15.06.2012
kl.21:38

Onsdag møtte jeg på skolen for å høre om jeg kom opp i eksamen! Skal si det ble jubel fra meg og Nina da assisterende rektor ved skolen ropte opp "Så har vi ei gruppe i 3MED i BILDE!" Det var det faget vi hadde krysset fingrene og drømt om å komme opp i! Så fikk vi oppgavene... og jeg må si jeg ble skuffet. En litt krevende oppgave men jeg fant heldigvis en rask løsning!

 

Oppgaven var som følger:

"Moods of Norway skal lansere en ny kleskolleksjon som heter "Frukt og bær". De ønsker to bilder i studio og to tatt på location."

 

Jeg hadde fremføring idag og før det kunne jeg ikke annet enn å skjelve. Jeg gruet meg sånn! Vel, jeg ble ropt inn og jeg hadde en presentasjon som var i grunn litt for kort. Jeg var også veldig uheldig med spørsmålene mine... Fikk spørsmål om Analyse og tolkning, Fotohistorie/utrykkshistorie og Digital bildebehandling. Jeg greide å fortelle en del om nasjonalromantikken og analyse + digital bildebehandling. Så etter disse spørsmålene så jeg virkelig svart på en god karakter. Jeg gikk ut på gangen i noen minutter og snakket med Cathrine og Anette før jeg ble ropt inn igjen...

(Må takke til Siv-Eline for all hjelp disse dagene! )

 

...OG JEG FIKK EN 5'ER!

 

Jeg er så fornøyd! Han sa at presentasjonen min var for kort, og at jeg kunne svart mye bedre på spørsmålene mine MEN han syns bildene mine var kjempefine og proffe! Han syns også at jeg hadde gjort et veldig bra research og viste at jeg hadde jobbet grundig og mye med disse bildene!

 


>Hva kom du opp i?

 


15.06.2012 kl.21:38 i Livet på media!   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

31.08.2011
kl.09:07>Hva gjør du?


31.08.2011 kl.09:07 i Livet på media!   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

29.08.2011
kl.08:44

Nå er første skoleuken over, og jeg kan egentlig ikke si at jeg har hatt helg. Ikke ordentlig i allefall.  Jeg har fått meg jobb! :D Så det er grunnen, og jeg må si jeg trives kjempegodt! Så mange hyggelige kunder og nye ting å lære hver dag!

Tilbake til skolen trives jeg der også, litt hardt å begynne på igjen, men det skal gå. Akkurat nå sitter jeg i en av våre 5 historietimer i uka, og skal snart sammen med resten av skolen på skolevalg. 


Skikkelige skolelys... 

 

>me prekast!


29.08.2011 kl.08:44 i Livet på media!   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

22.08.2011
kl.00:12

Joda. I morgen starter skolen igjen. Enda kan jeg ikke fatte at sommerferien (eller regnferien som jeg liker å kalle det) er slutt. Dette blir mitt siste år på Vinstra Vidaregåande skule! Vi er størst! Jeg har allerede fått visst hvem jeg kommer i klasse med og sett timeplanen min... 

10 timer med norsk i uka
10 mediefag timer i uka
5 timer med historie
5 timer med matte
4 timer med naturfag 
2 timer med gym i uka

Det skal nok bli bra! Akkurat nå sitter jeg og nyter musikken av Shinedown før jeg skal legge meg, noe som kommer til å bli godt kjenner jeg, trodde ikke at jeg skulle bli trett så tidlig, siden jeg la meg klokken 5 i gårnatt.. Men nå er det tilbake til skole og jobb! Herlig.. på en måte - og det er jo ikke lenge til høstferien heller! må også nevne at det er igjen 110 dager til jeg fyller 18 år! Håper det går fort! Jeg må også begynne å kjøre mer... menmen!  I ÅR KAN DU OGSÅ FØLGE MIN, NINA OG LINN SIN MEDIABLOGG HER!>Har du begynt på skolen enda?


22.08.2011 kl.00:12 i Livet på media!   6 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

01.06.2011
kl.00:35

Media eksamen er jeg offisielt lei...

...og er ikke fornøyd med "resultatet"...

 


01.06.2011 kl.00:35 i Livet på media!   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

01.02.2011
kl.18:31

 

Den siste uken har jeg, Linn, Nina og Yngvild funnet ut mye etter at rektoren fortalte oss at vi kunne få støtte til klassetur. Vi satt igjen og fant ut noen priser, og da vi til slutt satt med et tre-siders dokument idag ga vi det til klassen for å høre om hva de syns om forslaget vi har tenkt. Vi fikk positiv respons så nå er det bare å samle inn penger, selge kaker(vil du ha, send meg mail: veronika979@msn.com!) og sende inn støtte til rektor. Ikke minst bestille.. men først trenger vi jo penger!

Turen som vi har foreslått går til LONDON! Det er en helt herlig tanke og tenke om vi bare kommer oss dit. Det det står på er penger, og det er vel i grunn alt! Håper dette blir! :D Det å vært på tur med klassen hadde vært kjempekoselig, opplevelsesrikt og ikke minst et minne! Nå må man bare huske det er kanskje.


<3

 

>Har du vært på skoletur med klassen før?
>Hvor kunne du tenkt deg på skoletur?01.02.2011 kl.18:31 i Livet på media!   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

20.01.2011
kl.20:34


Filmsettet!Bøker, PC, hodetelefoner... og en stygg lånetelefon!Filming... Finn 1 feil.Bøkene er åpne..


Behind the camera!Veronika have tegnet a kanin :)Klatre ut glaset - om man absolutt må så!Manus, som Nina og Linn har laget.Tester ut før man prøver på ordentlig.Kose med dotten!Rekvisitter til filmen!Fikse videostativ.Sitte og vente.... Ikke minst høre på musikk

 

>Hva syns du?

 


20.01.2011 kl.20:34 i Livet på media!   7 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

07.01.2011
kl.09:18

 


Skriving av engelsk. Hoihoi.


Få stipend fra lånekassen!Lese i mediekommunikasjonsboken.

Chille på biblioteket med Linn og Nina!

Chiller på bibiloteket!


Vi stjeler mobilene til hverandre for å sperre de og tar bilder.Noe som fører til dette bilde...Dette bildet..


og dette, som viser at vi leverer oppgaver også. hoihoi.

 

Satser på en del 3 også!


07.01.2011 kl.09:18 i Livet på media!   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

06.01.2011
kl.22:44

 

Fikse hjemmeside i webdesign: her er link

Blogging.

Besøk av Charlotte! Ble mye App's talk!

Spising av sukkertøy. Nesten synd alle spanderer og jeg aldri har selv..

Venting når man filmer

Vil sitte i rullestol: Lenge leve latskapen, men til gjengjeld tar jeg mange ting som er tunge :)

 

Blir ytt i snøen mens de andre filmer. Takk for den! :)

Kommer nok mer i morgen!

 


06.01.2011 kl.22:44 i Livet på media!   4 kommentarer    Permalenke   Tips en vennVelkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign fra
hits