05.08.2012
kl.12:55

Det virker helt uvirkelig. Da vi bestilte turen var det igjen 70 dager til vi skulle reise og nå reiser vi i overimorgen! Det beste er at jeg rekker ikke annet en å ordne meg før vi må dra til Gardermoen på tirsdag! Selv om flyet ikke går før i 6-tiden er det fint å ha god tid! Jeg skal for første gang kjøre inn til Gardermoen som sjåfør - og hver gang jeg har vært med familien og skal parkere har vi rotet oss bort - jeg har dog pugget kartet og lagt inn ekstra tid så vi kan kjøre litt feil uten at vi skal få det travelt. Jeg er allerede i gang med pakkingen og mangler bare noen småting. Jeg har lyst til å lage en liten film fra oppholdet men vi får se ! 

Det skal bli så godt å reise til syden igjen! Sist jeg var i Syden var jeg på Skiathos og vi var kjempeuheldige med været - hadde et par dager med fint vær og resten var skiftende vær. Så nå skal det bli herlig å dra fra regnværet her og komme hit:Skal bli så herlig! Bildene er hentet fra Tyrkiareiser.no.

 

 


>Har du vært i Tyrkia før?
>Hvor har du vært på ferie denne sommeren? 

Rune

05.08.2012 kl.19:37
Ser fint ut der :) Men som sagt, for varmt for meg :P

latediamant

05.08.2012 kl.22:09
Har aldri vært i Tyrkia, men akkurat nå så er jeg i Portugal. Koser meg masse her :))

Veronika

05.08.2012 kl.22:36
Rune: Ja.. Det e ofte slekk for mange. Ha ælder vore i syden før om såmmårn - bre om haustn så e spent kå varmt det e. Søskenbarne mitt kom hemmat frå Side for nønn dåggå sea å det va visst kjempevarmt der! å side e berre 1 time onna der e ska!

Veronica

06.08.2012 kl.13:47
Kos deg masse! :)

Kom nettopp hjem fra Tyrkia (Marmaris, har kost meg masse :)


Skriv en ny kommentar


Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign fra
hits