04.01.2011
kl.18:39

Vel hjemme etter 1 times søvn er jeg endelig klar for å være våken noen timer til.

Det var en nokså slack dag idag. Hadde utrykkshistorie med Eli, hvor jeg skal skrive litt historie om rennesansen, deretter fri en time. Deretter kul gjennomgang hos Vidar. Webdesign er i grunn veldig morro! Når jeg tenker meg om hadde det vært gøy å jobbet innen det! Hjemmesiden min kommer senere. Ellers har jeg denne. Fortsatt strever jeg litt med å få lastet opp dropdown menyen min, men det får så gå. Etter mat hadde vi samfunnsfag. Chill, jeg var faktisk så trett at jeg holdt på å sovne. Not good.

Ellers hadde vi så og si fri resten av dagen. Lærerne våre var ikke der. Eneste vi så og si gjorde var å manipulere et bilde. Jeg gjorde noe raskt noe, siden jeg hadde vært tidligere hos Siv og fått tak i siste rest av Londonbildene hennes.

Om jeg får det til har jeg også planer om å lage en hjemmesiden med blogg.. Jeg må bare finne ut hvordan man gjør det!


Ser du noe som ikke stemmer?

Gabrielle

04.01.2011 kl.19:26
Vi startet på skolen i går vi! Egentlig litt greit å begynne på skolen igjen, og så var jo det kjekt å se alle vennene mine igjen:) Det er det beste med hverdagen:)


Skriv en ny kommentar


Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign fra
hits