08.01.2011
kl.22:43

 

I jula startet jeg med å plukke ut noen bilder fra London som jeg skal ha i scrapbooking og i albumet mitt. I albumet mitt vil det være alt fra undergrunnsbilletter, attraksjonsbilletter, handlekvitteringer og musikabillett.

MuseumHarrods


UndergroundTatt fra en båtstasjon like ved Tower Bridge (tatt mot Big Ben som man ikke ser)Notting Hill!Sånn er det på butikkene i London. Du kan selvfølgelig få folk til å skanne varene for deg sånn som i Norge, men dette er jo mye kulere!


Millenium Bridge og St.Paul

 

Saken er.. å plukke ut ca 400 bilder som skal i scrapbook og album er ikke så lett... Når man tok 1100 bilder!

 

Noe du vil vite om London? Skriv igjen en kommentar!

 


08.01.2011 kl.22:43 i London   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

21.11.2010
kl.12:59Når du kommer ut fra Westminster Station vil du nokså fort se et digert pariserhjul på venstre side; Dette er London Eye. Mange forbinder dette med London og er en av Londons hovedattraksjoner.

Det er 135 meter høyt og inneholder 32 glasskabiner som hver rommer 25 mennesker. Farten er såpass sakte at man kommer seg av og på i fart. I klarvær kan du se opptil 40km i hver retning. En reise varer i ca 30 minutter og på ferden vil du kunne se Parlamentet, St. Paul, Buckingham Palace, en rekke kjente broer m.m

 

Når du er ferdig med ferden kan du gå i suvenir butikken eller du kan ta en omgang til...

 

 

(Alle bilder er private; spør om tillatelse før du evt. bruker dem!)

 


21.11.2010 kl.12:59 i London   3 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

27.09.2010
kl.10:42


Hva syns du?


27.09.2010 kl.10:42 i London   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

21.08.2010
kl.20:33

Nå har jeg fått ordnet et kart som viser hvilke steder jeg var da jeg var i London! Var selvsagt innom flere, men det var disse vi gikk ut på om dere skjønner:)
Ble litt overasket over at det var såpass mange...

21.08.2010 kl.20:33 i London   7 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

21.08.2010
kl.16:15

Om man spør meg og Siv-Eline om vi tok undergrunnen alene noen ganger så kan vi si ja, det gjorde vi. Vi tok den fra Westfield til Lancaster gate, og fra hotellet og opp til Oxford Street. Så kom siste dagen. Jeg hadde mistet togbilletten og Aquarium billetten min og Siv-Eline hadde mistet togbilletten sin (togbilletten tilbake til flyplassen) Så vi ble igjen mens Pappa og Grete stakk til London Aquarium (Westminster). Vi gikk opp på rommet igjen, fant de ikke, og lette i bagasjen. Vi hadde ikke lykke, bortsett fra at jeg fant ene billetten og tok med London eye billetten (sånn at de kunne kanskje forstå at jeg hadde betalt for billetten...) Så var det å gå til Earls Court og ta toget til Westminster! Vi fikk billetter til undergrunnen, og jeg hadde kjørt på 2 pund under hele oppholdet og var så dum og sa jeg var 16 og måtte betale 5 pund... var nokså forbanna! Siv fikk ordnet togbilletten sin og vi så at "toget" hadde kommet. vi la på sprang og fant ut at det var feil...sprang på andre, og toget kjørte... I feil retning! Vi havnet i High Street Kensington og måtte bare dra ned til Earls Court igjen. Vi valgte derfor å ta Picadilly (den blå) fra Earls court, deretter ta Jubilee line fra Green Park! Men da vi kom dit så vi at Jubilee var stengt for den helga, og vi måtte ned til Victoria for deretter å ta district and circle line til Westminster. Vi kom dit til slutt, men skal si det var hast! Men dette er kanskje en av de beste minnene jeg har fra London! Vi var så stolte at vi var så flinke til å ta undergrunnsbanen alene, og vi tar feil, siste dagen! jaja, vi lo bare! Skal vedde folk begynte å lure når vi skrattet og babla i vei på norsk...


Her er et bilde som illustrerer hvor vi reiste!

For dem som spør: vi tok ikke gul og grønn (circle and District line) fordi vi ville ikke ta feil en gang til.

Litt info:

mørkeblå: Picadilly line
grå: Jubilee line
grønn/gul: District and Circle lines


Har du gått deg vil et sted en gang?21.08.2010 kl.16:15 i London   5 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

26.07.2010
kl.22:25
Enkleste måten å komme seg til London er å fly.  De fleste flyselskapene flyr til London, og det er fem flyplasser (Heathrow, Gatwick, Stansted, City og Luton) Fra Norge er Heathrow, Gatwick og Stansted mest brukt. Flyreisen varer i ca 2 timer og 20 minutter. Billettene kommer på ca 400 pr. pers (RyanAir) til over 2000 kroner (KLM). Flyavgangene er forskjellige fra selskap til selskap.

Her er tre flyselskap og deres avganger.

SAS: Heathrow                                   Avganger: 5, hver 2,5 time
Norwegian: Gatwick                          Avganger: 3, morgen, lunsj og kveld.
RyanAir: Stansted                              Avganger: 2, morgen og kveld


Å fly med RyanAir:

For de som er lave og ikke trenger ekstra beinplass er dette et selskap som er helt greit. Det er ikke lang flyreise, og det er billig. Når du kommer ombord kan du også sette deg hvor du vil. Trenger jeg å si mer?

Stansted:

Stansted er den eneste flyplassen jeg har vært på i London. Når du lander går du inn, opp en heis, inn gjennom noen kontroller. så til bagasjevognet før stansted express fører deg inn til London hvor den stopper på Tottenham Court Road og Liverpool street station.

Når du skal reise tilbake til Norge kommer du inn i en hall med mange innsjekkere, samt matsjapper. Taxfree området er stort, og godt utvalg. Starbucks befinner seg også der! Etter det er det bare å finne gaten din. Dette går også av seg selv.


DIVERSE INFO:

Pass: Passet ditt må være gyldig i 3 måneder etter hjemreise.
Visum: Nei
Mat ombord: Nei, men du får kjøpt vann, godteri og diverse under flyturen.

 
Vann på flyet.                                                På flyet til London.


Spørsmål? Kontakt meg på veronika.r93@gmail.com

26.07.2010 kl.22:25 i London   3 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

25.07.2010
kl.15:47
Jeg har en stund ønsket å skrive om alt vi gjorde i London. Så kom jeg på den ideen at jeg kunne ta sted for sted og rett å slett ha en "guide" om London. Jeg har jo bare vært der en gang, men kunnskapene har jeg jo.

Aner ikke når jeg kommer til å begynne med dette, men kanskje allerede fra i kveld!

Guiden skal inneholde:

-Tips
-Masse bilder
-Priser
-Terningkast

Du vil finne innleggene under kategorien "London"Alle bildene er det jeg som har tatt (om det ikke står et annet navn).

25.07.2010 kl.15:47 i London   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

25.07.2010
kl.15:26
Det var en gang to jenter som hadde kommet innpål hotellrommet etter en lang tur ute i London. Da den ene sa "La oss ta outfit bilder!" den andre svarte "ja!" og her er resultatene:


Siv-Eline:Tror alt er kjøpt på Primark?shopping!Meg:


Hva syns du om innkjøpene vi gjorde i London?

25.07.2010 kl.15:26 i London   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en vennVelkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign fra
hits