13.11.2010
kl.17:32

Så har snøen fallt et par dager og jeg føler julen nærmer seg. Det er synd det enda er igjen litt over en måned før vi kan begynne å åpne gaver og føle julekosen. Gleder meg til alle filmene som kommer til å gå, og er spent på om jeg i det hele tatt føler at det er jul når den er her.

I det siste er det ikke så mye som har skjedd. Annet en at jeg og filmgruppa mi har vært svært effektive. Fredag fikk vi nemlig seks timer til disposisjon! Så nå er manuset klart og vi mangler noen ruter til så er storyboardet vårt også ferdig! Neste uke starter vi med filmingen, og det kommer til å bli svært moro!


Filmgruppa: Nina, meg, Yngvild og Linn!Her jobbes det på gulvet, på fredag tegnet vi sånne ruter... tror vi tegnet 70 til sammen eller noe

I kveld skal jeg kose meg med taco med stefaren min og min kjære lillebror, så det blir nok koselig^^

 


Hva skal du i kveld?

 

Else Berit

13.11.2010 kl.17:34
vi skal på kino :)

retrocupcake

13.11.2010 kl.19:26
Wow =) det virker så spennende med slik filmlaging!:D..

Jeg har skikkelig førjulssteming xD håper bare den holder seg helt til jul, hahaxD..

I kveld skal jeg se på julefilm!:P og drikke julebrus, xD

retrocupcake

13.11.2010 kl.20:13
Oh yes, håper virkelig den holder til jul ^^ men siden jeg stikker til London like før jul så opprettholder det sikkert julestemningen får vi håpe!:D <33


Skriv en ny kommentar


Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign fra
hits