14.12.2011
kl.20:17

 

Da jeg satt i studio idag og var ferdig med CV'en min og lastet opp bilde trykte jeg "send" med mine to av mine bestevenner til stede. Jeg merket en spesiell følelse. At jeg kanskje skal flytte fra dem i et år er virkelig en tanke du helst ikke vil tenke på.. Tanken på at jeg kanskje sitter på "The commons" i solfylte Florida om et år er virkelig en rar følelse. Det er rart at nå starter kanskje et uforglemmelig eventyr. Det jeg har drømt om så lenge er i ferd med å skje, men jeg er redd. Det er virkelig skremmende å skulle forlate Norge for et år, forlate vennene mine, familien min og kjæresten min. 

Jeg tenker på hva jeg vil gå glipp av ved å bo her i Norge, men samtidig så får jeg opplevd så mye mer enn de andre som er her. Snakke engelsk hver dag (noe som er for min fordel som vil bli noe innen reise), ha sommer året rundt, kunne reise til Miami om jeg vil det, reise på konserter i Orlando og få nye venner og skape nye minner som jeg neppe ville skapt om jeg hadde blitt her i Norge. Det blir utrolig mye jobbing, men jeg vil tro det vil bli et minne for livet jeg hadde angret på om jeg ikke hadde gjort det. Så da er det bare å vente på en telefon.. så blir det forhåpentligvis intervju i Oslo i mars en gang!

Tidligere innlegg hvor jeg har skrevet om jobb i Florida kan du lese her og her.

Skremmende, eller hva?

 


> Kjenner du noen som har jobbet i Florida før? Eller skal du det selv?14.12.2011 kl.20:17 i Florida   4 kommentarer    Permalenke   Tips en vennVelkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign fra
hits