09.09.2012
kl.23:38

Jeg satt å lette nedover billettservice sine sider for å se om det var noen band som jeg liker som hadde tenkt å ta turen hit til Norge... Og jeg fant Billy Talent! Jeg tenkte lenge "Skal jeg reise eller ikke" det er jo tross alt bare noen dager etter jeg kommer hjem fra London! Jeg fikk etter en liten stund vite at Ida allerede hadde billetter så da fulgte jeg også på! Så den 17. oktober skal jeg til Oslo på sentrum scene for å se Billy Talent! Gleder meg! 

>Flere som skal? :)


09.09.2012 kl.23:38 i Konsert   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

16.06.2012
kl.00:00

Husker du at jeg skulle fortelle dere noe for en stund siden? Jo, her kommer det:
JEG SKAL PÅ NICKELBACK KONSERT! I LONDON! MED DAUGHTRY SOM OPPVARMINGSBAND! JEG GLEDER MEG!
 


16.06.2012 kl.00:00 i Konsert   3 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

31.12.2011
kl.12:59

Jeg og Nina har lenge diskutert og pratet om å reise på en av deres konserter. Jeg gikk inn og kikket rundt på turnelisten til We The Kings (siden vi er mest fan av dem) og så de skulle komme til europa. Jeg fortalte henne dette og vi tenkte "Skal vi dra?" og det ble selvfølgelig ja! Først hadde vi tenkt oss til Nederland, men da vi så at de skulle til København, Stockholm og Helsinki bestemte vi oss for å reise til København. Det vil si at i april reiser jeg og Nina alene til København for å se SP og We The Kings! 

 

 


> Har du vært på konsert med disse før?
> Har du vært i København før?  


31.12.2011 kl.12:59 i Konsert   3 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

08.12.2011
kl.12:59

Litt før klokka var ni gikk jeg og Siv-Eline på senteret for å få et bedre nett for å få bestilt Metallica billettene. Vi rigget oss opp og var klare for å bestille. Litt før nitiden ble vi bare videreført til startsiden, slik fortsatt det så og si hele tiden før vi kom inn. Da måtte man ha visakort så da mistet vi de billettene... jeg ble frustrert ringte mamma og lignende, men fant ut at jeg bare fikk fortsette å ringe. Sjefen til mamma var også inne i systemet for å bestille noen billetter da han plutselig kommer ut fra kontoret og sier "Hvor mange billetter er det dere skal ha?" Vi skulle i grunn ha fem billetter, så om mulig to til. Han fikk skaffet oss fire billetter - noe som vil si at JEG NOK EN GANG SKAL SE METALLICA LIVE! 

Jeg må virkelig takke sjefen til mamma! Trodde et øyeblikk at det ikke ble konsert på oss!

 

Jeg gleder meg så mye! Det skal bli så awesome!

James Hetfield fra Metallica. Foto: Per Ole Hagen
Bildet fant jeg her: http://www.nrk.no/lydverket/oppvarming/#more-36912

 


> Skal du på Metallica?


08.12.2011 kl.12:59 i Konsert   12 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

21.06.2011
kl.23:13

Jeg var klar til å bestille billetter med en gang de ble lagt ut i November, bare 2 timer etter salget startet hadde jeg sikret meg mine ståplassbiletter, og slettet dokumentet med ordensnummeret. Nesten like lang telefon samtale for å få tak i billettene måtte til før jeg fikk igjen ordensnummeret. Pappa hentet de, og jeg fikk min til julegave. 6 måneder etter, altså den 15. juni reiste vi til Oslo. Stoppet på Gjelleråsen liten tur før den yngste begynte å bli utrolig utolmodig, altså meg.

Da vi kom frem til Ullevaal Stadion kom det frem minner fra den forrige konserten jeg var på akkurat der: Green Day. Lurte på om dette kom til å bli bedre, men tenkte at dette blir bra uansett.

For å si det sånn trodde jeg vi skulle komme lenger bak enn det vi gjorde, så jeg var i grunn fornøyd over plassene, selv om jeg fikk noen høye dude's foran meg (det må man jo bare regne med!) Ullevaal stadion begynte å bli fylt med folk, både på "gulvet" og på tribunene. 
 Billy Falcon kom på scenen og han var faktisk flink! Det gikk utrolig fort før han sa "sorry, but this will be the last song..". Musikken på og rigging før Bon jovi entret scenen. På høytalerene kunne man høre Holiday av Green Day før den ble fadet ned og jeg snur meg med et stort glis og pappa sier "Nå er det igang!" fortere enn jeg hadde trodd. 
 


Billy Falcon på scenen
 

Det ble liv da åpningslåten "Raise Your Hands"  ble spilt, etterfulgt av "You Give Love A Bad Name" Hele stadion eksploderte og folk sang med! Deretter ble det spilt mange andre kjente låter som "it's My Life", "Bad Medicine", "Born To Be My Baby" og mer. Da jeg hørte åpningsmelodien til "What Do You Got" ble jeg rørt. Dette var første gangen de spilte denne på europaturneen, og en sang jeg egentlig ikke hadde ventet de skulle spille, så jeg ble selvfølgelig utrolig glad! Resten av konserten spilte de både kjente og mer ukjente sanger. Den siste sangen eksploderte nok en gang stadion med allsang, hyling, og begeistring. Vi snakker om "Livin On A Prayer".
 
Vi var ca 31 000 som så Bon Jovi live denne kvelden.


Konserten varte i 2 timer og 45 minutter og kan si at det merket jeg på føttene mine! Men alt i alt: allsang, liv og en veldig bra konsert ALLE bør få med seg. Dette er rett og slett en opplevelse som må oppleves!

 

Terningkast: 
Så kjekk! 

 


>Var du der?
21.06.2011 kl.23:13 i Konsert   5 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

04.06.2011
kl.01:09

 

For et år siden hadde jeg den beste dagen i mitt liv... Jeg var sammen med flere tusen fans samlet på Ullevaal Stadion for å høre et av verdens beste liveband live. Ikke nok med at det er favorittbandet mitt, men disse er de beste.. No doubt! Så nå sitter jeg og koser meg med Green Day og tenker tilbake som det var i går jeg hylet, skrek og sang med for full hals.. For dette var den BESTE konserten jeg noen gang har vært på!

 

Det er ikke mange bandene som endrer humøret ditt uansett hvor ille det er! Green Day har alltid vært der, siden den gang jeg oppdaget dem i 2005. i seks år har jeg vært stor fan, og de skuffer ikke! Musikken er herlig, mye variasjon, og ikke minst BRA!

 

Når jeg så de for andre gang på Ullevaal fikk jeg en følelse av at jeg var hjemme - i en klynge med fans, den ene verre enn den andre! De oppfylte kravene mine, og jeg har aldri sett noen band være like VILLE, RÅ og ikke minst får med seg publikum som de gjør! Det må oppleves for å vite hvor herlig den følelsen er! De spiller for og med publikum, og bedre allsang skal du se lenge etter!

 

Nå har jeg bare en ting igjen å si:

 

Green Day <3 I really had the time of my life! <3

 
> Var du der?04.06.2011 kl.01:09 i Konsert   3 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

10.04.2011
kl.10:43

Ukonsentrert som du er på skolen før du skal på konsert kunne jeg trygt si at jeg fikk ikke gjort noen ting de to første timene i samfunnsfag da det besto av å se på livevideoer på youtube. Gymtimene gikk bare til å se på klokken. Vi slapp ut fra gymmen og jeg gikk over på senteret for å vente på at Ida skulle komme.

Turen inn til Oslo hørte vi selvfølgelig på MCR! Stoppet på Gran for å få i oss litt mat og drikke, og plutselig var vi i Oslo.

Vi stilte oss i kø med en gang, og den var lengre enn vi trodde, men vi skal være glade; for sånn så det ut etter noen timer:Siden vi var tre stk gikk jeg og Ida ut av køen for å sjekke ut eventuell utgang til etter konserten hvor de kommer ut. Vi gikk rundt og kom til inngang fem og vi hørte lyder. Vi tok ørene inntil og vi fikk med oss noe av lydtesten! Vi fikk med oss Na Na Na, Hang em high, Planetary GO! og litt av Welcome To The Black Parade.

Vi slapp inn etter tre timer i kø. Det var godt å få varme i seg igjen kan man si! Vi kom vel fire meter fra scenen men etter oppvarmingsbandet ble det bare kluss. utrolig mye dytting! Jeg møtte Ole også, så jeg tenkte det da jeg sto alene at jeg står ved den første jeg ser. Ole så jeg nokså kjapt og det var gøy å bare fyre løs! 

Det var herlig å endelig få se bandet du har likt i fire-fem år, og setlisten var veldig bra! Jeg kan understreke på at jeg ble sjokkert da det var utrolig lite allsang på "summertime" den sangen jeg kunne helt, og sang for full hals. Stemningen var bra, og sangene gjennomførte de med glans. De som sier at MCR ikke er et bra liveband kan tro om igjen! De er bra!

Selvfølgelig måtte jeg oppleve det de færre opplever på konserter: å svime av. Under Destroya ble jeg utrolig kvalm og plutselig gikk alt rundt og jeg ikke med meg noenting. Jeg har jo besvimt før, så jeg merket det jo, siden dette ikke ble bedre etter jeg tok det "easy" sa jeg til Ole "E må gå.. e e svimmel..." så gikk jeg helt til jeg traff et gjerde og med hodet ned spurte ei dame "Går det bra?" og jeg fortalte som det var. Hun ba meg sette meg så skulle hun hente vann til meg. Det ble bedre og jeg kan understreke at jeg er VELDIG glad for at jeg var i "Ok" form igjen da de spilte "Welcome To The Black Parade" og "Teenagers". Det var jo varmt, og jeg er liten; får nesten ikke oksygen, og jeg brukte mer energi enn det jeg burde. Jeg har i allefall erfart dette nå!

Ellers vil jeg si at konserten var veldig bra, og vil gjerne se dem igjen. De hadde ikke så allverdens sceneshow, men allsang og stemningen gjør så konserten får en svak 5'er.


^^
>Hva syns du om konserten om du var der?

 


10.04.2011 kl.10:43 i Konsert   3 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

16.03.2011
kl.09:03

 

Da er dagen kommet. Idag reiser jeg og Ida til oslo for å se My Chemical Romance live! hun har sett dem live før, og jeg har ikke sett dem. Det skal bli morro! Da vi kommer til Oslo blir det mest sannsynlig rett i kø med en gang. Vi satser på fremste rekke! Men før den tid må jeg holde ut med en samfunnsfagstime til og gym...! Så varmer opp med litt sanger :D


:D

 

>Om du skal - Hvilke sanger håper du de spiller?

 


16.03.2011 kl.09:03 i Konsert   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

15.03.2011
kl.11:23

wææææ. Gleder meg! Har hørt på de siden 8. klasse så nå blir det siste innspurt å lære seg sangtekstene før jeg og Ida reiser til Oslo. Imorgen klokken halv 12 reiser vi til Oslo, og rett opp igjen om natten. Siden jeg ble med på Kvitfjell kan jeg ta meg fri 2 dager, så tar ene fridagen torsdag. Chill :D Gleder meg sykt mye!

 

Skal du på konserten?


15.03.2011 kl.11:23 i Konsert   4 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

16.02.2011
kl.09:02

GLEDER MEG SYKT!

 

Håper bare alt går i boks angående kjøring og sånn. Kjipt å bo så langt unna Oslo når det gjelder konserter!

 

>Skal du på My Chemical Romance?

 


16.02.2011 kl.09:02 i Konsert   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

22.01.2011
kl.21:42

 

På konserter kan du oppleve utrolig mye. Alt fra å bli trampet ned, klemt ihjel, eller rett og slett bare møte på nye folk. Trenger ikke graden av å bli skadet stort. Samtidig er det noen minner med mennesker du aldri vil glemme. Jeg har opplevd noe som neppe vil bli glemt med det første. Dette er blant annet noe som kommer fra AC/DC konserten allerede  i juni 2009. Som fortsatt er i tankene mine.

Wall Of Death: Salen deler seg i to og løper mot hverandre.
Mosh pit: Folk som danser i en ring.Her er noen av de herlige øyeblikkene:

AC/DC 15. juni 2009:

Vi sto i kø, og var blant de 200 første. Da en trønder roper til vaktene "NO HA VI STÅTT I KØ I FLEIRE TIMA, SLÆPP ÅSS INN!!!"

 

Green Day 12. Oktober 2009:

Det var på slutten av konserten og papirlappene fløy fra taket da det var to gutter på min alder foran meg og han ene tok ut t-skjorta så papirlappene "fløy" inn. Jeg sto å så på dem og bare lo av det de gjorde. Herlig gutter!!! De smilte og lo tilbake selvfølgelig!

 

Taste Of Chaos 2009: In Flames, Killswitch Engage, Dead By April, Every Time I Die, Maylene And The Sons Of Disaster)

Under Dead By April ble ikke bare jeg, men flere utsatt for den verste Wall Of death jeg noen gang har blitt utsett for. Det ble utrolig mye dytting og av den grunn mistet jeg mobilen min,. Så en fyr med likedan bakgrunnsbilde holdt mobilen opp og trodde det var min mobil. Heldigvis ringte vedkommede til mamma, deretter til pappa så jeg fikk igjen mobilen min. Har aldri fått takket vedkommede, men TUSEN TAKK!!!


Metallica 13. april 2010:

Vi hadde sitteplasser denne gangen og merkelig nok måtte vi gå rundt HELE telenor Arena for å komme der hvor de solgte t-skjorter. Hehe...

 

Green Day 4. juni 2010:

Etter å ha forlatt mine kjære venner til tross for at jeg ble dyttet og ville komme lenger frem så jeg så bedre kom jeg borti en mosh pit. Yayyyy! Noe som førte til at jeg ble veggen til den og en eller annen kom og trakket på ankelen, noe som gjorde så jeg ropte "AUUU" nesten midt oppi ansiktet på en gutt. Hahaha... Stakkars fyr. Men han lo av meg sammen med kompisen sin. Takk.


Jeg og mamma på Green Day!

 

Iron Maiden 11.august 2010:

Jeg og Gøran fant ut at vi skulle stille oss i kø tidlig, men... den var lang. Vi møtte på noen fra Larvik eller noe. De snakket og gjorde narr av oss. Siden dialekten vår er litt lik Arne Brimi sin, prøvde de å etterligne den. Nokså gøy. Uheldigvis mistet vi kontakten med de da vi slapp inn. Men til tross for at de var fulle og kanskje ikke husket så mye, kunne jeg og Gøran kose oss med tanken på at vi var nest fremst! .. og husker det enda!

 

Taste Of Chaos 19. november 2010 (Disturbed, Papa Roach, Buckcherry og Halestorm):

På denne konserten møtte jeg en jeg ble kjent med på Last.fm, nemlig Ole! Utrolig hyggelig! Samtidig opplevde jeg hvordan det var å ha en 2meter høy bamse foran seg. Jeg så INGENTING. Det ble heldigvis bedre etterhvert!

 

Avenged Sevenfold 24. november 2010:

Jeg og Henriette flyttet oss utrolig mye på denne konserten. Jeg kom ikke til å si "NICE!" til en med kul Iron Maiden genser og så kjæresten hans bak like etter, neinei, ikke i det hele tatt! Vi yppet oss også på en som var i mosh piten. Han dyttet oss inn i mosh piten, vi dyttet tilbake, han skulle til å dra med Henriette da hun peker på meg. Hun holder meg tilbake og jeg roper "NEI!!!" da han tar tak i armene mine og prøver å få meg inn i pit'en. Småjenter som ypper seg! På slutten var det også en som ga oss telefonnummeret sitt....Dette var en del av det jeg har opplevd. Det er mer enn bare bandet og musikken du opplever på konserter. Folket, stemningen og alt teller med, og gjør alt til en bedre opplevelse og gjør så kanskje konserten blir mer minnerik enn bare bandet!

 


>Har du opplevd noen sånne øyeblikk som meg?

 

 


22.01.2011 kl.21:42 i Konsert   10 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

06.12.2010
kl.14:29

 

JEG SKAL!!! På bursdagen min blir billettene lagt ut, yay! Må kjøpe! Herlig, har jo ventet på de en god stund nå!

HERLIG

 

>Skal du på My Chemical Romance?

 


06.12.2010 kl.14:29 i Konsert   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

26.11.2010
kl.09:35

 

Da vi sto i kø merket vi fort at vi ville komme litt bak, ikke at dette gjorde noe, så lenge vi kunne se var vi fornøyde. Må selv innrømme at det hadde vært litt kult å komme litt lenger frem, men det får så la være. Vi stilte oss i en av de lengste køene jeg har sett og jeg lurte på om vi bare ikke kunne gå til inngang 10, men flere ble stoppet. Etterhvert forsto vi at de måtte gå rundt for å komme dit, og der var det lite kø! Syns det var litt gøy å høre folks ulike forslag om hva inngang 10 kunne være (backstage blant annet). Vi gikk dit, kom så og si inn etter bare fem minutter og vi gikk ned å ble møtt av mange fans og Corroded som varmet opp.

Rastløse som vi var sto vi blant bare gutter som ikke var lavere enn 1.80 great! Forflytta oss en del (noe man som oftest gjør på konsert....) Vi ble stående her veldig lenge.. Det kom en morsom/barnslig melodi etterfulgt av Nightmare. Vi hoppa, vi hyla, vi sang med! Det hele var i gang, og det var helt herlig! Alle folkene som var med å sang, all fansen, alt sammen; totalt awesome! Har ikke ord! Gjennom hele konserten varte dette, ble ikke en gang sliten, ville ikke at det skulle stoppe!

Jeg må si jeg hater folk som bruker andre band t-skjorter under konserter, men jeg kunne ikke dy meg da en kom med Iron Maiden t-skjorte og sa "NICE!!!!!!!" skal si kjæresten hans som jeg ikke så, så sur ut.... Vel. Det får vel så være.

Da A7X spilte Afterlife trodde jeg at jeg skulle dø. Jeg sang så med at jeg holdt nesten på å miste pusten (ja, faktisk!) Men måtte jo så klart synge med! Hørte jeg og to andre ropte "A Little Piece Of Heaven" et par ganger, men de spilte dessverre ikke den... Synn i grunn, for det var den første sangen jeg hørte av dem.

Under konsrten oppfordret bandet til circlepit og vanlige folk hadde vanlige moshpit og diverse. Noe som førte til noe som jeg og Henriette sent vil glemme. Vi sto som slags en vegg til den og ble da dyttet. Noe som førte til at vi småjentene dytta tilbake. Ble dytta. Dytta tilbake. Sånn varte det et par ganger før han så på Henriette og virket som han ville ta henne med i moshpit'en... Hun sa nei og pekte på meg og før jeg fikk enset det hadde han hendene mine på armene mine og var klar til å dra. Henriette tok meg tilbake mens jeg sa "NEINEINEINEINEINEI!!!". Småjenter som ypper seg altså ; )

Til slutt vil jeg bare si at dette var en av de beste konsertene jeg har vært på. Allsang, hopping, og ikke minst et band som spiller VELDIG bra live! Jeg gir konserten terningkast: 5+


Meg og Henriette!


awww!26.11.2010 kl.09:35 i Konsert   6 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

25.11.2010
kl.22:49

 

Klokka slo 08.30 og jeg bestemte meg for å stå opp, etter stress, blogging, teksting måtte vi skynde oss ned til Skysstasjonen. Jeg møtte på Anna og Liz der, og toget kom bare 10 minutter senere. Det var det minste toget jeg noen gang har sett. Det var to vogner og jeg fant Henriette med en gang. Snakken gikk i et kjør hele turen til Lillehammer hvor vi byttet tog. Togturen fra Lillehammer til Oslo var vi svært usosiale. Anna og Liz satte seg ved oss og alle satt med hver sin musikkdings og hørte på musikk. Varmet opp til kveldens konsert. Heldigvis ble vi mer sosiale da vi var ved Gardermoen. Jeg spurte om vi ikke skulle stikke bortpå spektrum bare for å se om det hadde kommet folk enda, og det var det. Folk med soveposer og hele pakken... Skjønner ikke at dere greier det! (kan fint komme fremst fordi)

Vi gikk hver til sitt. Jeg og Henriette  koste oss litt med mat og tv før klokken nærmet seg halv syv. Vi løp for å holde varmen. Vil ALDRI anbefale å gå i singlet under en tynn jakke i 7 minus i en by som Oslo. Jeg hadde så og si ikke følelser i hendene da vi ventet på t-banen.Vi ankom jernbanetorget skynde oss til spektrum og fikk sjokk over køen som ventet oss...

 

ANMELDELSE FRA KONSERTEN KOMMER I MORGEN!25.11.2010 kl.22:49 i Konsert   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

24.11.2010
kl.09:22

Idag ble jeg vekt 3-4 ganger før jeg gadd å stå opp (ble vekt før jeg egentlig skulle stå opp). Så nå sitter jeg og spiser og ser at klokka nærmer seg avreise. Henriette har huska togbilletter, jeg har med konsertbillettene, og dette må bare bli bra! Kommer dessverre ikke til å blogge før sent torsdag kveld da vi ikke kommer tilbake før. Nå må jeg spise, fordi om 10 minutter må jeg dra herifra!
>Will I see you in Oslo Spektrum tonight?


24.11.2010 kl.09:22 i Konsert   3 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

23.11.2010
kl.08:15

 

Så gikk det altså fortere enn jeg egentlig hadde forestilt meg. I morgen stikker jeg nok en gang til Oslo, bare at denne gangen er jeg med Henriette og vi skal på en annen konsert, nemlig Avenged Sevenfold! Jeg gleder meg kjempemasse! Må bare pugge mer sangtekster. Alltid gøy når du kan en del av sangtekstene! ^^, Så håper jeg at dette blir gøy! Torsdag blir det shopping før vi drar hjemover. Aw, I can't wait!>Skal du på Avenged Sevenfold?23.11.2010 kl.08:15 i Konsert   4 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

22.11.2010
kl.09:17

 

BUCKCHERRY

 

PAPA ROACH: 

DISTURBED:>VAR DU DER?


22.11.2010 kl.09:17 i Konsert   4 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

01.11.2010
kl.20:52

 

TUSEN TAKK Billettservice som fiksa problemet mitt, så nå har jeg billetter til Bon Jovi allikevel! :D AH. HERLIG.

 
01.11.2010 kl.20:52 i Konsert   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

29.10.2010
kl.11:13

PÅ ULLEVAAL STADION!

 

Etter mye om og menn med sikkerhetsting rundt å bestille på web fant jeg ut at det var best å ringe. Så nå har jeg vært ca 15 minutter i kø, og jeg skal på BON JOVI 15. juni 2011 :D

Yay, gleder meg!


29.10.2010 kl.11:13 i Konsert   6 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

14.09.2010
kl.09:21

 

:D Gleder meg SYYKT til 24. november!:D


14.09.2010 kl.09:21 i Konsert   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

05.06.2010
kl.19:15

DETTE ER DET SYKESTE JEG HAR VÆRT MED PÅ! Jeg tror jeg ALDRI har vært så gal før, hylte, sang og hoppet som en galing! Da vi gikk ut av stadion hadde jeg vondt i nakke, føtter, magen og ryggen, men SÅ verdt det! vi sto ca 1 meter fra scena, men på siden. Pga folk som dytta ble jeg dytta fremover, men samtidig lenger bak. 4 meter fra catwalken og ca 5 meter fra scena, og der har du meg på de siste låtene. Vi var egentlig en gjeng; Jeg, Karoline, Robert, Henriette og Linnea, men pga diverse folk som dytter + du vil lenger frem endte vi alene alle sammen untatt Henriette og Linnea (tror jeg). Noe som i grunnen var veldig dumt, men sånn kan det gå når man er mange.

Anyway, Green Day kan det å stå på scenen, og de viser bedre nå enn i spektrum. Med hele 30 låter tar de oss med storm fra første sekund!  De spiller heller ikke bare for å spille. dessuten: DE SPILTE WAKE ME UP WHEN SEPTEMBER ENDS! JEG TRODDE JEG SKULLE DØ! AWESOME! Det er ikke en tvil en gang at dette er den beste konserten jeg har vært med på! Neste gang de kommer til Norge skal jeg på konsert igjen, og da skal jeg fremst, no doubt.

Terningkast:    http://www.coretrek.no/getfile.php/CoreTrek.no/CorePublish/terning-6.jpg%20(100x88).jpg


Side 2 sin anmeldelse
Aftenposten sin anmeldelse
VG sin anmeldelse

(Bilder kommer, er på campingen og glemt igjen kabelen hjemme)

Video:

Ikke min, men det kommer. forhåpentligvis i morgen, men kan ikke love noe.


Var du på konserten i går?


05.06.2010 kl.19:15 i Konsert   11 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

04.06.2010
kl.08:59


Da stikker vi til Oslo! Gleder meg sykt til i kveld!


http://adoenilorak.files.wordpress.com/2009/08/green-day.jpg

Gleder meg sånn passe mye ^^ :D04.06.2010 kl.08:59 i Konsert   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

04.06.2010
kl.01:22

Nå er jeg straks ferdig med siste oppgaven min. I mediedesign. Det skal bli sykt godt å levere den og tenke "endelig ferdig!" Kan selvfølgelig om det selv at jeg ikke er ferdig enda når jeg gjør alt som jeg IKKE skal. Blir ikke det beste, men som ei i klassa sa " så lenge jeg ikke får stryk blir jeg fornøyd" Det samme sier jeg om dette. Faglig analyse teller 30% så... får bare se...

Jeg fatter ikke at når jeg legger meg nå,og jeg våkner så er det bare å ordne seg, hente Karoline og så reise til Oslo hvor vi kommer til å reise til Ullevaal stadion med en gang (kanskje en stopp eller noe da..) så stå i kø... leeenge... vente på at oppvarmingsbandet skal komme. Vente i spenning, og GREEN DAY, ja... GREEN DAY kommer på scenen!

Har enda ikke gått opp for meg at jeg faktisk skal på Green Day igjen! HÅPER de spiller Wake me up when september ends! Da kommer jeg til å dø! sånn... ikke seriøst, men jeg kommer til å smelte.. eller noe i den duren. Jeg kommer til å synge med, hoppe som en galing og skrike og hyle!  Ja, kjære gymlærer: Jeg er kanskje ikke aktiv i timene dine, men det er for å lade skikkelig opp til konserter :)

Blir nok kanskje det siste innlegget jeg skriver før jeg drar! Nå må jeg legge meg.. eller skrive ferdig faglig analyse... Skal opp mellom 7 og 8 i morgen!

http://rblog.cdn.strangecode.com/green_day1.jpg
<3 I morgen gutter.


Håper dere får en fin SKOLEDAG! :)
Flere enn meg som skal på konsert?


04.06.2010 kl.01:22 i Konsert   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

03.06.2010
kl.09:48


Nå har de spilt Wake Me Up When September Ends i Nederland, Tyskland og i Danmark, så da må de vel spille den i Norge også? Håper det, det er vel den sangen jeg har ønsket mest og hørt live etter konserten i spektrum (de spilte den ikke der) så da blir vel ønsket mitt oppfylt?

PS: jeg har glemt igjen høretelefonene mine hjemme og ringer stadig hjem for å prøve å få tak i de... jeg holder på å bli GAL!


03.06.2010 kl.09:48 i Konsert   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

03.06.2010
kl.09:07

I MORGEN SKAL JEG PÅ GREEN DAY!!!!

http://oslopuls.aftenposten.no/multimedia/archive/00067/USA__AFT01678552_jpg_67264b.jpg
(Da de va i Oslo i fjor)

GLEDER MEG SYKT!


03.06.2010 kl.09:07 i Konsert   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

08.02.2010
kl.18:41


JO, GREEN DAY KOMMER TIL NORGE 4. JUNI PÅ ULLEVAAL STADION!


Gjett hvem som vil og MÅ dit?! :D


08.02.2010 kl.18:41 i Konsert   4 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

14.12.2009
kl.03:46

Nå har jeg vært på Taste of Chaos! Det var drit bra!!!  men var redd hele konsertfølelsen skulle bli ødelagt da jeg mista mobilen min. Siden det var veldig mange folk som drev å dytta, datt jeg og Marte, noe som resulterte til at jeg mista mobilen min uten å vite det. Jeg kjente ettervært at mobilen min var borte, men plutselig så jeg mobilen min 2-3 meter foran meg, men han som hadde den var så snill å leverte den til pappa: Gjett om jeg ble glad da Marte fikk den meldinga om at mobilen min var i pappas hender.

Uansett: konserten var RÅÅ!! dritbra! Jeg var med Marte, Lene, Vilde og Fridtjof, og vi sto egentlig nokså langt framme, men vi ble så tørste at vi gikk lenger bak; og vi bestemte oss for å prøve å finne noen i klassa vår, men fant ikke noen av dem, men fikk stått på mange plasser og sett konserten fra mange steder.

Nå skal vi legge oss, skriver mer i morgen: men uansett: jeg har kjøpt XL In Flames genser... :O og samme størrelse i t-skjorte. Litt stort men det går!

____________________________________________________
-Bloggest & natta!


14.12.2009 kl.03:46 i Konsert   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

16.10.2009
kl.17:53

Jeg er virkelig dårlig til å blogge, og ofte kan ting komme flere dager etter at det har skjedd noe VIRKELIG STORT!  Som da jeg var på AC/DC, jeg tenkte jeg skulle blogge, men det ble liksom ikke noe av... Men jeg kan si det nå at den konserterten var rå bra!  og om du/dere leste mitt forrige innlegg skulle jeg på Green Day Mandag.  Som var. dessverre. 

Jeg må si det at mandag 12. oktober 2009 var den beste dagen i livet mitt. Jeg gikk på skolen, tenkte på Green Day. Hadde tester i gym, tenkte på Green Day. Hadde naturfagsprøve, Tenkte på Green Day. Venta i en time etter prøva (vi fikk fri etter vi ble ferdige) så jeg gikk ned til mediabygget for å se om Marte kom ut til friminutt, så jeg kunne prate med henne før jeg dro. Etter hvert kom A-klassa ut og jeg prata med Marte. Og siden jeg enda ikke hadde fått melding fra mamma at de var på Vinstra, gikk jeg i kantina etter friminuttet var over.

Da jeg fikk meldinga i kantina sa jeg høyt: YES, og "tok" på meg baggen og gikk. Veien til Oslo gikk til å sitte på MSN på tlf, høre på musikk, og diskutere hvordan konserten ville bli og andre ting om Green Day.

Oslo ellers var ok.

Konserten:
Den var drit bra! jeg har så utrolig lyst på tilbake! Jeg hoppa, hyla og sang med!(haha, som resten gjorde også;)) Det var så utrolig gøy!  Til slutt sto jeg 0,5 meter fra catwalk'en, og 3 meter fra scena(?) sånn ca vertfall:)  setlista var kjempebra!

Konserten er egentlig ikke til å beskrives, det var freaking awesome!

I REALLY HAD THE TIME OF MY LIFE!

jhsd


16.10.2009 kl.17:53 i Konsert   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en vennVelkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign fra
hits