27.03.2012
kl.22:50

Jeg har vært så slapp og ikke funnet verken tid eller motivasjon til å holde bloggen oppdatert, så jeg beklager! Jeg blogget så vidt da jeg var i Italia, og hadde store planer om å poste bildene fra Roma her, men de ble visst bare postet på facebook de...

Vel vel, for å oppdatere dere så er det en god del som har skjedd siden jeg kom hjem fra Roma. Det som kanskje er viktigeste med å få med fra denne måneden som har gått er at jeg har vært på intervju. Helt ærlig må jeg si det gikk begge veier. Jeg fikk sagt det jeg skulle og fikk trakt frem et par gode sider av meg som de er ute etter. Synn jeg bare "bommet" på noen spørsmål ved at jeg ikke visste hva jeg skulle svare. Nå snakker jeg om intervjuet om jobb i Disney World i Florida. Jeg får svar innen 9. april og er sykt nervøs på å få svaret. Tenk at om to uker vet jeg om jeg endelig skal få amerika-drømmen i opplevelse eller om jeg skal studere reiseliv på Lillehammer. 

Jeg har funnet en back-up plan dersom det ikke blir USA. Da blir det nemlig sydentur med herlige jenter! Jeg er jo ikke sikker på om det kan bli realistisk om jeg skal til USA, siden jeg da vil prioritere de hjemme og tilbringe tid med dem + spare opp penger!

Nå vurderer jeg å prøve å fikse nytt design, men kan ikke love noe!

27.03.2012 kl.22:50 i Hverdag   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

04.03.2012
kl.14:30

Jeg selger min billett: Hovedsal 18 år leg. Jeg selger den hovedsaklig på grunn av at jeg ikke vil reise mutters alene i Oslo, for så å vente på tog/buss i seks timer på natterstid (jeg liker ikke Oslo!)

Om du er interessert i billett kan du kontakte meg på bloggen eller på veronika979@msn.com!

Billetten kan jeg sende direkte over på epost som du da skriver ut, pris kan diskuteres. 

04.03.2012 kl.14:30 i Musikk/filmer   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en vennVelkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign fra
hits