12.07.2011
kl.17:19

Da stikker jeg på toget til Lillehammer for Harry Potter premiere!GLEDER MEG!!!!


12.07.2011 kl.17:19 i Harry Potter   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

11.07.2011
kl.23:22

Etter to dager med fri etter countryfestivalen (som det kommer et innlegg om senere) er jeg nå klar for sommerjobb nr 2. I morgen har jeg opplæring, så bør vel snart finne sengen da jeg skal opp klokken 6(!) i morgen. Så wish me luck!
Etter jobb i morgen bærer det ned på kjøpesenteret for å fikse noe, deretter hjem en tur før jeg stikker til Lillehammer med Siv-Eline, Ingri og Nina. Da skal vi først skal på dolly etterfulgt av Harry Potter And The Deathly Hallows part 1. Like før 00.01 møter vi Charlotte og Gøran så de blir med å ser på den aller siste Harry Potter filmen. I morgen kommer tårene til å trille som noe annet rart, men jeg gleder meg. Selv om det enda ikke har gått opp for meg at det er i morgen alt skjer. Det blir ufattelig trist når noe så stort som Harry Potter tar slutt, og du ikke lenger har filmene å se frem til. Har sett en rekke tv-spots, og de ser veldig bra ut! Så nå må morgendagen bare komme!


>Skal du på premieren i morgen?11.07.2011 kl.23:22 i Harry Potter   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

25.09.2010
kl.00:19

[Everyone is eating dinner at a fancy restaurant. Joey, Phoebe, and Rachel don't want to order something expensive because they can't afford it
Rachel: I will have the uh, 
[whispers
Rachel: side salad. 
Waiter: [whispers] And what will that be on the side of? 
Rachel: Uh, I don't know. Why don't you put it right here next to my water?

 

 


25.09.2010 kl.00:19 i Harry Potter   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

23.09.2010
kl.12:57

... Som er helt FANTASTISK!!

GLEDER MEG JA!

 

 


Hva syns du?

 


23.09.2010 kl.12:57 i Harry Potter   4 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

01.07.2010
kl.04:20


Syns nesten jeg måtte dele denne med dere...Kan ikke si annet en at denne var FANTASTISK!

GLEDER MEG!


Hva syns du?


01.07.2010 kl.04:20 i Harry Potter   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

29.04.2010
kl.11:07

Hva gjør jeg nå? jo, angrer på at jeg la igjen Harry Potter and the half-blood prince hos pappa. Jeg tenkte at jeg sikkert ikke hadde bruk for å se på den i løpet av denne uka, men siden jeg ser på trailere av Deathly Hallows nå, vil jeg så gjerne se 6'ern en gang til.. HVORFOR måtte jeg legge den igjen?!

Får kose meg med teaser traileren til 7'ern i allefall, hjelper jo det :)

Lønner seg å spole frem til 0.44 :)


Hva syns du?


29.04.2010 kl.11:07 i Harry Potter   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

13.08.2009
kl.00:21


Historien bak hvordan jeg ble fan av Harry Potter hente sted hos pappa en dag i 2001. Jeg fikk første filmen og vi så på den. Jeg elsket den. Så, jeg var på kino på Mysteriekammeret. Ikke på den 3. men fikk den også på film; Jeg husket da de tre filmene kom ut hadde jeg ei periode der jeg kun så på Mysteriekammeret... Love<3  Men, før Ildbegeret rullet over kinolerettene verden over begynte jeg å lese dem. Siden June (miss u!) hadde alle bøkene og hadde selv begynt å lese, fikk jeg låne dem, jeg lånte vel de 4 første bøkene før jeg begynte smått å kjøpe de selv. Husket at jeg kjøpte meg 1 boka først. så fikk jeg 6. av pappa og 2. av June i bursdagsgave (: <3   

Harry Potter og Føniksordenen var ei bok som jeg var veldig spent på. Hadde lest litt av første kapittel i boka til June, og lest litt på nettet og gledet meg utrolig mye til å lese den. Tro meg, det tok meg ikke en uke en gang å lese den (887 sider), irritert på Uffert, lo mer enn noen gang av en annen bok, og kjempefornøyd ble dette min favorittbok. Tiden før siste boka stilte jeg meg mange spørsmål "Hvordan vil boka bli?" og "Blir det kun leting etter Malacruxer hvordan kan det bli bra?"  Boka kom ut på engelsk 31. Juli 2007, men leste 150 sider (Er dårlig i engelsk) så ventet til 1 desember, tok meg ikke mer enn 5 dager å lese ut den.

Husker på skolen også, kunne regne med å se en eller annen Harry Potter bok på pulten min (:  Ved siden av å være kjent som klassens atlas, er jeg nok kjent som en veldig stor Harry Potter fan også, gøy....=)

Det er trist og tenke på at det ikke kommer ut mer. Men J.K Rowling har sagt at det kan komme en 8. bok, men det er kanskje om tiår eller noe. Uansett vil det komme et leksion om 5 år eller noe (2007) så da blir det bare å vente.

Hvorfor liker jeg Harry Potter? Jo, fordi jeg elsker selv å fantasere om ting, og elsker magi (tenk hvor lett verden kunne vært da?) Så en skole med magi, rumpeldunk, tryllestaver, usynlighetskapper, magiske dyr, magiske gjenstander, osv frister veldig mye. Det er så fascinerende at èn forfatter kan lage et så stort univers med alt! I want more!

Angående filmene er jeg ikke så særlig begeistret over Ildbegeret og Føniksordenen; altfor lange bøker for at det kan bli bra nok. Halvblodsprinsen derimot er bare helt knall! Elsker den filmen, og er på 1. plass (:  Den dag i dag er jeg mer fan enn noensinne, jeg leser Harry Potter bøkene om igjen og om igjen, og blir aldri lei.

Hva kommer til å skje i fremtiden?  Jo, jeg kommer til å reise på førpremiere på en av de siste filmene. Kommer også til å reise til Orlando på Harry Potter theme park (:  Kanskje søke om jobb der også? =) Men det får vi se på når den tiden kommer :) Nå kan jeg bare nyte dagene med HP nyheter og vente på at Halvblodsprinsen skal komme på DVD :)

Skrevet av Veronika, en trofast Harry Potter fan.


13.08.2009 kl.00:21 i Harry Potter   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

28.07.2009
kl.02:07

1harrypotterhalfbloodposterJa, forresten, den 17. juli var jeg på norgespremieren av den nyeste Harry Potter filmen :D  Den var KANONBRA!!! Endelig har Warner bros gjort jobben sin, etter den katastrofale 5'ern...  filmen er noe anderledes enn boken, noe jeg liker! Noen scener som ikke var med i boken var også med, og de var bra!

Filmen har humor, romantikk, spenning, gode skuespillere, bra handling (om du skal se bortifra boken), bra start, JA DEN ER SUPER!

Så jeg vil anbefale alle å se denne :)  Jeg for min del vil på kino en gang til :)

JEG GIR :                      

1terning5  TIL  11424terning6


Grunnen til at jeg IKKE gir 6'er er fordi den var ikke så veldig tro mot boka!

Kunne røpt mye av handlinga, men vil heller anbefale folk og se den i stedenfor :)

28.07.2009 kl.02:07 i Harry Potter   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en vennVelkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign fra
hits