppgavene vi har hatt har jeg ikke jobbet grundig nok med (nokså trist når jeg egentlig ligger på en 5'er i foto!) så jeg føler at dette er min sjanse til å vise hva jeg kan!  

I sommer har jeg planer om å jobbe, flytte og reise til Tyrkia med en herlig gjeng! Jeg gleder meg kjempemye til å bare reise igjen. Jeg har foresten noe å fortelle dere - men det blir i et eget innlegg! 
Haha, i 2. klasse var vel vi de som var på bibiloteket mest.


Det var en gang da planking var populært.Just jump!Denne hendelesen her kommer jeg aldri til å glemme! Jeg og Nina skulle gå fra kantina til mediebygget da jeg plutselig trakker på noe! Jeg så ikke hva det var først før vi snur oss og ser det var en frosk og begge to brøt ut i latter!Fotooppgave i 2. klasseFotooppgave i 3. klasse!Fotooppgave i 3. klasse.


Et bilde jeg tok i 1. klasseSniken Siv-Eline må selvfølgelig lure seg til å være med på bilde!


Enda et bilde jeg har tatt - er litt usikker når dette ble tatt!

 

Så nå må jeg takke til 3MED for tre fine år + påbygg for et utrolig fint år! (og de andre medieelevene som enten bytta linje, flyttet eller begynte på 3PBYA for noen fine år!) selv om jeg nå skal studere reiseliv er jeg absolutt glad for at jeg gikk medier og kommunikasjon - det jeg har lært er absolutt nyttig og jeg kommer til å ta med meg det jeg har lært videre!

 

 

08.06.2012 kl.21:48 i Hverdag   4 kommentarer    Permalenke   Tips en vennVelkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign fra
hits