19.08.2012
kl.16:14

Det ble en tidlig morgen for min del. Jeg hadde knapt fått sovet noe, og jeg var like spent som en lite unge som gleder seg til jul. Klokken var sju og det var enda en time til jeg skulle stå opp. jeg fant hygge i mac1 og snakket med de få folkene som faktisk var oppe. Etter en stund fikk jeg ordnet meg og spiste frokost og vips så ble klokka 10. Klar for avreise. Jeg var innom jobben for å levere en film (og for å brife litt - det hølja jo ned her!) Så møtte jeg Andreas. Vi stakk videre til Vilde så var vi klare til å reise. Vi møtte Siv-Eline og Sondre på Lillehammer før vi bestemte oss for at vi skulle ta en felles middag på Rudshøgda. Etter det ble det strake veien til Gardermoen! Alt gikk glatt og fint der og plutselig startet boardingen. Flyturen i seg selv var kjedelig og langtrekkelig (spennende å se hvordan det bli gå når jeg skal til USA...) men vi så på en film og plutselig startet landingen.

Vi landet klokken halv 11, og da vi gikk ut av flyplassen var det som å få ei varm vifte mot seg - og det stoppet ikke - Det var faktisk så varmt der! Det ble to lange timer på buss før vi var vel fremme på hotellet i Alanya. Siden det var så godt å varmt ville vi ikke avslutte kvelden enda så jeg, Vilde og Andreas gikk ned på stranda for å nattbade. Personalet på hotellet fikk sjokk over at vi skulle ut så sent og de sa det klart og tydelig at vi IKKE måtte finne på å ha med noe som helst verdisaker. Fint for oss - vi hadde jo bare håndkle. Vi badet i rundt en halvtime før vi gikk opp til hotellet igjen - og jeg sa natta til de to andre. Jeg hadde jo som et mål å være tidelig oppe neste dag og klokka hadde bikka 4.

 


Jentene klare for tur!


På flyet.


Jeg hadde ikke vindusplass - men jeg fikk tatt dette allikevel!


Endelig kommet frem til Tyrkia og klare for å sitte på bussen i 2 timer.


Tror alle ble glade å fornøyde da vi fikk drikke på bussen!


Sett fra balkongen.

retrocupcake

19.08.2012 kl.16:50
Virker som om dere hadde det koselig!=)

SV:

Er det I MORGEN du flytter alt? o.O


Skriv en ny kommentar


Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign fra
hits