11.06.2011
kl.12:02

Takket være flommen inneholder ikke facebook om noe annet. Mange bilder blir lagt ut og mange steder er ødeleggelsene STORE. Jeg selv bor trygt, så blir verken rammet av vann i kjelleren eller at huset flyter avgårde. Samtidig fikk jeg tak i pappa og han har også vært heldig; siden han bor rett ved en gard og de fleste gardene i Ruste er fulle med vann, var det helt tørt og fint i kjelleren. Lettet! 

Men siden E6 går gjennom Vinstra og veien er stengt mellom Frya/Ringebu kan det bli vanskelig å komme seg til Oslo på onsdag. Det kan gå begge veier: enten kommer det enda mer regn (som det er spådd; men ikke like mye) så de sperrer av enda mer veier, det kan komme flere jordras som vil gå utover omkjøringene om de ikke åpner E6 eller det går bra og veiene åpner seg.

Men som Kristin fortalte meg: Det kan skje MYE til onsdag, og at jeg må ta problemene om et par dager og ikke nå. Samtidig merker jeg at jeg blir urolig. Bare tenk all trafikken som går gjennom dalen, de BØR jo fikse det! Men uansett hva som skjer så skal jeg på Bon Jovi onsdag: no doubt!!


hoho!Grusbanen ved videregående og hallen.fint med vann.. ehElva er STOR!En vei må jo vannet gå.VI HAR TRAFIKKLYS! :O

 


Q: Hvordan er det hos deg? er du rammet av flommen?


 

Siv-Eline

11.06.2011 kl.15:14
Er ikke ramma jeg heller ! Men det er noen av vennene mine som jeg ikke får besøkt da ...

martheluu

11.06.2011 kl.20:45
Jeg er ikke rammet i det hele tatt : )

retrocupcake

13.06.2011 kl.16:28
Jeg blir så fascinert av å lese/se bilder av flommen!!:O...

Det er helt SYKT at moder jord kan klare noe slikt!:O


Skriv en ny kommentar


Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign fra
hits