25.02.2013
kl.19:20

Jeg har vært svært innaktiv i det siste, men har et blogginnlegg på lur! Den siste tiden har jeg gjort mye - men samtidig svært lite. Egentlig er det ikke noe å nevne så går rett på hva jeg har gjort siden jeg kom hjem på onsdag.

Som mange kanskje vet er det ikke mange høgskoler og universitet som har vinterferie - og jeg er så "heldig" og er blant de som ikke har vinterferie - men så heldig som jeg var fikk jeg helg allerede forrige onsdag, så jeg satte meg på første bussen hjem til Vinstra og sendte melding til mamma "Vil du hente ei gave som jeg sendte med bussen?".  Hun visste så klart ikke at det var jeg som var "gaven" men skal si hun trakk på smilebåndet da hun så det var jeg som kom, for det hadde hun ikke ventet! Jeg var hos mamma et par dager før jeg reiste til pappa, siden det var ei god stund siden jeg har vært der tenkte jeg at jeg likke så godt kunne være der hele helga. Helga ble dermed tilbringt på fjellet både lørdag og søndag, og med film om kvelden ble dette virkelig en koselig helg!

Idag måtte jeg reise "hjem" til Lillehammer igjen. Jeg var på skolen og hadde metode i noen timer før jeg stakk ned til hybelen og har vært her siden. Målet for dagen er i grunn å få rydda rommet mitt - selv om det fortsatt ser bomba ut er det i allefall bedre nå enn det det har gjort ei god stund!

Noen bilder fra helga:
Litt av Rondane.


Fornøyd "turist"!

 


>Hvordan har vinterferien din vært?
>Hva har du gjort/skal i vinterferien? 


25.02.2013 kl.19:20 i Hverdag   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

19.11.2012
kl.16:27

Nå er det sykt lenge siden jeg har blogget, og siden Nina twittret om at jeg burde blogget fant jeg ut at jeg kunne ta meg en tur innom! Tiden har gått utrolig fort, og jeg har begynt å vent meg til hybellivet. Før jeg flytta sa jeg at jeg ikke kom til å reise hjem så ofte - men sånn ble det ikke. I det siste har jeg vært hjemme hver helg, men kanskje ikke så rart siden kjæresten min bor nærmere hjemstedet mitt enn her på hybelen. Gjennom dette semesteret har jeg ofte tenkt på å slutte og eventuellt jobbe/reise eller bare søke folkehøgskole istedet. Jeg er skolelei og utsetter alltid skolearbeidet - noe som påvirker resultatene også. Nå er det heldigvis bare 3 uker og 2 dager igjen til det er juleferie noe som skal bli utrolig godt!

Ellers har jeg vært en tur i London! Det var rart å komme tilbake til favorittbyen min, det ble ikke så mye sightseeing som jeg hadde trodd - men det ble både Harry Potter Studio tour og Nickelback konsert - noe som var kjempebra! Ellers har jeg begynt å planlegge sommerferien neste år - DET BLIR USA!!! Så nå er jeg helt i hundre for at jeg ENDELIG skal reise dit!

Ellers er det ikke så mye som skjer. Jeg har funnet ut hva slektningene mine i USA heter og har begynt så vidt og fått kontakt med de., og jeg har begynt med noe jeg IKKE liker - nemlig briller. Begynner endelig å bli vant med de og ser mye bedre med de en uten så nå har jeg visst ikke noe valg.

Vil også informere om at jeg er mye aktiv på TWITTER og INSTAGRAM. (trykk på linken)


1: Hybelrommet mitt // 2. Hytta // 3. Meg og Eirik // 4. Meg og June // 5. Eksamensforbredelser // 6. Tower Bridge // 7. Fornøyd!  // 8. Brilleprøving!

 

(Jeg har lagt igjen kameraet mitt på Vinstra - så dere får nøye dere med instagrambilder!)

 


> Hva har dere gjort i det siste?


19.11.2012 kl.16:27 i Hverdag   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

05.08.2012
kl.14:06

Hele designet mitt er for tiden helt forskrudd. Skal prøve å se på det  - men nå skal jeg til Oldemor og senere får jeg besøk så har ikke tid. Men takk til www.latediamant.blogg.no som fortalte at det ikke gikk ann å kommentere. Dette er nå mulig! :)

 


05.08.2012 kl.14:06 i Hverdag   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

19.07.2012
kl.22:31

Nå hadde jeg egentlig planer om å rydde rommet mitt - men med lite motivasjon og et kamera ved siden av meg som er mye mer interessant kommer jeg ikke noe særlig på vei.... Give me some motivation please?


Hører på syden lista.Skrev pakkeliste til Alanya istedet for å rydde.Lekte meg med kameraet.Motivation please? :(((((Enda mer musikk må til.Så fikset jeg nytt facebook profilbilde. Hva syns du?


>Hva gjør du?
> Har du motivasjon til å rydde rommet ditt ofte? 


19.07.2012 kl.22:31 i Hverdag   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

17.06.2012
kl.20:24

Etter å ha lett huset rundt etter en hårspray fant jeg endelig en! Selv om den stinka dritt, funka den i allefall! Så nå er det å forte seg å ta bilen og dra til Vinstra, for på 7 minutter skal vi møtes på kina'n! (noe jeg GARANTERT ikke kommer til å rekke....) Så hade!


Stinka dritt..Antrekk.Make up!Armbånd!Klar!


17.06.2012 kl.20:24 i Hverdag   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

15.06.2012
kl.21:52

Her går det i:... og rydding av rommet! SNART ferdig nå!

 

 


>Hva driver du med?

 


15.06.2012 kl.21:52 i Hverdag   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

08.06.2012
kl.21:48

Nå sitter jeg hjemme med musikken på ørene. Denne dagen har vært meget spesiell på mange slags måter. Det var trist, men samtidig godt da jeg gikk ut fra Vinstra Vidaregåande skule for siste gang med undervisning idag. Nå har jeg sommerferie - alt jeg mangler er å møte opp på trekkdagene for å høre hva jeg kom opp i i eksamen. For all del håper jeg for min egen del at jeg kommer opp i bilde. Jeg har vært skolelei hele året - og særlig siden jul. Oppgavene vi har hatt har jeg ikke jobbet grundig nok med (nokså trist når jeg egentlig ligger på en 5'er i foto!) så jeg føler at dette er min sjanse til å vise hva jeg kan!  

I sommer har jeg planer om å jobbe, flytte og reise til Tyrkia med en herlig gjeng! Jeg gleder meg kjempemye til å bare reise igjen. Jeg har foresten noe å fortelle dere - men det blir i et eget innlegg! 
Haha, i 2. klasse var vel vi de som var på bibiloteket mest.


Det var en gang da planking var populært.Just jump!Denne hendelesen her kommer jeg aldri til å glemme! Jeg og Nina skulle gå fra kantina til mediebygget da jeg plutselig trakker på noe! Jeg så ikke hva det var først før vi snur oss og ser det var en frosk og begge to brøt ut i latter!Fotooppgave i 2. klasseFotooppgave i 3. klasse!Fotooppgave i 3. klasse.


Et bilde jeg tok i 1. klasseSniken Siv-Eline må selvfølgelig lure seg til å være med på bilde!


Enda et bilde jeg har tatt - er litt usikker når dette ble tatt!

 

Så nå må jeg takke til 3MED for tre fine år + påbygg for et utrolig fint år! (og de andre medieelevene som enten bytta linje, flyttet eller begynte på 3PBYA for noen fine år!) selv om jeg nå skal studere reiseliv er jeg absolutt glad for at jeg gikk medier og kommunikasjon - det jeg har lært er absolutt nyttig og jeg kommer til å ta med meg det jeg har lært videre!

 

 


08.06.2012 kl.21:48 i Hverdag   4 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

27.03.2012
kl.22:50

Jeg har vært så slapp og ikke funnet verken tid eller motivasjon til å holde bloggen oppdatert, så jeg beklager! Jeg blogget så vidt da jeg var i Italia, og hadde store planer om å poste bildene fra Roma her, men de ble visst bare postet på facebook de...

Vel vel, for å oppdatere dere så er det en god del som har skjedd siden jeg kom hjem fra Roma. Det som kanskje er viktigeste med å få med fra denne måneden som har gått er at jeg har vært på intervju. Helt ærlig må jeg si det gikk begge veier. Jeg fikk sagt det jeg skulle og fikk trakt frem et par gode sider av meg som de er ute etter. Synn jeg bare "bommet" på noen spørsmål ved at jeg ikke visste hva jeg skulle svare. Nå snakker jeg om intervjuet om jobb i Disney World i Florida. Jeg får svar innen 9. april og er sykt nervøs på å få svaret. Tenk at om to uker vet jeg om jeg endelig skal få amerika-drømmen i opplevelse eller om jeg skal studere reiseliv på Lillehammer. 

Jeg har funnet en back-up plan dersom det ikke blir USA. Da blir det nemlig sydentur med herlige jenter! Jeg er jo ikke sikker på om det kan bli realistisk om jeg skal til USA, siden jeg da vil prioritere de hjemme og tilbringe tid med dem + spare opp penger!

Nå vurderer jeg å prøve å fikse nytt design, men kan ikke love noe!


27.03.2012 kl.22:50 i Hverdag   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

28.01.2012
kl.09:46

Tenkte jeg skulle oppdatere litt! Det har ikke skjedd så mye i det siste. Jeg har laget meg bruker på instagram blant annet og heter "veronikaar". I helgen har jeg fri så jeg skal sove ut! Ellers så skal jeg spille wordfeud som jeg har blitt hekta på. (egentlig vært det en stund)


28.01.2012 kl.09:46 i Hverdag   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

31.12.2011
kl.15:59

Sitter nå hos Siv-Eline, skal snart fikse pizza og begynne feiringen av det nye året!

 

Godt nyttår alle sammen! :)


31.12.2011 kl.15:59 i Hverdag   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

07.12.2011
kl.22:45

Akkurat nå sitter jeg å ser gjennom hva som befinner seg på minnepennen jeg fikk tidligere i dag. Jeg og Anette var på Otta på regnskapskurs for ungdomsbedriften vår, og dette var faktisk interessant! Først trodde jeg det ble tørt - omtrent ingen pauser, mye å lære og veldig kjedelig, men da vi begge fant ut at vi fikk det fort inn og ble ferdige med oppgavene langt før alle andre ble dette bare en lek. Ellers har jeg slått rekorden min på svømming idag! 2500m, noe jeg er stolt over!

Nå har jeg sittet i stolen her siden jeg kom hjem fra svømming og skal til å spise oreokake snart. I morgen satser jeg på at jeg får tak i Metallica billetter! Hadde vært perfekt bursdagsgave til meg selv. 2 DAGER IGJEN TIL JEG ER MYNDIG!


Random uredigert bilde tatt i studio for litt siden.


>Hva har dere gjort idag?


 

God natt!


07.12.2011 kl.22:45 i Hverdag   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

07.08.2011
kl.17:00


07.08.2011 kl.17:00 i Hverdag   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

06.08.2011
kl.23:30

Etter tre uker med jobbing er jeg nå ferdig. "Feiret" det med skumparty i går, som var sykt gøy! En av de beste festene jeg har vært på! Nå skal jeg bare slappe av, være barnepike og starte med London-albummet mitt (så fort jeg får bildene mine) Så reiser jeg til Oslo fredag! Gleder meg kjempemye. Har ikke vært utenfor dalen heller denne sommeren her... 

Det er heller ikke lenge til skolen starter igjen, og jeg må innrømme det at jeg gleder meg litt. Savner biblioteket... savner å være mer sosial enn det jeg har vært i sommer, rett og slett det å komme tilbake til hverdagen!
>Hva har du gjort de siste dagene?06.08.2011 kl.23:30 i Hverdag   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

05.07.2011
kl.13:59

I går skrev jeg et lite klagebrev for meg selv, og gjett om det hjalp! Etter det klaget jeg ikke mer, og humøret steg opp og jeg kunne igjen le. Hva var grunnen til at jeg klagde? jo. Været. Det har regnet jevnt de siste dagene og det kan ikke minnes om sommer i det hele tatt. Jeg skrev også:

"KJERE VERGUDER. GI OSS FINT VER DU NÅ, SÅ OSS SLEPP Å KLAGE SÅ Å BLI SÅ JEVLA VERSJUKE. OSS FORTJENE  ITJE DETTA. BRE SÅ DU VÆT DE. SÅ SKJERP DE! NÅ SKA DU GI OSS FINT VER. DERMEDBASTA. SÅDESÅ. INGENTING Å SI. NÅ FORVENTE E STOR SOL, BLÅ HIMMEL Å 30+ I MÅRRÅ. OK? JA. DA SA OSS DE SLEKK :) TUSEN TAKK !!!!"


Så nå ser jeg bak meg og det er sol og varmt. Snille værguder<3 Det blir kanskje syden på meg også, men jeg tviler. Så orker ikke akkurat å håpe noe. 

 Sånn er det nå, så jeg burde kanskje sette meg ute...

 

 

Jaja. Det får bare være sånn. Nå starter jeg også snart med en av to sommerjobber i år. Som i fjor skal jeg jobbe på countryfestivalen her på Vinstra, og jeg gleder meg sykt! Starter torsdag so come and buy some licorise and popcorn.
> Hvordan har sommerværet vært hos deg?
> Har du sommerjobb? 05.07.2011 kl.13:59 i Hverdag   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

11.06.2011
kl.20:57

Så er vi stucked i dalen. Om du ikke absolutt må bør du helst holde deg unna Gudbrandsdalen de neste dagene, det er ikke så rart når man ser hvor store ødeleggelsene er! Her på Vinstra er vi ikke hardt rammet, bare noen kjellere som står i vann, noen hus som står med vann i vegger og tak og vannet når snart det nye helsebygget...

Nå må vi til og med kjøre til neste bygd for å kunne kjøre fra Vinstra sentrum til baksia.... yay! takket være vannmassene måtte vegvesenet begynne å fikse broen så den ikke faller ned. Jeg var også med å hentet min kjære bror som var i Kvikne idag, og fikk se endel ødeleggelser der også. Det er jo utrolig synn med alle husene og sånn, men kan ikke si annet enn at jeg blir fascinert. Hvor ofte er det noe SÅNT her liksom?

Så var paparazzi'ene ute på tur!

 
Bygdahuset!

Brua, som ble stengt idagHoly shit...Er ikke lenge før vannet her når veien heller.En vei.. dekket av vann.... Vannet stiger.


Dette førte til dette her:


Helt sykt hva vann og jordras kan gjøre...Skjønner jeg veldig godt!Veien er langt i fra like hel...Ser nærmest ut som det har vært jordskjelv!VinstraSick.Q: Har du hørt om flommen?
     Er du rammet? 


11.06.2011 kl.20:57 i Hverdag   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

11.06.2011
kl.12:02

Takket være flommen inneholder ikke facebook om noe annet. Mange bilder blir lagt ut og mange steder er ødeleggelsene STORE. Jeg selv bor trygt, så blir verken rammet av vann i kjelleren eller at huset flyter avgårde. Samtidig fikk jeg tak i pappa og han har også vært heldig; siden han bor rett ved en gard og de fleste gardene i Ruste er fulle med vann, var det helt tørt og fint i kjelleren. Lettet! 

Men siden E6 går gjennom Vinstra og veien er stengt mellom Frya/Ringebu kan det bli vanskelig å komme seg til Oslo på onsdag. Det kan gå begge veier: enten kommer det enda mer regn (som det er spådd; men ikke like mye) så de sperrer av enda mer veier, det kan komme flere jordras som vil gå utover omkjøringene om de ikke åpner E6 eller det går bra og veiene åpner seg.

Men som Kristin fortalte meg: Det kan skje MYE til onsdag, og at jeg må ta problemene om et par dager og ikke nå. Samtidig merker jeg at jeg blir urolig. Bare tenk all trafikken som går gjennom dalen, de BØR jo fikse det! Men uansett hva som skjer så skal jeg på Bon Jovi onsdag: no doubt!!


hoho!Grusbanen ved videregående og hallen.fint med vann.. ehElva er STOR!En vei må jo vannet gå.VI HAR TRAFIKKLYS! :O

 


Q: Hvordan er det hos deg? er du rammet av flommen?


 


11.06.2011 kl.12:02 i Hverdag   3 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

24.02.2011
kl.19:30

 

De to siste innleggene var ikke jeg som skrev, da Nina og Linn lånte PC'en min før i dag. Men skulle likt å reist til Las Vegas altså.. :)

 

Ellers har dagen gått til shopping på Otta med Siv-Eline! :D


24.02.2011 kl.19:30 i Hverdag   3 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

12.02.2011
kl.19:08

 

Alt går sent om dagen siden vi driver å flytter, så da vil vi bare si take care mens jeg er borte og finner igjen motivasjon til å skrive igjen! :)

 


12.02.2011 kl.19:08 i Hverdag   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

09.02.2011
kl.20:52

 

Da er jeg frisk og var tilbake på skolen igjen i dag. utrolig godt å være tilbake, selv om jeg har vært borte bare 3 dager fra skolen. Nå er jeg bare småforskjølet men det jeg jo vant med, så mye som jeg var forkjølet i fjor. Nå driver jeg og mikser sammen en CD, og vurderer å se ferdig resten av filmen "Grown ups". Jeg vurderer å legge ut et bilde av meg selv jeg tok i sted, men siden jeg skremte Siv-Eline tror jeg det er best å la være..

 

>Hva har du gjort idag?


09.02.2011 kl.20:52 i Hverdag   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

03.02.2011
kl.06:50

Nå har jeg kommet i live igjen etter å ha hatt en veldig rar drøm. For noe tull vil jeg si, selv om jeg ikke husker så mye. Eneste jeg vet er at den er kjemperar. Så etter å ha våknet litt oppdager jeg halsen min og snufsingen min. Det er ikke noe særlig vondt enda, men jeg merker at forskjølelsen er igang (og jeg som sa for noen dager siden at jeg enda ikke hatt vondt i halsen) yeye. for alt jeg vet kan jeg være frisk igjen imorgen... hehehe..

Nå skal jeg spise opp pizzaen min før jeg stikker på bussen. Forresten: jeg fikk telefonen min i går, så om du vet om noen veldig kule apps så si ifra! :)03.02.2011 kl.06:50 i Hverdag   9 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

02.02.2011
kl.14:49

 

Nå stikker jeg snart for å hente mobilen min, og jeg har dobbeltsjekket bare for å vite at det faktisk er MIN telefon de har på lager og ingen andre sin. Det ble ikke de innleggene jeg lovte i går, og jeg skal slutte å love ting! Lite motivasjon til å blogge noen ganger og da er det lite motivasjon. Dessuten var det DEN sesongavsluttningen på Greys + ei spennende episode av Medium også. Så skylder på det.
>Hva skal du idag?02.02.2011 kl.14:49 i Hverdag   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

01.02.2011
kl.07:17

 

Klærne på, sminken på, maten inn, og det er snart tid for å reise på skolen. Jeg er så spent hvordan det vil gå, og hvordan det blir. Vi tok noen bilder i går, kan se hva jeg får redigert idag så kan dere kanskje få se dem senere idag ^-^ Jeg vet det blir lite blogging for tiden men i går var jeg på senteret med noen venner veldig lenge så... dessuten hadde vi den praksis oppgaven på skolen, så 0 blogging der også! Jeg kan love dere noen bilder og dagens sang i dag i allefall, så får vi se :) Dagen består av: utrykkshistorie, fritime, webdesign, samfunnsfag, kontakttime(spent!!!) og ptf.


@ Studio, VVS 31. januar.

>Hvilken linje går du?

 


01.02.2011 kl.07:17 i Hverdag   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

31.01.2011
kl.22:32

 

Nå sitter jeg og renskriver notatene mine før vi legger det ut i morgen. Håper på motivasjon, entusiasme og mye vilje til å gjennomføre dette, selv om det kan bli vanskelig. Ingenting er vel umulig? Ellers tror jeg at jeg bare skal natte, så se over dokumentet en gang til og satse på å fått en mail eller to til. Virkelig spent på hvordan dette vil gå, men mer kan jeg ikke si foreløpig.


@fotostudio 31. januar 2011.

 

>Hva har du gjort i dag?

 


31.01.2011 kl.22:32 i Hverdag   5 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

Aw!

31.01.2011
kl.10:46

Tumblr_lfcd3uc3qn1qdmhpqo1_500_large

 

true, true, true!


31.01.2011 kl.10:46 i Hverdag   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

30.01.2011
kl.20:51

 

Utrolig lite blogging i helgen da vi har holdt på å flytte. Hele rommet mitt er nå tømt. Yaaay. De siste innkjøpene mine er nå plassert i mitt lille hjørne i stua, for neppe om de skal være nede på det kalde rommet mitt. Ellers er det ikke mye spennende som skjer her.

>Hva har du gjort i helgen?


30.01.2011 kl.20:51 i Hverdag   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

29.01.2011
kl.09:48

 

Akkurat nå har jeg stått opp etter å ha hørt på musikk i en time. Tenker jeg skal se på Two and A half man, siden det ikke ble noe av det i går siden jeg var så trett. Samtidig ser broren min på film så jeg lurer på om jeg heller skal joine han. Har uheldigvis gått med på det nok en gang at Libris solgte en sesong for det dobbelte som CDON gjør, og det er kjipt... Så lurer på om jeg ikke skal bytte, men jeg vil se på den og jeg vet at om jeg bytter den tar det lang tid før jeg får bestilt meg noe fra CDON.. Jaja. Ellers idag skal jeg hjelpe til med å flytte!

 

>Hva skal du idag?


29.01.2011 kl.09:48 i Hverdag   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

28.01.2011
kl.23:13

 

Nå skal jeg legge meg og høre litt på musikk før jeg sakte men sikkert kommer til drømmeland. Jeg er kjempesliten og har ikke sovet nok i uken, så godt å bare legge seg tidlig for en gang skyld!

 

>Når pleier dere å legge dere i helgene?

 


28.01.2011 kl.23:13 i Hverdag   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

28.01.2011
kl.16:01

 

Da stikker jeg på fjellet for å stå på twin tip for første gang i år. Herlig. Spent hvordan det vil være, siden jeg ikke har stått på 1 år nå. Når jeg kommer hjem igjen skal jeg se på korslaget (om jeg rekker) og se på enten filmen eller en av seriene jeg kjøpte meg i dag!


Innkjøpene!


>Hva skal du idag?
>Har du sett noen av de over?28.01.2011 kl.16:01 i Hverdag   3 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

28.01.2011
kl.09:45

 

Så er det fredag og det er snart helg. Endelig. Første jeg sa idag var "gleder meg til å sove" Så da vet dere hva jeg skal gjøre i helgen. Akkurat nå sitter jeg, Linn og Nina på biblioteket og det er like før Linn skal gå for å intervjue. Har funnet ut at intervjuet mitt blir litt for langt, men bedre med for mye enn for lite.

>Hva gjør du?

 


28.01.2011 kl.09:45 i Hverdag   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

27.01.2011
kl.16:04

... og kjeder meg. Siden det ikke er noe vits for meg i å reise på jobb enda sitter jeg på kafeen uten å ha noe spesielt å gjøre. TAKK FOR INTERNETT! sier jeg bare! Selv om noen lekser skulle blitt gjort, noe info skulle blitt funnet har jeg egentlig nokså liten motivasjon til begge deler. Regner med at det blir litt photoshop, chatting og bare la tiden gå.

Kommer nok til å pugge noen sangtekster også. En konsert kommer alltid mye fortere enn det du først tror! Gleder meg til My Chemical Romance!


Joda, skikkelig bom-bilde jeg tok av meg idag.

 

>Pugger du sangtekster til konserter?
>Skal du på noen konserter i nærmeste fremtid?

 

 


27.01.2011 kl.16:04 i Hverdag   5 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

27.01.2011
kl.11:25

 

Nå har jeg, Linn, Nina og Yngvild kommet inn etter å ha vært hos rådgiver, avdelingsleder, rektor og kantinemannen samt kontaktlærer. Vi fikk ordensanmerkning, men grunnen er totalt vært den lille ordensanmerkningen! Dette er så herlig. Må bare få fullført noen papirer og noen mailer kommer kanskje alt i boks til slutt! Dette kommer til å bli så bra om alt går slik vi vil. Kan dessverre ikke si hva som skjer enda da dette ikke blir sagt før tirsdag. Helt herlig!

BRA INNSATS JENTER!

>Spent?

 

Dere kan nå gjette da...

 

 


27.01.2011 kl.11:25 i Hverdag   3 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

27.01.2011
kl.08:27

... Where I can use my money, Oh can't you please send me there?

 

Alle kjenner den sangen eller? Vel. Her sitter jeg og ser på diverse London saker samtidig som jeg prøver å følge med på filmen vi ser på (Oliver Twist). Grunnen til hvorfor jeg ser på London er jo på grunn av noe jeg ikke kan si.. (haha) men jeg vil så tilbake til HMV, Primark og alle de andre butikkene. Jeg vil handle for alle pengene og bare... ahhh, jeg vil tilbake.. Gaten er jo helt fantastisk!

 

>Har du sett Oliver Twist før?
>Har du vært i Oxford Street før?


27.01.2011 kl.08:27 i Hverdag   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

26.01.2011
kl.12:40

 

Skal prøve å lage en fancy meny til filmen da filmen ble vellykket rendert. Noe som vil si at nå må jeg bare ha plass til selve filmfilen og må minst legge av 20-50 GB ledigminne. Aner ikke hvor mye plass det vil ta, men slik det ble med renderingen ble den på hele 20GB.... Stor film sier du? Håper alt blir i boks, og at jeg får på meny i tillegg. Har ikke hatt opplæring i det, men håper så innmari at vi vil få det etterhvert.

HERLIG. Jeg har også ringt elkjøp på Otta idag! Noe som vil si at mobilen min har kommet og jeg skal hente den idag! Endelig! Vekk med en eldgammel nokia og inn med HTC desire igjen! :-)

Begynner å komme litt i konsert modus også... allerede!

 

>Hva skjer der?


26.01.2011 kl.12:40 i Hverdag   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

25.01.2011
kl.23:00
25.01.2011 kl.23:00 i Hverdag   5 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

24.01.2011
kl.11:47

 

Sitter på skolen og ser oppgitt over leksene. Det ble ikke så jeg gjorde stort i går da jeg var irritert. Man må ha lov til å ha sånne dager også?

Jeg var forresten å så på huset i går også. Ser virkelig frem til å flytte ned, og skal faktisk begynne allerede i dag med å pakke ned ting fra rommet mitt. Gleder meg til å få et søtt rom med et lite walk in closet! Herlig! Kommer ikke til å slite med å få plass til klærne mine i allefall.

Nå er det snart 4 timer med foto før det bringer hjem, hoho!>Hva gjør du?

 


24.01.2011 kl.11:47 i Hverdag   4 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

23.01.2011
kl.13:16


23.01.2011 kl.13:16 i Hverdag   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

22.01.2011
kl.19:44

 

Jeg har selv postet en hel haug med kommentarer; men det er fordi jeg mener det, og vil ytre min mening om den saken eller bilde/video/musikken. Ikke for noen andre grunner. Så jeg skjønner fortsatt ikke hvordan folk kan sende en hel haug med massekommentarer! Sånne som "Heiiii D:D:D:D:D:D::D:D:D fin blogg :D:D:D:D besøke min??!?!? :D:D" T.E.I.T.. Jeg opplever ikke så mye av det nå lenger; heldigvis! Men hvorfor drive på slik?

 

>Hva syns du om massekommentarer?


22.01.2011 kl.19:44 i Hverdag   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

22.01.2011
kl.17:10
22.01.2011 kl.17:10 i Hverdag   3 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

22.01.2011
kl.11:54

 

Akkurat våknet og har ikke peiling på hva jeg skal starte dagen med. I bunn og grunn vil jeg bare sette meg ned og jobbe videre med prosjektet, så jeg kanskje blir ferdig til mandag. Jeg gjorde også en oppgave feil så må gjøre den opp igjen, og det er herk! Ellers hadde det vært utrolig godt å bare sett seg ned foran tv-skjermen og sett på TV, friends eller en av de mange filmene jeg har som jeg enda ikke har sett. Kanskje jeg skulle rensket hele pc'en min for så å satt på eksportering av Londonfilmen også? So much to do...
>Hva gjør du idag?22.01.2011 kl.11:54 i Hverdag   3 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

21.01.2011
kl.19:49

 

Sitter nå hos pappa. Har besøk av bestemor og bestefar, og pappa er ikke her.  Koselig, slapp jeg å være alene også! Bestefar har hjulpet meg et stykke på veien på logoen til magasinet mitt, og jeg gjør lekser; på en fredagskveld! Det er ikke ofte. Syns dette er gøy da, så da er det vel bare å drive med det? Sliter også med vonde knær... utrolig irriterende, og jeg har ikke tabletter her...


Bilde tatt på en skitur for to år siden.

Edit: pappa har kommet hjem. heheh..>Hva driver du med?


21.01.2011 kl.19:49 i Hverdag   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

21.01.2011
kl.09:15

 

Nå har jeg nettopp kommet inn til timen igjen etter å ha intervjuet Siv-Eline om London. Det ble nesten tre kvarter med skravling og mimring og nå trenger jeg bare å sette alt sammen til magasinet mitt! Spennende, gøy og morsomt på samme tid! Fortvilelsen kom før skolen; hvordan skulle jeg få gjort noe nå siden jeg ikke har data, men siden IKT er så snill (haha) ga de meg en lånepc, yay. For de som lurer skal vi endelig legge inn CS5 (noe jeg gjorde for en stund siden) Yay.

Men nå må jeg nesten fortsette med skrivingen, så jeg kommer meg en vei!

 

>Hva gjør du?


21.01.2011 kl.09:15 i Hverdag   4 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

19.01.2011
kl.12:56

 

Sitter her i klasserommet og nyter varmen! Nei. Vi fryser. Noe man ikke skulle trodd da jeg går i hettegenser! Hvorfor kan ikke skolen fyre? Det er jo like før jeg tar på meg boblejakken og votter; så kaldt er det! Dette er selvfølgelig ikke noe nytt for oss som går på denne skolen her. I fjor også var det kaldt om vinteren. Vi har klaget også, så det har blitt bedre en stund. Nå kan man i grunn tro man er syk; fordi det er så kaldt. Faktisk en del folk som sitter med jakke inne!

Hvorfor kan de ikke sette opp strømmen litt? tror de fleste hadde vært enige med meg i å tenne et bål i klasserommet....


Det slår selvfølgelig ikke den kulden vi ble utsatt for her...

 

>Er det kaldt hos dere?

 


19.01.2011 kl.12:56 i Hverdag   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

19.01.2011
kl.09:03

Hahahahaa... Takk for dæn!

 

>Er du kort?19.01.2011 kl.09:03 i Hverdag   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

18.01.2011
kl.21:55

 

Nydusjet, hoppet i daffedressen og er klar for en tv-kveld. Herlig. Jeg elsker tirsdager; så og si den eneste tv-kvelden i uka, bortsett fra helgen selvfølgelig! Nå har Grey's begynt og etter der er det medium!

 

>Ser du på Grey's eller Medium?

 


18.01.2011 kl.21:55 i Hverdag   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

18.01.2011
kl.13:12

 

Skolen i dag har gått nokså greit. Enkle fag, to fritimer og nå sitter vi på biblioteket for å få overført filmen vår for å få redigert litt! Når denne filmen kan vi endelig puste ut, og bare vente på at vi skal bytte tema i PTF neste uke. Spent på hva vi får velge mellom, selv om vi vet den ene (skoleavis-opplegg) og den andre må vel være innenfor foto/film. Selv om jeg har hatt vonde føtter, vondt hode og eller ikke følt meg helt i form har jeg fortsatt greid dagen..

Nok om skole. Idag skal jeg gå tur med broren min, og om jeg er tøff nok tar jeg med meg kamera ut, selv om jeg er skeptisk når jeg tenker hvor ofte jeg sier hallo til bakken... Jaja.

-Må minne om spørsmålsrunden min, still spørsmål!

 

Hva skal du idag?

 


18.01.2011 kl.13:12 i Hverdag   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

17.01.2011
kl.20:32

 

Nå har jeg kommet hjem etter en laaaang dag på Vinstra. Etter skoletid stakk jeg på senteret for å være der til jeg skulle på jobb. Charlotte kom litt etter så vi snakket, skravlet og diskuterte som vi vanligvis gjør. Koselig. Nå har jeg tenkt å spise før jeg skal hale innpå et lass med druer. Jeg elsker druer.

Ellers er nok ikke planene noe særlig store.
>Hva syns du?
> Liker du druer?
> Hva har du gjort idag?


17.01.2011 kl.20:32 i Hverdag   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

17.01.2011
kl.07:04

 

Sitter ved frokostbordet og ser at klokken tikker og går. Det er snart tid for å reise ned til bussen og komme seg til skolen. Motivert? litt. Vi skal tross alt ha magasindesign som virker litt spennende og vi skal lære mer om foto idag, men eksakt hva vet jeg ikke. Håper iallefall vi skal ta bilder.

 

>Hva skal du idag?


17.01.2011 kl.07:04 i Hverdag   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

16.01.2011
kl.16:53Broren min har vært med på renn på Gålå i går og idag, og stolt som han var da han kom hjem med premie :)

 


16.01.2011 kl.16:53 i Hverdag   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

16.01.2011
kl.12:52

 

Nå har jeg akkurat stått opp og skal straks gå en tur med mamma! Idag skal jeg ned på Vinstra på jobb og kanskje besøke Charlotte en liten tur. Ellers er ikke planene store. Jeg har grafiskdesign lekse til i morgen, men siden den ligger pent i skapet mitt på skolen må jeg fint klare meg med nettet å forholde meg til. Heldigvis trengte vi ikke å bli ferdige til i morgen. Det er jo fint å blitt ferdig til i morgen også - for da kunne jeg begynt rett på magasinet vi skal lage. Mitt skal overraskende nok handle om London. Musikk var også lenge et tema, men siden jeg har alt klart av Londonbilder blir dette et morsomt og enkelt prosjekt vil jeg tro!


Samtidig misunner jeg veldig min lillebror som står på slalom idag.>Hvilken linje går du på eller har tenkt å søke?

>Hva skal du gjøre idag?16.01.2011 kl.12:52 i Hverdag   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

12.01.2011
kl.22:06

 

Aw, oppmuntrende side med masse bilder med gode budskap... Denne gangen er det min tur til å poste:

 

Tumblr_lewzrir6xv1qdywoko1_400_large

162611_191237134226084_147120311971100_795348_5024904_n_large

34791_192795734070224_147120311971100_808114_2036845_n_large

Tumblr_lelobs6in61qajjdco1_500_large

Tumblr_lek9i0ynnx1qb9uyvo1_500_large

Tumblr_lek4i500aa1qc975bo1_500_large

Tumblr_letqfg5iag1qflcw3o1_500_large

 

Tumblr_letxgip4x41qcn54so1_400_large

 

-Herlige bilder! ♥

 

- Hva syns du?


 


12.01.2011 kl.22:06 i Hverdag   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

12.01.2011
kl.21:11

 

Enda en ny toppliste er kommet:

 

B L O G G L I S T E N . N E T

trykk på bildet :)12.01.2011 kl.21:11 i Hverdag   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

12.01.2011
kl.20:20

 

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra svømming! 1000 meteren gikk ufattelig lett og enda hvor sent vi reiste ble det igjen litt tid til å leke seg. Veronika like that! Slo rekorden min på sklia, kom ned på 6.99 sekunder og er spent på hvordan det kommer til å gå neste gang! Hvor lang tid bruker du?

Planene nå er å rydde ut jula hos pappa.. Altså rommet mitt. Eneste julepynten som er igjen, og da var det visst slutt på jula 2010!

 


Fra nyttårsaften, meg og Siv-Eline!

 

>Hva skal du i kveld?12.01.2011 kl.20:20 i Hverdag   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

11.01.2011
kl.22:53


Etter alt oppstyret som ble da Voe sluttet å blogge leste jeg noen artikler om en blogger som så på blogg som jobb og ikke en dagbok. Det er kanskje annerledes når du tjener penger på bloggen din og er nokså høyt opp på blogglisten. Ikke vet jeg.

Personlig må jeg si at jeg ser ikke på blogg som en jobb. Blogg er til å spre et budskap, fortelle om sin hverdag eller fortelle om sine nyheter. Ikke minst til å ha det gøy og ikke føle at det er noe du MÅ gjøre. Selv varierer jeg jo med 0-9 blogginnlegg om dagen, og syns det er gøy. Selv er det godt å tenke å kunne ta pauser når man vil i stedet for å tenke "Ånei. Jeg må blogge pga det er jobben min" Selvfølgelig er det en fin og enkel jobb, men som krever enn del... Så det er nå min mening om saken. Samtidig kan jo folk arbeide med ting som andre har som hobbyer, så det er vel noe av det samme med blogging, eller hva tror dere?

>Ser du på blogging som jobb?11.01.2011 kl.22:53 i Hverdag   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

11.01.2011
kl.08:21

 

Fra de herlige sommerbildene i nest forrige innlegg skal jeg poste et bilde om hvordan det så ut da jeg gikk ut døra for et par dager siden. Helt utrolig:

Snakker vi om tåkete? Vel. Nå er ikke temperaturen her så ille lenger og holder seg under -10. Godt i grunn. Før det hadde vi opp til -20.... Eneste jeg trenger å beskymre meg for nå er at jeg har glatte sko... Ikke har jeg telling om hvor mange ganger jeg har falt.

 

>Hvordan er vinteren hos deg?

 


11.01.2011 kl.08:21 i Hverdag   3 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

09.01.2011
kl.23:13

 

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter en helg hos pappa. Skal snart legge meg så er jeg kanskje uthvilt i morgen! Liten update hva jeg har gjort idag: vi reiste til foreldrene til Grete på middag, men først så vi på noen filmer fra da Grete var liten. aw! Etter å ha spist litt for mye var det å sette seg ned. Nå har jeg plukket ut 424 bilder fra London som jeg er nesten sikker på jeg skal fremkalle. Samtidig begynte jeg på søknaden min til Amandus talent 2011!

Men nå må jeg legge meg, natta :-)

London it is :)


09.01.2011 kl.23:13 i Hverdag   3 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

09.01.2011
kl.01:36

 

God natt kjære bloggverden!

Sleep tight!

 


09.01.2011 kl.01:36 i Hverdag   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

08.01.2011
kl.20:14

 

Idag har jeg hatt en utrolig koselig dag på badeland. En stund var jeg alene siden jeg kom tidligere. Men når folk som går i 8. spør meg i sklia om diverse stuff som "hva heter du?" "hvilken linje går du?" så ble jeg faktisk kjent med noen nye folk idag også. Koselig. Selv om han ene sa "Er ikke du litt liten for å gå 2. året på videregående?" takk for den liksom... (må innrømme at jeg er vant med den nå). Ikke at han skulle si noe. Jeg antok at han gikk i 5. :-)

Kim kom senere og det ble mye hopping fra stupebrett og skliekjøring. Slo rekorden min med 7.18 sekunder! wohoo!

 

Etter det ble jeg hentet av pappa og grete og vi reiste på kinan, og spiste.

noe som dette spiste jeg, utrolig godt!


Deretter var det å kjøre hjem, og nå skal vi se film!

 

>Hva har du gjort idag?

 


08.01.2011 kl.20:14 i Hverdag   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

08.01.2011
kl.14:26

Har du greie på videokamera? Og dens innstillinger? Prøv å hjelp min venninne!:

 

Trykk her for å komme til bloggen hennes.

 


08.01.2011 kl.14:26 i Hverdag   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

08.01.2011
kl.13:59

 

Når jeg nå har fått meg ny mobil er det jo best at jeg tar skikkelig vare på den med beskyttelse. Har nettopp sett litt på teleportalen, og funnet noe jeg bør kjøpe meg:

Skjermbeskytter

Skjermbeskytter! Da beskytter jeg telefonen min mot riper, fukt og lignende. KR: 49-,

Gelskin Cover Desire Svart

Deksel. Dette så jo OK ut også. KR 89-,

 


Men om jeg får kjøpt meg dette er usikker. Aner ikke om de har disse tingene på Expert her. Ellers må jeg vente. Kan jo bestille men, stress.

 

>Har du noen av delene?
08.01.2011 kl.13:59 i Hverdag   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

04.01.2011
kl.18:39

Vel hjemme etter 1 times søvn er jeg endelig klar for å være våken noen timer til.

Det var en nokså slack dag idag. Hadde utrykkshistorie med Eli, hvor jeg skal skrive litt historie om rennesansen, deretter fri en time. Deretter kul gjennomgang hos Vidar. Webdesign er i grunn veldig morro! Når jeg tenker meg om hadde det vært gøy å jobbet innen det! Hjemmesiden min kommer senere. Ellers har jeg denne. Fortsatt strever jeg litt med å få lastet opp dropdown menyen min, men det får så gå. Etter mat hadde vi samfunnsfag. Chill, jeg var faktisk så trett at jeg holdt på å sovne. Not good.

Ellers hadde vi så og si fri resten av dagen. Lærerne våre var ikke der. Eneste vi så og si gjorde var å manipulere et bilde. Jeg gjorde noe raskt noe, siden jeg hadde vært tidligere hos Siv og fått tak i siste rest av Londonbildene hennes.

Om jeg får det til har jeg også planer om å lage en hjemmesiden med blogg.. Jeg må bare finne ut hvordan man gjør det!


Ser du noe som ikke stemmer?


04.01.2011 kl.18:39 i Hverdag   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

03.01.2011
kl.20:18

 

Jeg skjønner ikke hvordan en sånn side kan gjøre en person avhengig. Vel. Er enda ikke av den sorten som skriver status vært minutt, men som skriver ettersom jeg føler det. Når jeg får ny-mobilen min som har en egen twitter app kan man regne med det blir noe mer.

>Har du twitter? Følg meg her!03.01.2011 kl.20:18 i Hverdag   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

03.01.2011
kl.14:10

 

Her sitter jeg og lager et nytt design til bloggen min da photoshop er god for å klikke to ganger, men alle gode ting er 3, ikke sant? Så jeg fikk laget ferdig et design, til og med fått lagret det! Da var det jo bare å mikse det sammen på bloggen? Joda, Så lenge google chrome vil være sammarbeidsvillig, den lukka seg den også. Ikke nok med det. Jeg nevnte dette til en venn, og da var MSN god for å klikke også. What a great day! Vurderer å rydde rommet mitt i stedet! :)


Vi på media liker trær.


03.01.2011 kl.14:10 i Hverdag   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

31.12.2010
kl.17:16

 

Da skal jeg ordne meg og reise til min bestevenninne, Charlotte. Jentekveld uten alkohol! Dette blir nok gøy, samtidig får jeg andre ting å tenke på :)

 

Ses til neste år! Håper det blir mer blogging enn det det har vært i det siste!

 

>Godt nyttår!

 


31.12.2010 kl.17:16 i Hverdag   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

22.12.2010
kl.16:00

 

Tar en pause fra bloggingen for en stund.

Vet ikke når jeg er tilbake. Kan hende jeg poster et innlegg nå og da :-) Følg med...

 

God jul og godt nyttår!22.12.2010 kl.16:00 i Hverdag   5 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

07.12.2010
kl.14:07

Tviler sterkt. Du tåler da ingenting.. eller vent litt. er nok heller min PC som ikke er sterk nok.

Uansett så går filmredigeringen unna....... sier vi.
07.12.2010 kl.14:07 i Hverdag   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

06.12.2010
kl.00:18

Får ikke sove...


hehahhe

 

>Sover du?  (verdens mest latterlige spørsmål..)


06.12.2010 kl.00:18 i Hverdag   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

04.12.2010
kl.19:00

 

HVILKEN SYNS DU ER FINEST?


...Eller:


Så, hvem syns du er finest?


04.12.2010 kl.19:00 i Hverdag   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

04.12.2010
kl.15:01

 

Vanlig fest, Ikke kjempebra og ikke dårlig heller. Helt normal. Vi merket fort at vi skulle kommet en god stund før vi kom, men da vet vi det til neste år. Det ble en hyggelig kveld hvor jeg snakket med mange kjente. Nok med at Riverside sangen kom på og jeg prøvde å la være å tenke på hvor mye jeg hater den, men ble til at jeg ikke orket mer og gikk ut i gangen. Møtte på en hyggelig gjeng der. Snakket om musikk, konserter og siverse. Hele kvelden gikk jeg å viste frem fingrene mine sånn: \m/ Haha. Tror jeg elsker metal litt for mye. Ikke nok med det, men jeg fikk sett tatoveringa til Kim som er UTROLIG awesome! \m/ med denne teksten under: Metal for life. Eller noe i den dur. Helt fantastisk. Får mer lyst til å ta selv også... Jaja. Sitter nå i kosedressen min og har ingen planer for resten av dagen.^^

Sånn vil jeg ha.. :)

 

>Hva syns dere?

>Har du vært på juleball/julebord?


04.12.2010 kl.15:01 i Hverdag   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

03.12.2010
kl.11:34

 

Hoho, blitt mye prat på det idag kan man si :) Gleder meg mer og mer! Nå sitter jeg og spiller et spill jeg ikke kommer vekk ifra.. (takk Siv-Eline...) ellers skal jeg redigere film ut dagen, bortsett fra da vi har norsk. Hey, vi skal filme også.
Jaja, hva skal du idag?


03.12.2010 kl.11:34 i Hverdag   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

01.12.2010
kl.08:53

 

Endelig starter nedtellingen! Ikke bare til jul, men til bursdag og bursdagsfest også! Gleder meg! Nevnte jeg at vi skal kle oss i våre fineste klær den 10. desember fordi vi skal gå på den røde løperen på Lillehammer kino? Herlig. (for de som ikke vet det er det 10. jeg har bursdag) Så det blir nokså chill bursdag. Synn jeg enda ikke vet hva jeg skal gjøre. Aner rett og slett ikke hva jeg kan gjøre for å få en fin bursdag... Bursdagsfesten blir jo ikke den helga, så det er dumt.

Tatt fra google

 


>Har dere noen ideer av hva jeg kan gjøre på bursdagen min?

>Gleder du deg til jul?


01.12.2010 kl.08:53 i Hverdag   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

29.11.2010
kl.19:23

 

Idag glemte jeg igjen laderen min på skolen. It sucks. Jeg hadde vel igjen 4 minutter med strøm på skolepc'en. Jeg som håpet på å få lastet ned resten av adobe cs5 i dag (programvaren vi bruker på media) men har man ikke strøm har  man ikke strøm. Heldigvis har jeg privatpc. Det er jo i sånne situasjoner det er herlig å ha en ekstra pc tilgjengelig. Den er diger, og treg, men allikevel er jeg glad i den. yeye, håper ingen tar min lader. Har heller ikke navn på den siden jeg har bytta lader (hehahe)


Fint med webcam :]

 

Har forresten bursdag om 11 dager : D

 


29.11.2010 kl.19:23 i Hverdag   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

29.11.2010
kl.10:43

 

Nå i hele dag skal vi filme. Har et prosjekt som heter Gullkua hvor vi skal konkurrere med medialinjen på Gausdal. Dette kommer til å bli morro, selv om det så litt mørkt ut da vi skulle ha en annen vri på filmen enn det de fleste skulle gjøre. Håper dette blir bra! Kanskje jeg kommer til å legge den ut... Må høre med de andre først og fremst ^^

Må nesten slutte med bloggingen så vi kanskje får kommet oss litt videre.

Temaet er lovehearts (hentet fra google)

 

>Hva driver du med i dag?29.11.2010 kl.10:43 i Hverdag   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

28.11.2010
kl.11:37

 Genser: H&M

Buksetights: H&M

Sokker: Primark i London

Smykke: I don't know.

 

>Hva syns du?

 


28.11.2010 kl.11:37 i Hverdag   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

27.11.2010
kl.14:53

 

Nå har jeg akkurat kommet inn døra etter å ha vært nede på Vinstra en tur. Bjørn Johan Muri spilte på senteret, og skrev autografer. Da måtte vi selvfølgelig ned dit. Selv hører jeg ikke på han, men tenkte det kunne være koselig å møte folk nede der. Snakket med en del folk i grunn. Må si jeg begynner å føle meg nokså liten da jeg oppdager at de som går i 8-9 klasse er mye høyere enn meg. Det får så være.

Nå har jeg planer om å rydde rommet mitt, og kommer vel til å holde på en stund.


London<3


>Har du ryddig rom?

>Hva har du/skal du gjøre idag?


27.11.2010 kl.14:53 i Hverdag   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

26.11.2010
kl.22:50

....Jeg var blond før?  Haha, jeg ler da jeg blar gjennom gamle bilder. fjortis ass! <3

 


I Danmark for noen år tilbake

Sommerparaden vi hadde.


Hahaha.

 

>Hva syns du om gamle bilder?

>Har du også hatt en "fjortis" periode?26.11.2010 kl.22:50 i Hverdag   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

25.11.2010
kl.22:34

 

Da var jeg hjemme igjen jeg også! Har koset meg kjempemye! På turen hjem kan du vel tenke deg det ble mye snakking om konserten og høring av sanger. På toget kunne jeg ikke dy meg til å holde munnen igjen. Jeg måtte synge, men da uten lyd. Åh, herlig! Nå skal jeg bare slappe av med et par hodetabletter før jeg tar natta maybe det kommer et før-konserten-innlegg også!

 


25.11.2010 kl.22:34 i Hverdag   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

25.11.2010
kl.11:20

Nå sitter jeg i Oslo mens resten av klassekameratene mine driver med nok et filmprosjekt vi skal begynne med. Vi har to uker på oss til å bli ferdig, og jeg aner ingenting. Hey. Det er verdt det. jeg har jo vært på en av de beste konsertene jeg noen gang har vært på! Jeg har dessverre ingen muligheter til å skrive anmeldelse av konserten idag, for jeg vil gjerne ha med bilder når jeg først skal skrive det, men en ting kan jeg si og det er; dere som ikke var der... dere gikk glipp av noe sykt bra! til dere som var der: HVA SYNS DERE?!

Nå må jeg nesten logge av her og komme meg i dusjen. For vi skal på shopping in tha big city OSLO!

>Er du i Oslo idag?

 


25.11.2010 kl.11:20 i Hverdag   3 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

24.11.2010
kl.23:43

 

Sykt bra. Forteller dere om konserten senere! Nå er det natta, så shopping i Oslo imorgen!


24.11.2010 kl.23:43 i Hverdag   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

22.11.2010
kl.16:40

 

 

0 system = ta fram min kjære harddisk for å få bedre system. Det går som smurt ser dere...

 


22.11.2010 kl.16:40 i Hverdag   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

21.11.2010
kl.12:26

Når jeg først tar meg tid vil jeg gjøre om bloggen min litt. Da vil jeg ha hovedfokus på:

 

London:

Jeg skal skrive mer ting, har vel planene et steds på hva jeg skal skrive om.

Harry Potter:

Skrive anmeldelse for hver film og kanskje noe mer!

Musikk:

Selv om det virker som at ingen har lik musikksmak som meg skal jeg greie å finne noe som dere kanskje vil like. Droppe Dimmu Borgir og sånn vræl og heller fokusere på den mer rolige musikken som noen av metal bandene har: er mye herlig skjønner dere,

 

Jeg vil selvfølgelig blogge som normalt også.

 

Er det noe du syns jeg burde ta med så bare kommenter; tar gjerne imot tips! :)21.11.2010 kl.12:26 i Hverdag   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

18.11.2010
kl.18:37

 

Klasseturen til Lillehammer var kjempekoselig! Bussturen dit gikk til å spille kortskalle, og det ble vel uavgjort mellom meg og læreren min! Det ble bowling etterpå, og kan si det ble mye feiling og sånn, men det var utrolig gøy! Etter det ble det Airhockey og andre spill før vi la turen til Peppes. God pizza, mye prating = herlig!

Nå er jeg hjemme, og har vært det en stund og er trøtt. Ser virkelig frem til i morgen. Da stikker jeg til Oslo så skal jeg på Taste Of Chaos! Lørdag skal jeg endelig se Harry Potter og Dødstalismanene! Nok en spennende ting.

 

 


 

Q:

- Skal du på Taste Of Chaos?

-Skal du se Harry Potter og Dødstalismanene?18.11.2010 kl.18:37 i Hverdag   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

15.11.2010
kl.21:34

Det er noe jeg trenger. Har lyst til å jobbe videre med reklameplakaten til Co-Co board, men på grunn av mine øyne snart lukker seg dropper jeg det. Dumt når sånne ting hender når du faktisk har litt motivasjon. Storyboardet (eller stobyboardet som jeg holder på å skrive hver gang) er så og si ferdig, mangler bare å tegne litt. I morgen har vi to fritimer og to timer med filmen. Satser på å få gjort det ferdig da. Ikke minst kommer jeg med den første bussen om morgenen til skolen så skal ikke klage da jeg nesten har en halvtime om morgenen til å få gjort noe.

 

Morgen er planen sånn:

- Utrykkshistorie x 2

- Fritime

- Webdesign (begynt å elsket det nå)

MAT

- Samfunnsfag

- Kontakttime (men får fri)

- PTF (FILM) x2

 


Illustrator <3 om bare PC'en min hadde tålet programmet... Hengte seg opp flere ganger idag..Har du motivasjon til skolearbeid?

 


15.11.2010 kl.21:34 i Hverdag   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

FML

15.11.2010
kl.09:20

15.11.2010 kl.09:20 i Hverdag   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

14.11.2010
kl.22:33

 

Å jeg må bare le. Tidligere i kveld var jeg hos Charlotte. Som vanlig sitter vi og snakker, og merkelig nok måtte vi nok en gang diskutere når bursdagsfesten min skal være. Siden det blir en del fester fremover er det lurt i grunn å tenke ut når det passer best. Så kom Charlotte med dette forslaget:

 

Charlotte: Vi kunne feiret den 24. da.

Meg: Desember...? (forvirret)

Charlotte: ja? (likeglad)

Meg: Ehm.. Da er det jo juleaften?

Charlotte: Å åjaa!!!!

...Og begge to dør av latter.

 

Haha. elsker sånne samtaler der man bare ler til tårene kommer!


14.11.2010 kl.22:33 i Hverdag   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

13.11.2010
kl.17:32

Så har snøen fallt et par dager og jeg føler julen nærmer seg. Det er synd det enda er igjen litt over en måned før vi kan begynne å åpne gaver og føle julekosen. Gleder meg til alle filmene som kommer til å gå, og er spent på om jeg i det hele tatt føler at det er jul når den er her.

I det siste er det ikke så mye som har skjedd. Annet en at jeg og filmgruppa mi har vært svært effektive. Fredag fikk vi nemlig seks timer til disposisjon! Så nå er manuset klart og vi mangler noen ruter til så er storyboardet vårt også ferdig! Neste uke starter vi med filmingen, og det kommer til å bli svært moro!


Filmgruppa: Nina, meg, Yngvild og Linn!Her jobbes det på gulvet, på fredag tegnet vi sånne ruter... tror vi tegnet 70 til sammen eller noe

I kveld skal jeg kose meg med taco med stefaren min og min kjære lillebror, så det blir nok koselig^^

 


Hva skal du i kveld?

 


13.11.2010 kl.17:32 i Hverdag   3 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

09.11.2010
kl.21:21

I dag har jeg og brothern vært alene hjemme, og gjett om vi har hatt det morro! Siden nettet ikke funka så henta jeg guitar hero og vi begynte å spille! Skal si han har blitt flink bare av å spilt noen ganger! Stolt storesøster.

Siden han nå har kommet seg i sengs har jeg spilt litt ekstra, noe som vil tilsvare at jeg har spilt i ca 3 timer... Skal si det gjør vondt i hånda nå. Blir vel å kose seg med Grey's om litt! :D
Hva har du gjort idag?09.11.2010 kl.21:21 i Hverdag   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

09.11.2010
kl.14:48

 

Linn: Har du gått på tegneskole, Veronika?
Veronika (ser på arket): Ikke gjør narr!
Linn: Gjør ikke det, men.. Hvem er hvem..?
Veronika: Da tar jeg å skriver K- T dama da!

Kan si alle rundt bordet fikk latterkrampe!

 

Driver å tegne storyboard til filmen våres da ser du :) (personene heter Kim og Tina)

Trykk her for å komme til en awesome blogg!


09.11.2010 kl.14:48 i Hverdag   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

04.11.2010
kl.08:44

Wow. Der så du et engelsk ord også. Nå har vi engelsk og jeg vil helst ikke være her. Jeg HATER engelsk og skjønner ikke hvorfor lærerene mine kan ta meg seriøst når jeg sier jeg ikke skjønner noen ting. alt de sier er "JUST TRY;);););)" great! Joda, hva er det jeg gjør? jeg prøver, men av GOD hjelp av google translate og venner som må skrive hele setninger for meg... Greier ikke en gang å svare på engelsk. Jeg har helt skrekken av det. Husker ei fremføring vi hadde i 10. den var om USA (og de som kjenner meg vet at jeg vet mye om USA) og jeg sto der og det var nesten helt svart for meg. Det er kjempeflott...

Når jeg er i utlandet går det bra, da er engelsk gøy, men i et klasserom? nei.

 

Hater engelsk :)... og jeg er veldig trett..

 


Hva syns du om engelsk?

 

 

 


04.11.2010 kl.08:44 i Hverdag   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

03.11.2010
kl.23:32

Skulle egentlig legge meg tidligere enn dette i kveld, men måtte gjøre ferdig noe lekser og ble sittende oppe å legge til sanger på ipoden min, da jeg har savnet noen sanger^^

 

Men nå mener jeg det: GOD NATT :)

 

 


03.11.2010 kl.23:32 i Hverdag   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

01.11.2010
kl.21:31

 

Alle der ute vet vel alt oppstyret som har blitt rundt "Ølløv". Jeg kan si en ting; Jeg hater at folk mobber! Hun kommer fra samme bygd som meg,  vi har gått på samme barneskole og jeg har sett henne en rekke ganger; Og vet dere hva? Hun ser ut som en helt vanlig skoleelev i mine øyne!

Jeg selv har vært i den situasjonen hvor jeg har blitt nettmobbet, og skal si det ikke var noe særlig gøy, og alt det negative som har blitt sagt og skrevet ned, har vært sårende og ikke lett å glemme.  Det jeg ikke helt skjønner helt er hvordan folk på min alder kan(16-18 år) sitte og skrive stygge kommentarer på videoene? Altså en ting kan jeg være enig i og det er at foreldrene hennes burde gått gjennom nettvett med henne, men folk skal da ikke sitte å skrive at hun er stygg, feit og en rekke andre ting! Folk bør ha respekt for at det er sånn hun er, og bare la henne være i fred. Tenk hvordan den stakkars lille jenta takler dette?

Sist i går kom jeg i en diskusjon hvor jeg diskuterte dette temaet og det jeg fikk tilbake var at de kom ikke til å slutte. Hva feiler det folk? Uansett hvordan folk oppfører seg så skal de ikke mobbe! Tenk da denne jenta begynte å blogge hvor gøy hun syns det måtte være! Så blir hun rakket ned på i stedet?

Hvordan dere som sitter bak PC-skjermen kan oppføre dere sånn mot en 11-åring er helt patetisk og dårlig gjort. Samme med å like ting på Facebook og dele videoer med teksten "hahahaha!!!!!" Kan dere virkelig synke så lavt? Hvordan hadde dere følt dere om halve Norge hadde sittet å ledd av dere og skrevet stygge ting? Skal gjette dere hadde følt dere små!

 

Stopp mobbingen nå!

 


01.11.2010 kl.21:31 i Hverdag   3 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

31.10.2010
kl.20:21

 

Det har vært en del lite blogging i det siste selv om jeg har hatt dette "10 ting" opplegget. Nå som jeg er ferdig med det kunne jeg gjerne trengt tips til hva jeg skal skrive om fremover. Bilde, videoer, hverdag, musikk, VS ? Bare kommenter! Vil jo gjerne ha en bedre blogg enn det jeg har nå...

 

Tror jeg skal fortsette på Londonguiden som jeg begynte på også. det er bare så mye :)

Up in the London Eye.

 


KOMMENTER!


31.10.2010 kl.20:21 i Hverdag   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

27.10.2010
kl.09:12

Så kom snøen til oss også... Vet ikke helt hva jeg føle for det. På en måte tenker jeg " så godt at det er hvitt ute" samtidig som jeg syns det er for tidlig...

 

Når jeg nå ser ut av klasserommet er det hvitt ute, og det snør mye... yay.. eller ikke

Når kom snøen til dere?


27.10.2010 kl.09:12 i Hverdag   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

23.10.2010
kl.14:18

 

For å få flere leser kan du nokså enkelt bare trykke på linken under her!

LINK23.10.2010 kl.14:18 i Hverdag   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

20.10.2010
kl.08:28

Nå sitter vi og har samfunnsfag! om ikke så altfor lenge skal vi ta bussen til Lillehammer hvor vi skal være resten av dagen. Det blir nok chill deluxe. Uansett må jeg si at det er irriterende at hver gang vi kan ta med oss lite skolesaker må jeg ha med meg en hel haug fordi jeg skal bort.

 

Skal være hos pappa til søndag så kan si det er litt...

 

men nå må jeg nesten fortsette å gjøre ferdig oppgavene mine, ikke minst høre mer på volbeat ^-^

 


Skal du på Lillehammer idag?

Har du spotify liste? :)


20.10.2010 kl.08:28 i Hverdag   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

18.10.2010
kl.19:53

Det har ikke vært mye blogging i det siste da jeg har vært i "minnestund", begravelse og mye annet.  Det som sjokkerer meg er at statistikken faktisk ikke har vært så ille, så takk for at dere har stikket innom! Det setter jeg pris på.

 

Jeg har også begynt å endra designet mitt, men skal ikke ha det slik. Jeg må bare få inspirasjon til nytt design!

 

Hey, I miss London so much!

 


Hva har DU gjort i det siste?


18.10.2010 kl.19:53 i Hverdag   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

10.10.2010
kl.02:28Dette er altså det jeg har tenkt å ha på meg på kostymepartyet om 2 uker! sånn ca da, mangler blant annet leggings og hårspray!

 

GLEDER MEG!

 


Hva syns du?10.10.2010 kl.02:28 i Hverdag   6 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

09.10.2010
kl.00:07

... Forteller kanskje senere. kan si jeg både er glad og lei meg, av to ulike grunner...

 


09.10.2010 kl.00:07 i Hverdag   Ingen kommentarer    Permalenke   Tips en venn

07.10.2010
kl.14:22

I natt skal jeg sove over hos Charlotte! Det blir festplanlegging, videosamtaler på msn, prating og mye gøy. Verre blir det ikke at jeg vet at tyrkerflaska mi ligger der.. Men, 2 uker! Det blir koslig, kanskje vi ser på film også, who knows?

 

Ellers idag må jeg rydde, fikse DVD-spilleren min og vaske rommet mitt.

 


Da vi var i Oslo i mai :)

 


Drikker du?

Hva skal du idag?


 


07.10.2010 kl.14:22 i Hverdag   Én kommentar    Permalenke   Tips en venn

04.10.2010
kl.15:40

Lørdagsmorgenen våknet jeg relativt tidlig (09.15) og sto opp bare et kvarter senere. Ordnet meg og spiste før bestefaren min kom å henta meg til skyssstasjonen. På toget satt jeg med Jeanette og ei til. Ble ikke enslig tur til Otta da!

Da jeg kom på Otta var jeg på tunet ei stund å så på ting jeg trenger (singlet osv) og til slutt kom Alf så vi gikk på elkjøp så jeg fikk kjøpt meg ekstern harddisk, før vi gikk videre til Martnan. Ble der ei stund for å se hva som var der i år, og gikk tilbake til tunet og møtte Brede i klassa mi. Han ble med oss en stund til vi gikk tilbake til martnan. Denne gangen så jeg mer kjente, og hang med Alf og Jostein før Tor Ivar kom og hang med oss. Koselig! Møtte også på Linn, Tore og Katja også.

Klokken begynte å nærme seg halv 7 da jeg og Tor Ivar gikk til stasjonen og jeg tok toget tilbake til Vinstra. Ble henta, reiste til Ruste, pakket sakrene mine, og reiste på hytta til foreldrene til Grete. Uten strøm og uten nett gikk dette bra. Kjempekoselig! Spilte mye kort, og snakket om flauser "fall-flauser"  trodde jeg skulle le meg i hjel av noen av de historiene pappa fortalte!

Men dette har så og si vært en kjempebra helg (og bra start på ferien også for den del)

Nå skal jeg til Charlotte etter middag, så kommer vel hjem sent i kveld en gang.


hahaha, fra festen jeg var på 1. mai.

 

PS: Tok ingen bilder siden mobilen min ikke vil legge inn bilder, og har ikke eget kamera...

 


Var du på martna?

Hva skal du idag?


04.10.2010 kl.15:40 i Hverdag   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

02.10.2010
kl.19:23

Kommet hjem, drar igjen, skal på hytta til foreldrene til Grete. kommer igjen i morgen, og kommer til å skrive mer da! :)

Ha god helg!

 

PS: jeg er turesjuk...:(


02.10.2010 kl.19:23 i Hverdag   Én kommentar    Permalenke   Tips en vennVelkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign fra
hits