19.11.2012
kl.16:27

Nå er det sykt lenge siden jeg har blogget, og siden Nina twittret om at jeg burde blogget fant jeg ut at jeg kunne ta meg en tur innom! Tiden har gått utrolig fort, og jeg har begynt å vent meg til hybellivet. Før jeg flytta sa jeg at jeg ikke kom til å reise hjem så ofte - men sånn ble det ikke. I det siste har jeg vært hjemme hver helg, men kanskje ikke så rart siden kjæresten min bor nærmere hjemstedet mitt enn her på hybelen. Gjennom dette semesteret har jeg ofte tenkt på å slutte og eventuellt jobbe/reise eller bare søke folkehøgskole istedet. Jeg er skolelei og utsetter alltid skolearbeidet - noe som påvirker resultatene også. Nå er det heldigvis bare 3 uker og 2 dager igjen til det er juleferie noe som skal bli utrolig godt!

Ellers har jeg vært en tur i London! Det var rart å komme tilbake til favorittbyen min, det ble ikke så mye sightseeing som jeg hadde trodd - men det ble både Harry Potter Studio tour og Nickelback konsert - noe som var kjempebra! Ellers har jeg begynt å planlegge sommerferien neste år - DET BLIR USA!!! Så nå er jeg helt i hundre for at jeg ENDELIG skal reise dit!

Ellers er det ikke så mye som skjer. Jeg har funnet ut hva slektningene mine i USA heter og har begynt så vidt og fått kontakt med de., og jeg har begynt med noe jeg IKKE liker - nemlig briller. Begynner endelig å bli vant med de og ser mye bedre med de en uten så nå har jeg visst ikke noe valg.

Vil også informere om at jeg er mye aktiv på TWITTER og INSTAGRAM. (trykk på linken)


1: Hybelrommet mitt // 2. Hytta // 3. Meg og Eirik // 4. Meg og June // 5. Eksamensforbredelser // 6. Tower Bridge // 7. Fornøyd!  // 8. Brilleprøving!

 

(Jeg har lagt igjen kameraet mitt på Vinstra - så dere får nøye dere med instagrambilder!)

 


> Hva har dere gjort i det siste?

Nina

19.11.2012 kl.16:35
Wiiii!

Å nå må du fortsetta å blogge assåååå!


Skriv en ny kommentar


Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign fra
hits