11.09.2012
kl.21:18

Hei!

Husker dere at jeg fortalte for en stund tilbake at jeg skal til London for å se selveste NICKELBACK? Nå har Charlotte hengt seg på også, så dette kommer til å bli en super tur! I det siste har jeg tilbringt en masse tid foran dataen for å finne det "riktige" hotellet og ikke minst de billigste flybillettene. Til slutt fant jeg et fint 3-stjerners hotell i Leyton, som faktisk er bare et steinkast unna OLYMPIA STADION! Så jeg håper dette hotellet er sånn det ser ut som! Skal jo bare sove der uansett, men greit det ser litt fint ut også! Selv om jeg hadde håpet på å reise fra Gardermoen denne gangen var det Ryanair som tilslutt ble det billigste alternativet. Så hele turen ble på 1820 kr per person inkludert fly, hotell og frokost i 6 dager! Så jeg er strålende fornøyd! 

Jeg fikset også billetter til American idiot Musical i Southampton så denne gangen blir det en turd ned til Englands sydkyst også, noe som kan bli meget spennende! Siden det ikke så ut som at de hadde så mye å by på i Southampton tenkte jeg at vi kunne legge inn et lite visit i Brighton eller Portsmouth. Jeg gleder meg kjempemye! I samme slengen bestilte jeg billetter til Harry Potter studioet i Leavesden. Det skal bli helt sykt å se de ekte kulissene de har brukt i filmene og bare gå i en verden jeg har vært opphengt i siden jeg var 8 år. Det har vært en del av meg helt siden jeg bare var lita, og en verden jeg har gått inn i når ingen andre ting går som det skal. Når jeg nå ser på mobilen min forteller den meg at det er igjen 25 dager. Håper virkelig disse dagene går fort! 


>Har du vært i London før?
 


11.09.2012 kl.21:18 i London 2012   Én kommentar    Permalenke   Tips en vennVelkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign fra
hits