25.02.2013
kl.19:20

Jeg har vært svært innaktiv i det siste, men har et blogginnlegg på lur! Den siste tiden har jeg gjort mye - men samtidig svært lite. Egentlig er det ikke noe å nevne så går rett på hva jeg har gjort siden jeg kom hjem på onsdag.

Som mange kanskje vet er det ikke mange høgskoler og universitet som har vinterferie - og jeg er så "heldig" og er blant de som ikke har vinterferie - men så heldig som jeg var fikk jeg helg allerede forrige onsdag, så jeg satte meg på første bussen hjem til Vinstra og sendte melding til mamma "Vil du hente ei gave som jeg sendte med bussen?".  Hun visste så klart ikke at det var jeg som var "gaven" men skal si hun trakk på smilebåndet da hun så det var jeg som kom, for det hadde hun ikke ventet! Jeg var hos mamma et par dager før jeg reiste til pappa, siden det var ei god stund siden jeg har vært der tenkte jeg at jeg likke så godt kunne være der hele helga. Helga ble dermed tilbringt på fjellet både lørdag og søndag, og med film om kvelden ble dette virkelig en koselig helg!

Idag måtte jeg reise "hjem" til Lillehammer igjen. Jeg var på skolen og hadde metode i noen timer før jeg stakk ned til hybelen og har vært her siden. Målet for dagen er i grunn å få rydda rommet mitt - selv om det fortsatt ser bomba ut er det i allefall bedre nå enn det det har gjort ei god stund!

Noen bilder fra helga:
Litt av Rondane.


Fornøyd "turist"!

 


>Hvordan har vinterferien din vært?
>Hva har du gjort/skal i vinterferien? 

Nordal

25.02.2013 kl.19:40
veronikaar: Fin blogg :)

besokpolen

02.03.2013 kl.00:11
Vinteren i Norge er så fint når sola skinner:) Fine bilder du tok!


Skriv en ny kommentar


Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign fra
hits