10.01.2011
kl.13:28

 

Undergrunn: Marble arch (i enden, vest), Tottenham Court Road (I enden, øst), Bond street og Oxford Circus

Linjer: Central Line, Victoria Line, Nothern Line, Bakerloo line, Jubilee Line

 

En av hovedshoppinggatene i London er Oxford Street. En gate som når fire undergrunnsstasjoner og mange butikker og mange kaffesjapper. I Oxford st. finner du blant annet butikker som Topshop, Primark, Seldfridges, Zara, Disney Store, HMV og Marks and spencer. Samt mange internasjonale butikker som intersport og H&M. Du vil finne alt for liten og stor, fra jente til gutt og fra den lekne til den intereserte. Alle som er i London bør få med seg denne gaten da denne har noe for alle. Om du vil gjøre pengeboken fattig eller bare litt.

 

Terningkast: 6


Et av de få bildene som ble tatt i Oxford Street.  Gaten er beregnet for å shoppe i, ikke ta bilder!


10.01.2011 kl.13:28 i Ting å gjøre   2 kommentarer    Permalenke   Tips en venn

10.01.2011
kl.13:20Undergrund:
Westminster

Linjer: District & Circle lines og Jubilee line.

 

Når de fleste hører ordet «london» kommer det et bilde opp av et tårn med en klokke på. Det er Big Ben. Eller bjellene om du vil. Selve huset blir kalt The Houses Of Parliament og er et must å se når man er i London. For å komme hit tar du undergrunnen (District and circle lines, jubilee line) Du følger da skiltene og går ut. Plutselig ser du Big Ben rett foran deg. Dette er så klart et bygg som har blitt fotografert en million ganger og er absolutt noe man bør se når man tar ferden over til London.

 

Terningkast 5.
10.01.2011 kl.13:20 i Ting å gjøre   Én kommentar    Permalenke   Tips en vennVelkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign fra
hits